281
...és,ha igen mit???
-
#160 :DDDDDDDD -
#159 van akvariumod? :) -
#158 logi becézve. -
#157 hat ja, de egy kis logikaval, hasznalhato ugy is :)
apropo tudod mi az a logika? -
#156 de az ujjad attól nem lesz a fele, hogy behajlítod... -
#155 buta(c)... ha felig behajtom az ujjam akor az csak fel ha kinyujtom akkor egesz... -
#154 dehogynem... egy ilyet kiszámolni hipphopp, ráadásul gondolom nincsenek levágva darabok az ujjaidból, így azok se segítettek... -
#153 áá nem azert ott meg nem tartunk -
#152 a matekzseni... -
#151 3 fel az mar masfel :) -
#150 köszi :) -
XY #149 Tök jó ez a téli/ünneplős logó
tetszik! -
#148 nemmost volt a premier, mert kedden megnéztük. egynek nagyonnemrossz, fun sztori, kb 3 perc alatt ki lehet találni, a rajz meg... fura. félig render, félig cel-shade, félig rajz... kicsit olyan Titan AE-s. egy olcsó mozijegyet megér. egy drágát nem biztos. -
#147 aha,lattam egy "hogykeszult" tipusu elozetest rola,de nem tudom,hogy tenyleg jo-e -
#146 Bizony, asszem ma volt a premier. -
#145 már megy hazánkban is? -
#144 Tessék megnézni az Atlantis-t, meglepöen "felnött" rajzfilm a szokásos Disney bugyutaságok sorában.. -
#142 Na igen a No. 1! -
#141 Tudja Safranek, én igazi macskát akarok faragni magából: vérszomjasat, alattomost, kegyetlent!
-
#140 Akkor inkább a Szezám utca, az ugyis nagyon eltünt mostanában és nem adják sehol. Inkább ezt adnák a gyerekeknek a teletabbik helyett. -
#139 Jaj a szörnyek :D -
#138 A teletábikat ösmerjük, de az imho nem rajzfilm. Én a legszivesebben egy pofás vascsövel verném agyon mind öket, mind azokat az észlényeket, akik kitalálták, hogy ilyesmit kell adni a gyerköcöknek "oktatás-nevelés" címén. -
wick #137 Ismeritek a teletabikat? Mit szóltok hozzájuk? -
#136 és hogy vagytok a dragon ball-al? :) -
Nuki #135 Itt egy újabb rocko-fan :)
Azonkívül nézem a szósz parkot, Hódító hódok(de hogy mit hódítanak), és még sok más... -
#134 pindur pandurók
sailor moon
de csak a sexi csajok miatt nézem
meg mostanában a...
pempirápp ekksön men pempirápp -
#133 Nem tette ki a marhája a hosszú ö-ket, sorry -
#132 Ah, rajzfilmes topik, nagyszer?!
Jelenlegi kedvenc(sorozat): Noir, (film): Metropolis.
All time favorites: NGE, Lain, GITS, Id? urai, Maxx, a mainstreamebb vonalból nekem nagyon bejöv?s a Lion King, imho messze a legjobb Disney-cucc, meg (természetesen) a SP. -
#131 southpark: hollosipeter.hu -
#130 vuk ,vizipók ,mézga család ,mikrobi ,nopagagyi ,frakk ,kotkodács ... -
wick #129 Ezek tényleg jók. -
#128 Magyar népmesék , Matyás király , Mekkmester ,süsü , ésatöbbi OLDIES
Nem tud valaki ilyen DVD-t?
Matyás király DVD rrrrlllzzzz
Vagy valamilyen let0lt0 helyet ahol rögi rajzfilmek porosodnak.
JelenTop2:szoszpark,szimszon
happy XXsz. -
wick #127 -
wick #126 Az én kedvencem: A rémségek kicsiny boltja. Ajánlom mindenkinek. Zabálnivaló. -
#125 Macskafogó. Mega brutál! Imádom :D -
corleone #124 Az Idő Urai a legjobb fr.-hu. anime film. De mikor lesz végre DVD-n ? -
#123 www.southparkhell.hu
itt biztos. -
ricky #122 Nekem megvan az összes rész ami eddig volt az HBO-n (VHS-n) -
#121 :-) -
#120 Na ezt jól megaszondtam:)