Worms World Party
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítség kellene.
Worms world party-ban, hogy tudnám elérni, hogy offline 1v1 módban is tudjam tologatni lefelé az ellen kukacait kötéllel és ejtõernyõvel?
1 v 1 ben ha próbálom, csak átcsúszok rajta de nem tudom lelökni, míg online módban minden alkalommal megy a mutatvány.
Aki wwp online módban már játszott az tudja mire gondolok.
Van valami játékon belüli mód, vagy patch, vagy valami amivel tudnám ezt gyakorolni?
Ha igen írjatok már ide, vagy ami még jobb lenne: [email protected] címre.
A Régebbi gépemen meg még a Worms Armageddon-t toltam 😊 az is jó volt mint a Worms World Party 😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
hamachit egyszer próbáltuk, és ment, ha jólemlékszem.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet a játékban átállítani, hoyg ne billel, hanem joy-jal tudjak játszani?
Köszi
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Nekem egy olyan gondom lenne, h ha felteszem a felbontást 800x600 vagy. 1024-re akkor csak a kukacok látszanak és egy hatalmas sötétség van.. Ötlet??
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
ezután belépsz a neveddel, gondolom, azt megtalálod h azt hogy kell elindítani és játszhatsz is.
am most nemtom elmondani mert nincs fent a gépen és nemtom hol a cédé h segítsek, mert õszintén szólva már énis elfelejtettem.
MErt mikor felmegyek kér login/pass-t!
http://neobuxhu.blogspot.com/
itt a kép 😛
A legújabb nvidia driver van fenn. Valaki tudna segíteni? Elõre is köszi a segítséget.
Nem tudnak csatlakozni a hostomra, ha létrehozok egyet. Én másokhoz tudok csatlakozni, de õk hozzá már nem.
WinXP sp2 van a gépemen, s a tûzfal ki van lõve. A netet a lakásban router szórja szanaszerte széjjel... Mi a teendõ, hogy 100%-os legyen a játékom?
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
c115