Worms World Party

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok Nagyok!
Segítség kellene.
Worms world party-ban, hogy tudnám elérni, hogy offline 1v1 módban is tudjam tologatni lefelé az ellen kukacait kötéllel és ejtõernyõvel?
1 v 1 ben ha próbálom, csak átcsúszok rajta de nem tudom lelökni, míg online módban minden alkalommal megy a mutatvány.
Aki wwp online módban már játszott az tudja mire gondolok.
Van valami játékon belüli mód, vagy patch, vagy valami amivel tudnám ezt gyakorolni?
Ha igen írjatok már ide, vagy ami még jobb lenne: [email protected] címre.
alcotb
a zinternetrõl

Minden ugyanaz másképpen.

xD
Sziasztok!Honnan lehet letölteni a worms world party-t???
Az egyik kedvenc game-m a Worms world party régi szép idõk 😊 és a másik kedvencem meg a Worms 4 mayhem 😊
A Régebbi gépemen meg még a Worms Armageddon-t toltam 😊 az is jó volt mint a Worms World Party 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

PJack
én kb 2 éve nem tolom, de amikor még játszottam mindig online toltam, úgy a legegyszerûbb.
hamachit egyszer próbáltuk, és ment, ha jólemlékszem.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Sziasztok! Játszik még valaki ezzel a játékkal? Online? Hamachin? Wormneten? Nálam a Wormnet nem megy. Hamachival mûködik rendesen? Itt láttam egy korábbi hozzászólásban egy szervert, csak nincs bejelentkezve senki a benti felhasználók közül, igaz elég régi a hozzászólás. De csak annyi lenne fontos hogy hamachin mûködik e rendesen?

shevsenko7
nem csak annyit kellet hogy ujra kellet telepiteni azt csoki

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

PJack
hát ha jól csinálod akkor meg kell lennie. biztos hogy jól csinálod?

shevsenko7
Hello miért van az hogy elkezdem a játékot és csinálok egy csapatot...de miko megint belépek má nincs meg?

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

karikusz
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet a játékban átállítani, hoyg ne billel, hanem joy-jal tudjak játszani?

Köszi

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Adi
de most komolyan.. mi a baj?😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

PJack
túl jó a videókártyád hozzá<#idiota>

Adi
Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom lenne, h ha felteszem a felbontást 800x600 vagy. 1024-re akkor csak a kukacok látszanak és egy hatalmas sötétség van.. Ötlet??

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

ez a reg hogy megy mert en nem nagyon ertem!
jólátni hogy azért még van aki szeret játszani eme játékkal! engem az érdekelne hogy milyen porton keresztül csatlakozik fel a netre ez a játék? mit kel beirnom a portforwardingba?
PJack
elõször is itt regisztrálsz.
ezután belépsz a neveddel, gondolom, azt megtalálod h azt hogy kell elindítani és játszhatsz is.
am most nemtom elmondani mert nincs fent a gépen és nemtom hol a cédé h segítsek, mert õszintén szólva már énis elfelejtettem.

Sziasztok! Elõre mondom, hogy tudom, hogy béna vagyok, de még soha nem játszottam neten egy játékkal multiban, de most jó lenne. Csak nem tudom, hogy kell. Egy ideig visszaolvastam, meg rá is kerestem. Szóval tudnátok segíteni? (és elõre is bocsánat, ha esetleg olyan égbekiálltó hülyeséget írtam volna, ami miatt elküldhetõ vagyok a francba😊)
Mobile Intel Graphic Media Accelerator X3100 (Up to 358M😎

mijen A VIDEÓKÁRTYÁD?
kössz
Drephis
567 MB

help

xd
valaki tugya hogy a Worms World Party hány MB-ájtos vagy hány GB-ájtos ha valaki tugya akor írjon
PJack
hát Visztán nem megy tudtommal.

hiba

Nem tudja valaki, hogy ez mitõl van? Nem nagyon akar indulni 😞

PJack
az a vicc, hogy ez nálam is így van, de azért regeltem is 😄

Drephis
há' izé, én beírtam névnek meg passnak vmi baromságot és simán tovább engedett. 😄

help

PJack

xy21
Ahojj hol lehet regisztrálni hogy tuggyak neten jáccani???
MErt mikor felmegyek kér login/pass-t!

Hát akinek van netje mindenki tud játszani lanban 😊 Csak egy kis progi szükséges hozzá... mi hatalmasakat szoktunk átszani haverral! 😊

http://neobuxhu.blogspot.com/

640x480as felbontás elég tré... <#sir>
PJack
azthiszem, ha ma hazaértem, újra leveszem a polcról ezt a szuper gémet, és újra elkezdem ^^

PJack
régen nekem is ezt csinálta néha, de sajnos nemok mit mondani erre :s

http://data.hu/get/22625/error.JPG.html

itt a kép 😛
Nekem kicsit lassan, de elindul, viszont van egy ilyen hibám játék közben, ha megváltoztatom a felbontást 640x480ról.

A legújabb nvidia driver van fenn. Valaki tudna segíteni? Elõre is köszi a segítséget.
Na... Tudom, hogy röbben is írák a problémát, de most én is felteszem újra.

Nem tudnak csatlakozni a hostomra, ha létrehozok egyet. Én másokhoz tudok csatlakozni, de õk hozzá már nem.

WinXP sp2 van a gépemen, s a tûzfal ki van lõve. A netet a lakásban router szórja szanaszerte széjjel... Mi a teendõ, hogy 100%-os legyen a játékom?
PJack
jah, énis 😊

Drephis
hû de rég játszottam utoljára vele.<#smile>

help

vegicsek
Nyugi van<#hawaii>

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

sziasztok <#wave><#integet2>
de amúgy van fönt valaki <#wilting><#conf><#szomoru1>
de amúgy tök jó ez a kis játék <#wink><#kacsint><#wink>
<#hamm>
tök jó lanba játszani a worms word party-val mert nekem két gépem van és ketten lehet játszani <#mf2><#mf2><#awink><#violent>
Hogy kell használni a mission editort?Hivatalos honlapról lehet leszedni.Plz help!!!!

c115

Windows XP SP2 patch nincs ? vagy csak én csináltam vmit rosszul <#help>

ja a tûzfalt ellenörizd meg legyen kikapcsolva mindegyik ha több van

eredeti?

Balumann
És az miért van, hogy pár nappal ezelõtt még tudtam szervert csinálni. Most meg rámegyek hogy host, és kiír valami hibát, hogy Unable to host... Mi a fene problémája van most, semmit nem csináltam a játékkal.

Oldal 1 / 8Következő →