monitorkarc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dewdew fejezd be, offtopic vagy.
dutchman makettboltban lehet kapni szintelen kitöltö pasztát, ami ragad is a helyére, azzal szokták makettek üvegeit kipótolni, próbáld ki, de szerintem monitoron akármivel kened ki a karcot megtöri ott majd a fényt, és zavaró lesz.
dutchman makettboltban lehet kapni szintelen kitöltö pasztát, ami ragad is a helyére, azzal szokták makettek üvegeit kipótolni, próbáld ki, de szerintem monitoron akármivel kened ki a karcot megtöri ott majd a fényt, és zavaró lesz.
Mi az hogy hulyeseg? A mezes trukk 100%-os!!!
Nem azt irtam, hogy monitoron is mukodik, de zuhanyzonal kurva jo! Csak elvonatkoztattam egy kicsit, vegulis mindketto uveg, es egyiken sem lehet atlatni.
Nem azt irtam, hogy monitoron is mukodik, de zuhanyzonal kurva jo! Csak elvonatkoztattam egy kicsit, vegulis mindketto uveg, es egyiken sem lehet atlatni.
Azert nem volt ertelme ide felrakni ezt a topicot, mert nem kapok NORMALIS valaszokat a kerdesemre. Ha nem tudtok semmi trukkot, minek irtok hujesegeket??? Dutchman
Szerintem ez 1 baromság.
Ha a zuhanyzoban homokuveg van, de te megis meg akarod nezni a zuhanyozo csajokat, akkor be kell kenni az uveg durva felet mezzel, ez kitolti a hezagokat es reseket, es faszan at lehet latni rajta.
Nincs igazad. A topic alcíme: melyik a legjobb 15"-os monitor?
Tehát ide nem fér.
Akkor inkább a MAF 796 FD vs. SONY G200-ba.
Tehát ide nem fér.
Akkor inkább a MAF 796 FD vs. SONY G200-ba.
Mivel pucoltad, homokkal???
Sziasztok, adva vagyon egy Sony G200-as Trinitronos monitor, amit sajnos sikerult egy kicsit osszekarcolni. Tud valaki nekem segiteni, hogyan tudnam eltuntetni a karcokat?? Dutchman