42
Kipróba itt -> http://webchat.supergamez.hu/
-
#42 derégi vagy teis akyyy :D -
#41 ISDN volt -
#40 :DDDD -
#39 2001-be volt már adsl vagy csak betárcsázós volt?:DDDDDD -
Hellsing47 #38 :D! -
#37 Itt lehet látni azon fórumozókat, akik még az ősidők előtt fórumoztak. A leletekhez kérem NE nyúljanak, azok riasztóval elátottak, köszönjük! -
#36 jujjdájó *_* -
#35 :DDDDD -
Beja #34 az oldal nem elérhető4 -
#32 bizony bizony.. fontos dolgok azok :) -
#31 a kapcsolatok ... -
#30 hát igen.. régi tag vagyok, összehaverkodtam már vele.. :) -
#29 Ezt tanúsíthatom.Nekem a kocsmi nem adta meg a parancs lsitát ,efreet meg kapta.. -
#28 Tudom, azóta néha vagyok rpg.hu-n délelőtt is... Kocsmáros már jóhaverom :) -
#27 Efreet: tök8, össze van linkelve az rpg.hu szerverrel, tehát, ha itt lépsz be akkor is látod a kedvenc szobádat. -
#26 Ne terjeszd :))) végülis ez a fórum nem terjeszti... mind1, én akkoris maradok az rpg.hu-s szervernél. ott már ismernek -
#25 mennek en de az integrity :) a forum viszont nem :) majd othonrol -
#24 shamlee.supergamez.hu:6667
jöheccc mirc-el is, persze ezt ne terjeszd mert nemazér csináltunk webchatot.
Assassin: igen, tervezem, hogy valahová kiteszek egy számlálót.
-
#23 én nemértek hozzá. nekem itthonról a mirc felszalad az rpg.hu szerverre, azt müxik. bocs. -
#22 inkabb azt irnatok le hanyas port ot hasznal :) hatha egy port maperrel feltudok menni innen is :) -
#21 Látod Assassin? ilyen az, amikor szakadozik a netem, és chat-re alkalmatlan... :( -
#20 És mi lenne ha kiraknátok a főoldlra meg mondjuk a fórumra is egy kijelzőt ami azt mutatja vannak-e(hányan)esetleg nicket is ,hátha átcsábulnak egy páran? -
#19 Aha, télleg vannak kisebb hibák, mennyi idő még kb.?
-
#18 Sokadik bétaverzión vagyunk már túl, de addig nem nyomom ki publicba amíg nem lesz tökéletes. -
#17 1 biztos!
Nem sokan vannak rajta :(
-
#16 És most mér nem megy? -
#14 Király :) kicsit felpörög akkor az élet remélem #battletech-en is :)) és akkor a kliensem ott is bent fog ragadni. :)) megyek is. Várok mindenkit a chat #battletech csatornáján/szobájában -
Borg #12 Hmm.. otthon müködik faszán, de itt a P100ról a cégnél ezt a hibát irja ki:
"error: java.lang.NoClassDelFoundError:SGIRCApplet$Csatornalistazo"
IE4, W98 -
#11 Nincs ez a chat kicsikét össszefűzve az rpg.rulez.org IRC-szerverrel? ;))) de buli :) -
Vampire #10 A teszteléshez elegen voltunk. Majd lesz reklám is, de szerintem olyan túl nagy hirdetések nem is kellenek majd. -
#8 Télleg nagyon jó a chat!
-
#7 Mármint, ha félreérthető lettem volna : a chat király!! -
#6 Király :)) -
Tomcat #5 Jól hangzik! -
#4 király, hehe :-)))
-
#3 Nem hiszem, mert ezt reg nélkül lehet használni -
#2 Lesz benne moderátor+örökre kitiltások??? -
#1 A http://webchat.supergamez.hu/ (vagy http://chat.sg.hu/ ) címen JAVA alapú élő chatot indítunk, amelynek az egyik véglegeshez közelítő változatát már fel is raktuk.
Ha van kedved gyere kipróbálni, tesztelni, és ha ötleted van, vagy javaslatod a fejlesztéshez, írd be ide, hogy olyan chatot csinálhassunk, amely a felhasználók igényeit tükrözi.