Unreal Tournament Utilities
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BSA nevû felhasználó*
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
ja de az admin lát mindent, szal töle megkérdezheti. Sõtt ti is! Kérdezzétek meg az sg.hu adminját h ki az a BSA!
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
mondjuk az ip-t nem tudja.
Ha BSA lenne már lenyomoztatott volna mindenkit IP alapján... kb. olyan fél percbe telik asszem.
Ja és ha pályát szerkesztessz akkor ne rakd fel sehova mer a végén rádbizonyítja BSA hogy lopod az unrealEd.exe bitjeit! Vigyázz!!! ;-D
Ja és ha pályát szerkesztessz akkor ne rakd fel sehova mer a végén rádbizonyítja BSA hogy lopod az unrealEd.exe bitjeit! Vigyázz!!! ;-D
próbád meg úgy, hogy a 436-os patch fenn van
😊)
szerintem eppen te vagy nagy kocsog!
kivanom neked hogy bsa hozzad latogasson el !
szerintem eppen te vagy nagy kocsog!
kivanom neked hogy bsa hozzad latogasson el !
azt adják az UThoz, UnrealEd.exe
Amúgy meg ha az ingyesen cuccokat CD-re rakom, és az adathordozó áráért (CD) adom el, akkor az nem törvényellenes, nem?
Akár a BSA-tól, akár mástól származik eme levél egy a lényeg: Igaza van. Fontos, hogy a másik oldal szemszögébõl is lássátok át a dolgokat. És ne anyázzatok, mert erre semmi szükség és ezzel nem értek el semmit. Én is szeretem az UT-t, és éppen ezért a boltban vettem meg. Ez a software meg is éri az árát, pláne, hogy most akciósan adják. Azt a pénzt pedig már tényleg nem egy anyagi csapás kipengetni. Jó fejek vagytok csak a stílussal bánjatok csínján... Ha már veletek sem alpári módon beszélnek. Byez!
Scooter
"Ja igen és a BSA NEM FOGLALKOZIK MAGÁNSZEMÉLYEKKEL CSAK CÉGEKKEL HEHEHEHE!!!!"
És ezt vajon a BSA is tudja?
Ugyan nézz már szét egy kicsit és szörnyedj el.
Indulásként mondjuk probálj egy két infót összeszedni a pécsi "Piszkos 91"-ek ügyérõl...
"Ja igen és a BSA NEM FOGLALKOZIK MAGÁNSZEMÉLYEKKEL CSAK CÉGEKKEL HEHEHEHE!!!!"
És ezt vajon a BSA is tudja?
Ugyan nézz már szét egy kicsit és szörnyedj el.
Indulásként mondjuk probálj egy két infót összeszedni a pécsi "Piszkos 91"-ek ügyérõl...
És, ahogy Thief mondta EZEK A KIEGÉSZÍTÕK INGYENESEK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez megint 1 jópofizó *******************.........
Ez megint 1 jópofizó *******************.........
BSA ember: Tudod kivel szórakozz, az anyuciddal!!!
És igaza van Thief-nek, a házkutatáshoz parancs kell :-D
Ja igen és a BSA NEM FOGLALKOZIK MAGÁNSZEMÉLYEKKEL CSAK CÉGEKKEL HEHEHEHE!!!!
És igaza van Thief-nek, a házkutatáshoz parancs kell :-D
Ja igen és a BSA NEM FOGLALKOZIK MAGÁNSZEMÉLYEKKEL CSAK CÉGEKKEL HEHEHEHE!!!!
Ugyan már ne legyetek buták ha én Isten nickel írok, akkor minek hisztek engem ??
BSA a telefonszámot beírod a matáv weboldalán, és kész.
BSA a telefonszámot beírod a matáv weboldalán, és kész.
Csak valami buzi szórakozik szerintem! Eddig ilyen nem volt itt. Ja és szerintem az e-mail is kamu (csak valaki jópofizik).
Ha akarják tudni a Tommy személyazonosságát akkor....
derítsék ki :-D
Ez a rendõrség dolga nem?
Látszik, hogy a magyar rendõrök nincsenek a hivatásuk tetõfokán, én már csak tudom :-)
Amúgy ha igazik a palik akkor azt üzenem nekik, hogy FORDULJANAK fel és szagolják alulról a ibolyát mielõbb :-)))
Nyomozás ismeretlen tettes ellen (vicces), itt csak ez mûködik.
Ha akarják tudni a Tommy személyazonosságát akkor....
derítsék ki :-D
Ez a rendõrség dolga nem?
Látszik, hogy a magyar rendõrök nincsenek a hivatásuk tetõfokán, én már csak tudom :-)
Amúgy ha igazik a palik akkor azt üzenem nekik, hogy FORDULJANAK fel és szagolják alulról a ibolyát mielõbb :-)))
Nyomozás ismeretlen tettes ellen (vicces), itt csak ez mûködik.
BSA irsz a suõpergameznak egy levelet elkéred az ip cimét bemész a matáv ba és megmondod hogy a zonealarm firewallod jelezte ezt az ip-t miután jelezte az ip--t hogy betört hozád leállt a gép és nem tudtad beinditani..sajnos a LOG filet nem tudtad elhozni mert az összes file eltünmt és kérd meg hogy vegyék elõ ip alapján az emberkét😊
Tommy:
Neked még nem mondták, hogy mások által szabad terjesztésre szánt anyagért pénzt kérni nem éppen törvényes?
Arról nem is beszélve, hogy ahány kiegészítõ annyi izlés és pofon. Ez pont az a kategoria amit mindenki magának válogat össze.
Neked még nem mondták, hogy mások által szabad terjesztésre szánt anyagért pénzt kérni nem éppen törvényes?
Arról nem is beszélve, hogy ahány kiegészítõ annyi izlés és pofon. Ez pont az a kategoria amit mindenki magának válogat össze.
Szerinted meg is fogják venni itt a fórumon? Ha annyira oda akarod adni valakinek, akkor csinálj egy FTP szervert, és rakd fel rá. Ja, hogy ebbõl nincs pénz! aha
Dikkma: mintha én lennék Te 😄
Akarom mondani, mintha én írtam volna amit írtál 😊
Akarom mondani, mintha én írtam volna amit írtál 😊
Ez az a Tommy, aki teliírkálta az összes topicot az írt játékaival.
Tommy: letöltöm, és kész. Amúgy is a 3/4-e használhatatlan.
Tommy: letöltöm, és kész. Amúgy is a 3/4-e használhatatlan.
jo kis gyujtemeny😊
Sziasztok!
Van 8gb UT kiegészítõm (módok,mappok,progik,modellek,skinek stb... minden ami UT_ben megtalálható)
Mindez 13 lemezen 6500 HUF
Érdeklõdni levélben vagy telefonon:
e-mail:[email protected]
Tel: 06-20-438-45-36
Van 8gb UT kiegészítõm (módok,mappok,progik,modellek,skinek stb... minden ami UT_ben megtalálható)
Mindez 13 lemezen 6500 HUF
Érdeklõdni levélben vagy telefonon:
e-mail:[email protected]
Tel: 06-20-438-45-36