Unreal Tournament Utilities

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nitramk
BSA nevû felhasználó*

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Nitramk
ja de az admin lát mindent, szal töle megkérdezheti. Sõtt ti is! Kérdezzétek meg az sg.hu adminját h ki az a BSA!

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Nitramk
mondjuk az ip-t nem tudja.

Nitramk
Ha BSA lenne már lenyomoztatott volna mindenkit IP alapján... kb. olyan fél percbe telik asszem.

Ja és ha pályát szerkesztessz akkor ne rakd fel sehova mer a végén rádbizonyítja BSA hogy lopod az unrealEd.exe bitjeit! Vigyázz!!! ;-D

Scooter
Ha ez a valaki BSA-nak mondja magát, akkor én az ISTEN vagyok :-DDD
próbád meg úgy, hogy a 436-os patch fenn van
😊)
szerintem eppen te vagy nagy kocsog!
kivanom neked hogy bsa hozzad latogasson el !

azt adják az UThoz, UnrealEd.exe
Zocsi
Hol van a NETen letölthetõ UT pályaszerkesztõ????
Editor tudjátok....

Coine
Most örülhetsz magadnak.......

Amúgy meg ha az ingyesen cuccokat CD-re rakom, és az adathordozó áráért (CD) adom el, akkor az nem törvényellenes, nem?
Akár a BSA-tól, akár mástól származik eme levél egy a lényeg: Igaza van. Fontos, hogy a másik oldal szemszögébõl is lássátok át a dolgokat. És ne anyázzatok, mert erre semmi szükség és ezzel nem értek el semmit. Én is szeretem az UT-t, és éppen ezért a boltban vettem meg. Ez a software meg is éri az árát, pláne, hogy most akciósan adják. Azt a pénzt pedig már tényleg nem egy anyagi csapás kipengetni. Jó fejek vagytok csak a stílussal bánjatok csínján... Ha már veletek sem alpári módon beszélnek. Byez!
Scooter
"Ja igen és a BSA NEM FOGLALKOZIK MAGÁNSZEMÉLYEKKEL CSAK CÉGEKKEL HEHEHEHE!!!!"

És ezt vajon a BSA is tudja?
Ugyan nézz már szét egy kicsit és szörnyedj el.
Indulásként mondjuk probálj egy két infót összeszedni a pécsi "Piszkos 91"-ek ügyérõl...
Coine
És, ahogy Thief mondta EZEK A KIEGÉSZÍTÕK INGYENESEK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez megint 1 jópofizó *******************.........

Coine
A BSA télleg nem foglalkozik magánszemélyekkel.

Scooter
BSA ember: Tudod kivel szórakozz, az anyuciddal!!!
És igaza van Thief-nek, a házkutatáshoz parancs kell :-D
Ja igen és a BSA NEM FOGLALKOZIK MAGÁNSZEMÉLYEKKEL CSAK CÉGEKKEL HEHEHEHE!!!!
Dikkma
hm ja ez mobil. Pedig Tommy barátunk adta már meg nekünk a "zsinórt" is... 😊)
Dikkma
Ugyan már ne legyetek buták ha én Isten nickel írok, akkor minek hisztek engem ??

BSA a telefonszámot beírod a matáv weboldalán, és kész.
Scooter
Csak valami buzi szórakozik szerintem! Eddig ilyen nem volt itt. Ja és szerintem az e-mail is kamu (csak valaki jópofizik).

Ha akarják tudni a Tommy személyazonosságát akkor....
derítsék ki :-D
Ez a rendõrség dolga nem?
Látszik, hogy a magyar rendõrök nincsenek a hivatásuk tetõfokán, én már csak tudom :-)
Amúgy ha igazik a palik akkor azt üzenem nekik, hogy FORDULJANAK fel és szagolják alulról a ibolyát mielõbb :-)))
Nyomozás ismeretlen tettes ellen (vicces), itt csak ez mûködik.
CSOCSO
BSA irsz a suõpergameznak egy levelet elkéred az ip cimét bemész a matáv ba és megmondod hogy a zonealarm firewallod jelezte ezt az ip-t miután jelezte az ip--t hogy betört hozád leállt a gép és nem tudtad beinditani..sajnos a LOG filet nem tudtad elhozni mert az összes file eltünmt és kérd meg hogy vegyék elõ ip alapján az emberkét😊
Tommy:
Neked még nem mondták, hogy mások által szabad terjesztésre szánt anyagért pénzt kérni nem éppen törvényes?
Arról nem is beszélve, hogy ahány kiegészítõ annyi izlés és pofon. Ez pont az a kategoria amit mindenki magának válogat össze.

Lacc
Szerinted meg is fogják venni itt a fórumon? Ha annyira oda akarod adni valakinek, akkor csinálj egy FTP szervert, és rakd fel rá. Ja, hogy ebbõl nincs pénz! aha
Dikkma: mintha én lennék Te 😄
Akarom mondani, mintha én írtam volna amit írtál 😊

Dikkma
Ez az a Tommy, aki teliírkálta az összes topicot az írt játékaival.
Tommy: letöltöm, és kész. Amúgy is a 3/4-e használhatatlan.
jo kis gyujtemeny😊

Sziasztok!
Van 8gb UT kiegészítõm (módok,mappok,progik,modellek,skinek stb... minden ami UT_ben megtalálható)
Mindez 13 lemezen 6500 HUF
Érdeklõdni levélben vagy telefonon:
e-mail:[email protected]
Tel: 06-20-438-45-36