49
UT kiegészítők 13 lemezen
  • Nitramk
    BSA nevű felhasználó*
  • Nitramk
    ja de az admin lát mindent, szal töle megkérdezheti. Sőtt ti is! Kérdezzétek meg az sg.hu adminját h ki az a BSA!
  • Nitramk
    mondjuk az ip-t nem tudja.
  • Nitramk
    Ha BSA lenne már lenyomoztatott volna mindenkit IP alapján... kb. olyan fél percbe telik asszem.

Ja és ha pályát szerkesztessz akkor ne rakd fel sehova mer a végén rádbizonyítja BSA hogy lopod az unrealEd.exe bitjeit! Vigyázz!!! ;-D
  • Scooter
    Ha ez a valaki BSA-nak mondja magát, akkor én az ISTEN vagyok :-DDD
  • [Red]
    próbád meg úgy, hogy a 436-os patch fenn van
  • atee
    :))
    szerintem eppen te vagy nagy kocsog!
    kivanom neked hogy bsa hozzad latogasson el !
  • [Red]
    azt adják az UThoz, UnrealEd.exe
  • Zocsi
    Hol van a NETen letölthető UT pályaszerkesztő????
    Editor tudjátok....
  • Coine
    Most örülhetsz magadnak.......

• [Red]
    Amúgy meg ha az ingyesen cuccokat CD-re rakom, és az adathordozó áráért (CD) adom el, akkor az nem törvényellenes, nem?
  • Árnyvadász
    Akár a BSA-tól, akár mástól származik eme levél egy a lényeg: Igaza van. Fontos, hogy a másik oldal szemszögéből is lássátok át a dolgokat. És ne anyázzatok, mert erre semmi szükség és ezzel nem értek el semmit. Én is szeretem az UT-t, és éppen ezért a boltban vettem meg. Ez a software meg is éri az árát, pláne, hogy most akciósan adják. Azt a pénzt pedig már tényleg nem egy anyagi csapás kipengetni. Jó fejek vagytok csak a stílussal bánjatok csínján... Ha már veletek sem alpári módon beszélnek. Byez!
  • Anti_IQ
    Scooter
    "Ja igen és a BSA NEM FOGLALKOZIK MAGÁNSZEMÉLYEKKEL CSAK CÉGEKKEL HEHEHEHE!!!!"

És ezt vajon a BSA is tudja?
    Ugyan nézz már szét egy kicsit és szörnyedj el.
    Indulásként mondjuk probálj egy két infót összeszedni a pécsi "Piszkos 91"-ek ügyéről...
  • Coine
    És, ahogy Thief mondta EZEK A KIEGÉSZÍTŐK INGYENESEK!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ez megint 1 jópofizó *******************.........

• Coine
    A BSA télleg nem foglalkozik magánszemélyekkel.

• Scooter
    BSA ember: Tudod kivel szórakozz, az anyuciddal!!!
    És igaza van Thief-nek, a házkutatáshoz parancs kell :-D
    Ja igen és a BSA NEM FOGLALKOZIK MAGÁNSZEMÉLYEKKEL CSAK CÉGEKKEL HEHEHEHE!!!!
  • Dikkma
    hm ja ez mobil. Pedig Tommy barátunk adta már meg nekünk a "zsinórt" is... :))
  • Dikkma
    Ugyan már ne legyetek buták ha én Isten nickel írok, akkor minek hisztek engem ??

BSA a telefonszámot beírod a matáv weboldalán, és kész.
  • Scooter
    Csak valami buzi szórakozik szerintem! Eddig ilyen nem volt itt. Ja és szerintem az e-mail is kamu (csak valaki jópofizik).

Ha akarják tudni a Tommy személyazonosságát akkor....
    derítsék ki :-D
    Ez a rendőrség dolga nem?
    Látszik, hogy a magyar rendőrök nincsenek a hivatásuk tetőfokán, én már csak tudom :-)
    Amúgy ha igazik a palik akkor azt üzenem nekik, hogy FORDULJANAK fel és szagolják alulról a ibolyát mielőbb :-)))
    Nyomozás ismeretlen tettes ellen (vicces), itt csak ez működik.
  • CSOCSO
    BSA irsz a suőpergameznak egy levelet elkéred az ip cimét bemész a matáv ba és megmondod hogy a zonealarm firewallod jelezte ezt az ip-t miután jelezte az ip--t hogy betört hozád leállt a gép és nem tudtad beinditani..sajnos a LOG filet nem tudtad elhozni mert az összes file eltünmt és kérd meg hogy vegyék elő ip alapján az emberkét:)
  • Gabo
    Tommy:
    Neked még nem mondták, hogy mások által szabad terjesztésre szánt anyagért pénzt kérni nem éppen törvényes?
    Arról nem is beszélve, hogy ahány kiegészítő annyi izlés és pofon. Ez pont az a kategoria amit mindenki magának válogat össze.
  • Lacc
    Szerinted meg is fogják venni itt a fórumon? Ha annyira oda akarod adni valakinek, akkor csinálj egy FTP szervert, és rakd fel rá. Ja, hogy ebből nincs pénz! aha
  • ity
    Dikkma: mintha én lennék Te :D
    Akarom mondani, mintha én írtam volna amit írtál :)
  • Dikkma
    Ez az a Tommy, aki teliírkálta az összes topicot az írt játékaival.
    Tommy: letöltöm, és kész. Amúgy is a 3/4-e használhatatlan.
  • atee
    jo kis gyujtemeny:)
  • Tommy:)
    Sziasztok!
    Van 8gb UT kiegészítőm (módok,mappok,progik,modellek,skinek stb... minden ami UT_ben megtalálható)
    Mindez 13 lemezen 6500 HUF
    Érdeklődni levélben vagy telefonon:
    e-mail:[email protected]
    Tel: 06-20-438-45-36