49
UT kiegészítők 13 lemezen
-
#49 BSA nevű felhasználó* -
#48 ja de az admin lát mindent, szal töle megkérdezheti. Sőtt ti is! Kérdezzétek meg az sg.hu adminját h ki az a BSA! -
#47 mondjuk az ip-t nem tudja.
-
#46 Ha BSA lenne már lenyomoztatott volna mindenkit IP alapján... kb. olyan fél percbe telik asszem.
Ja és ha pályát szerkesztessz akkor ne rakd fel sehova mer a végén rádbizonyítja BSA hogy lopod az unrealEd.exe bitjeit! Vigyázz!!! ;-D -
#45 Ha ez a valaki BSA-nak mondja magát, akkor én az ISTEN vagyok :-DDD -
[Red] #44 próbád meg úgy, hogy a 436-os patch fenn van -
atee #43 :))
szerintem eppen te vagy nagy kocsog!
kivanom neked hogy bsa hozzad latogasson el ! -
[Red] #41 azt adják az UThoz, UnrealEd.exe -
#40 Hol van a NETen letölthető UT pályaszerkesztő????
Editor tudjátok.... -
#39 Most örülhetsz magadnak.......
-
[Red] #32 Amúgy meg ha az ingyesen cuccokat CD-re rakom, és az adathordozó áráért (CD) adom el, akkor az nem törvényellenes, nem? -
Árnyvadász #30 Akár a BSA-tól, akár mástól származik eme levél egy a lényeg: Igaza van. Fontos, hogy a másik oldal szemszögéből is lássátok át a dolgokat. És ne anyázzatok, mert erre semmi szükség és ezzel nem értek el semmit. Én is szeretem az UT-t, és éppen ezért a boltban vettem meg. Ez a software meg is éri az árát, pláne, hogy most akciósan adják. Azt a pénzt pedig már tényleg nem egy anyagi csapás kipengetni. Jó fejek vagytok csak a stílussal bánjatok csínján... Ha már veletek sem alpári módon beszélnek. Byez! -
Anti_IQ #27 Scooter
"Ja igen és a BSA NEM FOGLALKOZIK MAGÁNSZEMÉLYEKKEL CSAK CÉGEKKEL HEHEHEHE!!!!"
És ezt vajon a BSA is tudja?
Ugyan nézz már szét egy kicsit és szörnyedj el.
Indulásként mondjuk probálj egy két infót összeszedni a pécsi "Piszkos 91"-ek ügyéről... -
#24 És, ahogy Thief mondta EZEK A KIEGÉSZÍTŐK INGYENESEK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez megint 1 jópofizó *******************.........
-
#23 A BSA télleg nem foglalkozik magánszemélyekkel.
-
#22 BSA ember: Tudod kivel szórakozz, az anyuciddal!!!
És igaza van Thief-nek, a házkutatáshoz parancs kell :-D
Ja igen és a BSA NEM FOGLALKOZIK MAGÁNSZEMÉLYEKKEL CSAK CÉGEKKEL HEHEHEHE!!!! -
#21 hm ja ez mobil. Pedig Tommy barátunk adta már meg nekünk a "zsinórt" is... :)) -
#20 Ugyan már ne legyetek buták ha én Isten nickel írok, akkor minek hisztek engem ??
BSA a telefonszámot beírod a matáv weboldalán, és kész. -
#11 Csak valami buzi szórakozik szerintem! Eddig ilyen nem volt itt. Ja és szerintem az e-mail is kamu (csak valaki jópofizik).
Ha akarják tudni a Tommy személyazonosságát akkor....
derítsék ki :-D
Ez a rendőrség dolga nem?
Látszik, hogy a magyar rendőrök nincsenek a hivatásuk tetőfokán, én már csak tudom :-)
Amúgy ha igazik a palik akkor azt üzenem nekik, hogy FORDULJANAK fel és szagolják alulról a ibolyát mielőbb :-)))
Nyomozás ismeretlen tettes ellen (vicces), itt csak ez működik. -
#9 BSA irsz a suőpergameznak egy levelet elkéred az ip cimét bemész a matáv ba és megmondod hogy a zonealarm firewallod jelezte ezt az ip-t miután jelezte az ip--t hogy betört hozád leállt a gép és nem tudtad beinditani..sajnos a LOG filet nem tudtad elhozni mert az összes file eltünmt és kérd meg hogy vegyék elő ip alapján az emberkét:) -
Gabo #6 Tommy:
Neked még nem mondták, hogy mások által szabad terjesztésre szánt anyagért pénzt kérni nem éppen törvényes?
Arról nem is beszélve, hogy ahány kiegészítő annyi izlés és pofon. Ez pont az a kategoria amit mindenki magának válogat össze. -
#5 Szerinted meg is fogják venni itt a fórumon? Ha annyira oda akarod adni valakinek, akkor csinálj egy FTP szervert, és rakd fel rá. Ja, hogy ebből nincs pénz! aha -
ity #4 Dikkma: mintha én lennék Te :D
Akarom mondani, mintha én írtam volna amit írtál :) -
#3 Ez az a Tommy, aki teliírkálta az összes topicot az írt játékaival.
Tommy: letöltöm, és kész. Amúgy is a 3/4-e használhatatlan. -
atee #2 jo kis gyujtemeny:) -
Tommy:) #1 Sziasztok!
Van 8gb UT kiegészítőm (módok,mappok,progik,modellek,skinek stb... minden ami UT_ben megtalálható)
Mindez 13 lemezen 6500 HUF
Érdeklődni levélben vagy telefonon:
e-mail:[email protected]
Tel: 06-20-438-45-36