81
Írd ide amitől kiakadsz!
-
#24 monduk azért havi 3000$ nekem se fájna alanyi jogon :) a többi része döbbenetes volt... kicsit hihetelen, de sajnos így van. -
#23 mivan tegnap agyomrod volt rosz ma mar a nyelved is?:) mieza sejpitve irok stilus.. :) -
#21 Najó. vannak azért kivételek amikor nézek más adókat is. pl. tegnap este a jipojtejt néztem, neki szeretem a műsorait.
Spektrumon meg tintahalak vannak :) rulez népség.
csak mondom... -
#19 csak győzzed... -
#18 csak mi ... csak most ... csak önöknek ... csak azértis ... pfuj. -
#17 tök jo, ha a szenzaciohajhaszas a cel akor rtl klub vagy a reality tv :) -
#16 Na igen... aki otthonról netezik... :) Szemben a monitor, jobbra fel a tv, jobbra le a rádió. Multimédia van, de ma már megyek suliba, úgyhogy nem fogom itt lopni a napot egész délelőtt.. :) -
#14 De jó neked hoyg tévézel ,én kénytelen vagyok dolgozni,meg a fórumon lopni a napot:) -
#13 Volt ott,akkor fejbelövés is meg minden... a hírek nálam marad a rádióban. Egyszerűen beleuntam a tv-s hírműsorokba, mert ahogy lent már meg volt említve, naaagy szenzáció meg sokkoláshajsza megy. A "normális" hírek meg elmaradnak. Nálam a Kossuth Krónika pont megfelelő hírműsor.
ui.:Most is nagyon szép kígyókat meg mocsári siklókat mutatnak a Spektrumon. -
#12 Emberek ez mind szép ,de kanyarodjunk vissza az eredeti témához.
nárcisz:ok át lehet kapcsolni de 11-re már annyira lelassulok(nem mindig)hogy mire előkotrom a távirnyát addigra már épp leget láttam.
Másik ilyen durva élmény:a csecsen gyilkolászás alatt mutatták hogy az elrabolt orosz mandrónak hogy lövik el pisztollyal az ujját,meg verik halálra aztán egy szép ligetben letérdeltették és lecsapták a fejét egy bárddal(a felvétel ott volt kimerevítve ahol a bárd még éppen nem ért az ürge nyakához).Ez ha jól emlékszem 8 óra környékén volt leadva.... -
#9 Bármikor átjöhecc tv-zni.
Annyira jó zenék szoktak menni az ftv-n, hogy csomószor napokig az megy nálam. -
#7 sziaaa :))
nekünk csak Spektrum meg NationalGeographic van -
#5 Spektrum, hbo, z+, fashion tv, game1.
A többi túró. -
#4 Nekem a TVzés nagyjából a Spektrumot jelenti. :) -
#3 en mar be sem kapcsolom a tvt...
megnezem a hbo n az uj filmet, amit meg nem ismeteltek x+n szer azt evvel ki van löve a tvnezes... -
#1 Imádom hogy az emberek kitalálták a video kamerát és hogy vannak olyan balfékek akik olyan helyekre is odatolják a képüket ahová éppeszű ember nem menne:(
Tegnap este 11 körül tv2 Macedón különriportja.
Két V alakban felállított nehézgéppuskás BTR-el igazoltattak a macedón rendfenntartók egy zastavát(benne két albán madár)és az albánok valamit beszóltak.Erre kirántották az autóból az egyiket de az előkapott valamit.Erre a rendőrök félreugrottak a két géppuska pedig azonnal lekaszálta az albánokat(de nem ám rövid sorozatokkal hanem hosszú sorozattal,még akkor is lőttek mikor a két ürge már nyilvánvalóan halott volt mert felbuktak mind a ketten).Na ez sokkoló volt...
Aláírom hogy sajnos van ilyen,de miért kell ezt a híradóban 20 lépésről végignézni?