81
Írd ide amitől kiakadsz!
-
blackgamer #81 nekem a legsokkolóbb látványok, amikor mutatják, hogy házakba betör a víz, visz mindent, emberek földönfutóvá válnak,
egyik nap volt egy szép kis házuk, másik nap kezdhetik előlről az életüket
hozzánk is befolyt a víz pár éve, igaz csak a pincébe, de komolyan mondom félelmetes dolog, az ember tehetetlen, és bármikor újra megismétlődhet -
blackgamer #80 egyszer egy túszejtőt, aki maga előtt tartott egy embert fejénél egy pisztollyal, az utcán mesterlövészek leszedték
telibe fejbe, oldalról jött a golyó, és ezt a hiradó mutatta, persze kikockázva, de azért érzékelni lehetett a dolgot
nem feltétlen sokkoló, de brutál dolog volt -
#78 az :) főleg amikor (és nem ha) felérsz :)) -
#76 Nem járok klubba. Mint mondtam nem extrém módon űzöm a dolgot, csak ha épp úgy adódik megyünk el haverokkal. És csak oda ahol simán pusztakézzel lehet. -
#74 Hegymászás jó dolog. És nem is a leeséstől kell félni. Utána a leérkezéssel van gond. :) -
#72 Ilyen ijedős gyerek vagy? -
#71 Mert az éles gyújtózsinórral se lehet semmit kezdeni egyéb céleszközök (tűz, valami amit begyújt) nélkül, max hangosan sisteregve végigég, és jól megijeszt :)) -
#69 És ha véletlenül mégis éles gyujtózsinórt kaptál akkor nem kellett anyuval hazabattyogni,már a kapuban vártad hogy hazaérjen:) -
#68 Ja azt hittem utaskísérő voltál,vagy az első női pilóta a Concordon:) -
#67 Édesanyám egy robbanóanyagipari cégnél dolgozik, és ha bevitt magával (3-5 évesen) akkor valami játék kellett amivel el tudom foglalni magam. És mi áll ott rendelkezésre? gyurma, meg mérleg, meg gyutacs, meg üres robbanózsinór. :)) -
#65 Bővebben kérlek... -
#64 Tényleg mesélj már volt valami éles(vagy élesnek tűnő) helyzet,pl.hisztériázó utas,arabok tüzérségi ágyuval a becsekkolásnál... -
#63 plasztikalapú robbanószerrel. anyámat kellene megkérdezni, pontosan mi is volt, az ő munkahelyén történt az eset.
-
#61 Mármint Semtex-el? -
#60 Megasüti! :) -
#59 Nem hinnétek el, ha azt mondanám, hogy én kiskoromban gyurmáztam olyan típusú sütitésztával?
pedig igen.
-
#58 Két drót lóg belőle és bele van tapasztva egy LCD-óra számlapja(9...8...7...6...) -
#57 Milyen sütiket sütnek Damaszkuszban? -
#56 mondom erdekes :))))
amguy a süti a telleg fini... -
#54 Hagyjad. Nem akar beszélni róla. -
#53 inkabb nemhiszem, biztos voilt valami erdekes ott is -
#52 Najó. -
#50 Erről tessék csak kicsit többet mesélni, jó? -
#48 nem a vallási fanatizmus ijesztett meg, a fogalmazás is tökéletesen érthető volt, csak én lassacskán kifejlesztettem egy jókis ellenszenvet a nem távolkeleti vallásokkal szemben.
Arab légitársaságnál dolgoztál? tyűű... :O -
#45 Jajajjj... vallás.. egyház... brrr.... -
#44 :) ezen azért meglepődtem egy kicsit... azt hittem csak én vagyok ennyire elborult, hogy Bartókot hallgatok... (nem bántásból) de örülök, hogy tévedtem -
#43 Én nem a trágárságot emelném ki velük kapcsolatban 1.sorban. -
#40 Amúgy még a Petőfit, meg a Bartókot szoktam hallgatni. -
#38 Tedd hozzá, hogy a kereskedelmiek közt. :) -
#37 Ezt örömmel hallom.
Az egyetlen normális adó. -
#36 Inkább ország és társadalomfüggő a dolog, és Európa nem az az igazi matriarchális beállítottságú vidék. -
#34 EstFM. de csak ha már semmi értelmes nem megy egyik királyin se... hál'égnek nagyon ritka alkalom. -
#33 Vannak nők is, akik szexuális tárgyként kezelik a psikat. -
#32 Melyik kereskedelmit a szarok közül? -
#31 valoban -
#30 ejnyemááár... mi mindg, mindenhol "ontopic"(??) írtunk. egy eszmefuttatást nem jó elszakítani azért, mert kicsit messzesodródik. Nagyon komoly következtetéseket lehet levonni :) (lásd én és a lököttségem) -
#29 es mikor zavart minket a offtopic tema?:))) -
#27 én vettem magamnak egy zsebrádiót 2 aksival, és szinte állandóan a 3 ősi rádióadó egyike megy rajta. (igen, mindhármat szoktam hallgatni, és a kereskedelmiekből csak 1-et, és azt is nagyonritkán) -
#26 ahham... radiom nics csak a gépsasban de azt meg ritkan hasznalom :) -
#25 A 'jipojtej' az a rádiókabaréból maradt meg, ahol BajorImi kezdte ezzel cukkolti a Frakasházit aki épp kérdezgette őt :)