Sokkoló híradó bejátszások

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem a legsokkolóbb látványok, amikor mutatják, hogy házakba betör a víz, visz mindent, emberek földönfutóvá válnak,
egyik nap volt egy szép kis házuk, másik nap kezdhetik elõlrõl az életüket

hozzánk is befolyt a víz pár éve, igaz csak a pincébe, de komolyan mondom félelmetes dolog, az ember tehetetlen, és bármikor újra megismétlõdhet

egyszer egy túszejtõt, aki maga elõtt tartott egy embert fejénél egy pisztollyal, az utcán mesterlövészek leszedték
telibe fejbe, oldalról jött a golyó, és ezt a hiradó mutatta, persze kikockázva, de azért érzékelni lehetett a dolgot
nem feltétlen sokkoló, de brutál dolog volt

Efreet
az :) fõleg amikor (és nem ha) felérsz :))

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Efreet
Nem járok klubba. Mint mondtam nem extrém módon ûzöm a dolgot, csak ha épp úgy adódik megyünk el haverokkal. És csak oda ahol simán pusztakézzel lehet.

Efreet
Hegymászás jó dolog. És nem is a leeséstõl kell félni. Utána a leérkezéssel van gond. :)

Lteebee
Ilyen ijedõs gyerek vagy?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Efreet
Mert az éles gyújtózsinórral se lehet semmit kezdeni egyéb céleszközök (tûz, valami amit begyújt) nélkül, max hangosan sisteregve végigég, és jól megijeszt :))

Assassin
És ha véletlenül mégis éles gyujtózsinórt kaptál akkor nem kellett anyuval hazabattyogni,már a kapuban vártad hogy hazaérjen:)
Assassin
Ja azt hittem utaskísérõ voltál,vagy az elsõ nõi pilóta a Concordon:)
Efreet
Édesanyám egy robbanóanyagipari cégnél dolgozik, és ha bevitt magával (3-5 évesen) akkor valami játék kellett amivel el tudom foglalni magam. És mi áll ott rendelkezésre? gyurma, meg mérleg, meg gyutacs, meg üres robbanózsinór. :))

Assassin
Bõvebben kérlek...
Assassin
Tényleg mesélj már volt valami éles(vagy élesnek tûnõ) helyzet,pl.hisztériázó utas,arabok tüzérségi ágyuval a becsekkolásnál...
Efreet
plasztikalapú robbanószerrel. anyámat kellene megkérdezni, pontosan mi is volt, az õ munkahelyén történt az eset.

Assassin
Mármint Semtex-el?
Lteebee
Megasüti! :)

Efreet
Nem hinnétek el, ha azt mondanám, hogy én kiskoromban gyurmáztam olyan típusú sütitésztával?
pedig igen.

Assassin
Két drót lóg belõle és bele van tapasztva egy LCD-óra számlapja(9...8...7...6...)
Efreet
Milyen sütiket sütnek Damaszkuszban?

Laalee
mondom erdekes :))))
amguy a süti a telleg fini...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Efreet
Hagyjad. Nem akar beszélni róla.

Laalee
inkabb nemhiszem, biztos voilt valami erdekes ott is

Efreet
Najó.

Efreet
Errõl tessék csak kicsit többet mesélni, jó?

Efreet
nem a vallási fanatizmus ijesztett meg, a fogalmazás is tökéletesen érthetõ volt, csak én lassacskán kifejlesztettem egy jókis ellenszenvet a nem távolkeleti vallásokkal szemben.

Arab légitársaságnál dolgoztál? tyûû... :O

Efreet
Jajajjj... vallás.. egyház... brrr....

Efreet
:) ezen azért meglepõdtem egy kicsit... azt hittem csak én vagyok ennyire elborult, hogy Bartókot hallgatok... (nem bántásból) de örülök, hogy tévedtem

Lteebee
Én nem a trágárságot emelném ki velük kapcsolatban 1.sorban.

Lteebee
Amúgy még a Petõfit, meg a Bartókot szoktam hallgatni.

Efreet
Tedd hozzá, hogy a kereskedelmiek közt. :)

Lteebee
Ezt örömmel hallom.

Az egyetlen normális adó.

Efreet
Inkább ország és társadalomfüggõ a dolog, és Európa nem az az igazi matriarchális beállítottságú vidék.

Efreet
EstFM. de csak ha már semmi értelmes nem megy egyik királyin se... hál'égnek nagyon ritka alkalom.

Lteebee
Vannak nõk is, akik szexuális tárgyként kezelik a psikat.

Lteebee
Melyik kereskedelmit a szarok közül?

Laalee
valoban

Efreet
ejnyemááár... mi mindg, mindenhol "ontopic"(??) írtunk. egy eszmefuttatást nem jó elszakítani azért, mert kicsit messzesodródik. Nagyon komoly következtetéseket lehet levonni :) (lásd én és a lököttségem)

Laalee
es mikor zavart minket a offtopic tema?:)))

Efreet
én vettem magamnak egy zsebrádiót 2 aksival, és szinte állandóan a 3 õsi rádióadó egyike megy rajta. (igen, mindhármat szoktam hallgatni, és a kereskedelmiekbõl csak 1-et, és azt is nagyonritkán)

Laalee
ahham... radiom nics csak a gépsasban de azt meg ritkan hasznalom :)

Efreet
A 'jipojtej' az a rádiókabaréból maradt meg, ahol BajorImi kezdte ezzel cukkolti a Frakasházit aki épp kérdezgette õt :)

Efreet
monduk azért havi 3000$ nekem se fájna alanyi jogon :) a többi része döbbenetes volt... kicsit hihetelen, de sajnos így van.

Laalee
mivan tegnap agyomrod volt rosz ma mar a nyelved is?:) mieza sejpitve irok stilus.. :)

Efreet
Najó. vannak azért kivételek amikor nézek más adókat is. pl. tegnap este a jipojtejt néztem, neki szeretem a mûsorait.

Spektrumon meg tintahalak vannak :) rulez népség.

csak mondom...

Assassin
csak gyõzzed...
Efreet
csak mi ... csak most ... csak önöknek ... csak azértis ... pfuj.

Laalee
tök jo, ha a szenzaciohajhaszas a cel akor rtl klub vagy a reality tv :)

Efreet
Na igen... aki otthonról netezik... :) Szemben a monitor, jobbra fel a tv, jobbra le a rádió. Multimédia van, de ma már megyek suliba, úgyhogy nem fogom itt lopni a napot egész délelõtt.. :)

Assassin
De jó neked hoyg tévézel ,én kénytelen vagyok dolgozni,meg a fórumon lopni a napot:)
Efreet
Volt ott,akkor fejbelövés is meg minden... a hírek nálam marad a rádióban. Egyszerûen beleuntam a tv-s hírmûsorokba, mert ahogy lent már meg volt említve, naaagy szenzáció meg sokkoláshajsza megy. A "normális" hírek meg elmaradnak. Nálam a Kossuth Krónika pont megfelelõ hírmûsor.

ui.:Most is nagyon szép kígyókat meg mocsári siklókat mutatnak a Spektrumon.

Assassin
Emberek ez mind szép ,de kanyarodjunk vissza az eredeti témához.
nárcisz:ok át lehet kapcsolni de 11-re már annyira lelassulok(nem mindig)hogy mire elõkotrom a távirnyát addigra már épp leget láttam.

Másik ilyen durva élmény:a csecsen gyilkolászás alatt mutatták hogy az elrabolt orosz mandrónak hogy lövik el pisztollyal az ujját,meg verik halálra aztán egy szép ligetben letérdeltették és lecsapták a fejét egy bárddal(a felvétel ott volt kimerevítve ahol a bárd még éppen nem ért az ürge nyakához).Ez ha jól emlékszem 8 óra környékén volt leadva....
Oldal 1 / 2Következő →