121
Vauu
-
#121 komolyan az a neve a blökidnek????? -
Cobraz #120 Hurka -
n3whous3 #119 Dönci -
#118 Láttam kutyakaja borítolyán olyan westie-t és annak caesar volt a neve.
Remélem jól írtam. -
#117 Két Németjuhászunk van.
Az apa neve Tito ezt nem mi adtuk neki hanem így vettük törzskönyvezve de nekem teccik
A fiát meg Mancs-nak hivják.
Csak kicsit szófogadatlan a kiskölyök -
#116 hát, az enyém Archie (árcsi) :| -
#115 Komoly és nem magyar?
Wolfgang Amadeus Mozart -
adriika #114 Sziasztok!
Most kapok egy westie fiú kiskutyát, de fogalmam sincs mi legyen a neve egy ilyen picurka kutyának. Szeretnék valami komolyabb és lehetőleg nem magyar nevet neki... Segítenétek? Nagyon szépen köszönöm! -
argento #113 Sziasztok,
Itt egy jó weblap amin van egy csomó kutya név is. Ez talán segít a választásban.
http://www.nevnaptar.eu -
#112 Adalbert -
#111 Azokra gondoltam. Nekem lakótelepre eszembe se jutott kutyát tartani, de ismerősnél a magyarvizsla kölykök olyan jófejek voltak :))) -
TBWonder #110 Nekem mondjuk német vizslám van.
Már kölyöknek is sokkal 'szárazabbak'.
Sose emlgettem a bőrénél. De a magyar vizslák tényleg nyúlnak rendesen. -
#109 Olyan aranyosak kiskorukban.. elkezded emelni, és mire egyenesen állsz, addigra kezd jonni a kutya is. Addig csak a bundája :) -
TBWonder #108 A vizslákat könnyű nevelni. -
#107 Egy malamutot meg lehet próbálni. De annak nagyonsok törődés meg játszás kell... amúgy egy vizsla is bővel elfér gondolom, vagy németjuhász. -
TBWonder #105 Mennyi időd lesz naponta a kutyára, melyik kerület, melyik városrész? -
Sid #100 Frey: Bocs, hogy csak most jön a válasz, de nem igazán nézegettem ezt a topicot.
Nyugodtan használd azt a nevet. ("Sid") -
TBWonder #99 Jó lett volna, csak itt nem értenek a kutyákhoz. -
#97 Kiváncsi voltam mikor megy át a topic kutya-fajta flamebe,na majdnem be is jött... -
#96 Szuper :) -
#94 Hmm... -
#91 Ok. -
#89 Ez azért így nem igaz szerintem.
Nem minden kutyából lehet munkakutyát vagy vadállatot nevelni. Társat meg aztán végképp nem. -
#88 Persze, azért számít egy kicsit a vérvonal és az agyonnemesítés is, egy huskyból nehéz lenne házikedvencet csinálni, de azért a legfontosabb a neveltetés. -
#86 Minden kutyából olyan társ/dolgozó/vadállat lesz, amilyennek nevelik. lásd harcipincsik... nem vicc az az elnevezés. -
#84 meg mindigjobb mint egy pittbull vagy a hasonlo idegbeteg kutyafajtak... a szomszednak van dalmataja szerintem jofejkutya es meg okos is. lehet hogy ez kivetel, de akor ez erösiti a szabalyt :) -
#83 Az átlagmagyar a vérebet örzővédő fajtának gondolja!
Nem tehetek róla, de ez az egyik olyan dolog(az igazán kevésből) ami télleg fel tud baszni.
Közérthetőbben a dalmata-kérdés: szerintem ha egy kutya arra van kitenyésztve, hogy szép legyen, egyéb jó tulajdonságai a tenyésztés folyamán kivesznek a jelleméből. Ha utánaérdeklődsz néhány kutyásnál(ne belvárosi spánielesekkel kezdd, lécci), nagyjából pont ez lesz a vélemény.
Ha meg mondjuk meglácc valahol egy Hannoveri vérebet, szaladj azonnal haza, mert még a végén megnyalja a kezedet fékezhetetlen vérszomjának köszönhetően! -
#82 ma merne lenne jo egy atlag embernek nem vereb kell othonra. tarsnak meg az is jo. es különbenis jofejkutyak azok is :) -
#80 Kár, hogy a dalmaták semmire se jók. -
#78 Legyen feri -
frey #77 a Sid tetszik. Megengeded? -
#73 Vagy a Pityke őrmesterből a Marcipán. -
#72 Megette, illetve meg szokta enni, de lényegtelen. Amúgy jó név. vagy a fenris, a mitológiákból rengeteg jót lehet találni. Mitológiai ABC kinyit, hátul névtár, lehet válogatni :))) -
#70 Hol? A nyúlon túl?
Nem... a nyúl az. :DDDD -
#67 Vagy Erdős Péter. -
Sid #65 Lehetne Szetti, Csuti vagy Wágner. A mi tacskóinknak ezek a nevei. -
#62 Nem tom mért nem a panterásba írtam ezt neked.
Na, mindegy. -
#61 Vettem egy Wanted-et.
Iszonyatosan leszólják az új TCS-t. Nem ok nélkül amúgy. -
#59 Szerintem legyen a neve Pörkölt. -
#58 Ma reggel betámadott egy Német juhász és széttépte a táskámat:((((