121
Vauu
-
Szia Frey !Vagy még most? -
frey #56 Norbi a baratod neve? O az aki tankcsapdas poloban jar? Tenyleg, be tudtal szerezni egy olyan polot? -
frey #52 roviden Jeffi -
frey #51 Az elozo skotjuhaszom neve - meg Susie elott _ Jefferson Bundás volt. -
Nem akartalak megbántani. -
Ez jó. -
A negridet az emer fajra mondják,van még europid és mongolid. -
Miért?? Az én kutyámat is Cézárnak hívják. -
Az én németjuhászom Gyula volt. :) -
jfk #44 Gyerekek! Építő jellegű hozzászólásokat vártam/várok! Pl.: Kajlamackó, Brumimaci,stb... -
Sajnos az, de ha tetszik egy név, attól még hívhítod úgy a kutyát, hogy gyakori.
Fontos még, hogy lehessen kiáltani a nevet és messzire lehessen hallani. Jó, ha a nevet erőteljesen is lehet mondani, mert fegyelmezésnél fontos lehet. -
ha lenne kutyam el alkoholrol kene elnevezni tuti tequilla lenne :)
esetleg desperados :)
-
Mér nem írjátok soha, hogy mire reflektáltok? -
Én az ír szettert javaslom.
Mondjuk eleve vadászkutya-párti vagyok.
A viszki is nagyon gyakori. -
Komolyra fordítva,a legjobb szerintem ha megvárod míg megjön a kiskutya és valamilyen jellemző fizikai vagy viselkedésbeli tulajdonsága alapján találsz egy passzoló nevet.Azért ha megvan írj mert kiváncsi vagyok mi lesz végül a névkérdéssel. -
Magadról és nem Icuka vagy:) -
Akkor legyen mondjuk Icuka,vagy hívd Bombanőnek ez is tuti:) -
Mér? A teknősöm is lány, aszt Gergőnek hívom. -
Milyen kutyád lesz? -
Legyen mondjuk Al Capone,tudod az volt az öreg varázsló:)) -
Vagy Slutsky (Igy írják?)
Mi van veled? -
So what!? -
van az a kepamikor egy satnya kis vakarcs egy kutyatalban áll azt ravan irva a kutya neve: KILLER ez egy tök jo és talalo nev egy ilyen kutyanak :) -
Egy régebbi ismerősőm a fehér boxerjét hívta úgy hogy Negro...
Másik ismerősőm előző kutyája Átok,mostani Mágnes... -
Ismerős házában az örag néni a pincsijét Dzsoki-nak hívja.. a mi házunkban is van egy, annak a becsületes neve Betti, de mindenki 'Tigris'-nek hívja. Illik hozzá, legalább akkora hangja van :)) -
mojsza :) apjó kenyéjdajabka :)) -
morzsa :) -
Ja.
De a vodka se rossz. Egy öreg alkesz nő hívta így a kutyáját a Klinikáknál. -
Takarodj
Louis de Funes-nél (elnézést ha rosszul írtam volna) nagyon bejött. A Horgász a pácban volt? -
Megmondom mi ne legyen:
cézár
rexi
bobi
kormos
talpas
tappancs
morzsi
mardel
brúnó
-
A topic címe alapján(Nbeve) inkább valami egzotikus,afrikai nevet válassz:Nbeve például jó is lesz:) -
Itt van egy alternatíva: Oborzil. Szerintem tök yo, a haverom kutyájának is ez a neve. Mondjunk ez a név szerintem inkább olyan kócos dögöknek jó. -
"gyere ide" Szerintem ez tökéletes:))) -
jfk #1 Sziasztok! Ötleteket várok Golden Retriever kan kölyökkutyám nevére