Mi volt ebédre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szomferi
házi hambi volt vacsorára, házi marhahúspogácsával, sok sajttal, paradicsommal, lilahagymával, salátával

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

rastaman
mi sem rakunk a brassóiba borsót! 😄

Maximus4
A görög rakottkrumpli röviden és tömören,nagyon finom volt😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

komorandi
Szerintem lecsóleves 😄 egy kis uborka ízzel 😄D

MAXI

desigo
karfiolleves
sárgaborsó fõzelék,sült fokhagymás hús
Maximus4
Megkóstoltam a gazpachot.Gyári állapotában borzalmas😄 Olyan íze van,mintha le lenne darálva egy uborka és annak a levét innám😊 Egy kicsit felturbózta az asszony a paradicsomleves irányába és az már egész jó lett.Nem lesz a kedvenc kajám😊

Hamarosan kész a görög rakottkrumpli,majd késõbb jövök azzal is😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Na most nálunk az anyás verzió még pirítást se látott..gyakorlatilag egy jó fokhagymás-borsos pörkölt szerûség minimális paprikával vagy se..fõtt krumplival összeforgatva,jó szaftosan oszt kész😊
tigeroo
nekem anyu úgy mondta most hogy van a tepsis, meg a "modern"😊 énis jobban szeretem pomfriccel
az nem kell bele, ahogy a túrós csuszába se nagyon kell a sok apró szalonna darabka 😄
Maximus4
Nekem az ilyen fajta brassói nem nagyon jön be.

desigo
Nem látom a kis pirított szalonna darabkákat benne...
Maximus4
Ilyen a hagyományos

zsoltioregon
Brassóiba kötelezõ a zöldborsó!<#gonosz1>

Felénk is össze van kavarva meg kicsit szaftosabb.
A madártej is fasza, nálunk amúgy simán szaggatva van

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Maximus4
A hagyományos brassói olyan,mint amirõl te beszélsz,de borsóval isteni finom😊

Igen,attól lett olyan a fehérje😊

szomferi
attól brassói szerintem, hogy van benne borsó... 😄
onnantól nem is brassói már

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

brassói másnál is ilyen?
nálunk nincs benne zöldborsó , ráadásul a krumpli nem is hasábokra van vágva, hanem majdnem kocka alakúra illetve a hússal összekeverve

madártejnél a fehérje habkinyomó használatától lett ilyen ? 😄
desigo
fú de rég ettem már madártejet
nyamm
Maximus4
Mai menü,de nem figyeltem a fényviszonyokra a fényképezésnél😞

Brassói

Madártej

Maximus4
Ha minden igaz,csak hétvégén lesz belõle valami,de majd írok véleményt😊

<#eljen><#worship> gazpacho tetszik, itt is el fog készülni! ám amint megkóstoltad egybõl kérjük a fotót , véleményt 😄
Maximus4
Még soha nem ettem,remélem fincsi lesz😊

desigo
mm gazpacho fullosan néz ki...
Maximus4
Srácok!

Találtam egy oldalt,ahol elég érdekes kaják,illetve receptek vannak országokra lebontva.Nincs túl sok,de érdemes böngészni.Én máris találtam kettõt,amit az asszonykám ígérete szerint,hamarosan megkóstolhatok😊
Andalúz gazpacho
Görög rakottkrumpli

Remélem valakinek tudtam egy kis kedvet csinálni új kaják kipróbálásához <#wink>

desigo
egy gyros pita...
rastaman
ebéd:
frankfurt leves
darásmetélt

vacsora:
császármorzsa

zsoltioregon
Konyhásnéni meg fosott 'csak nehogy a ÁNTSZ-tõl fotózzon' valami gyanús pacát<#nyes>

Tudom, hogy nem verseny csak az én képeim na...<#sniffles>

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

desigo
A fuji a szekrényben pihen hónapok óta.
De nem verseny ez.Örömmel rakom a képeket.

Ma megkérdezte az étteremben mellettem a srác,hogy miért fényképezem le a kaját? Gasztroblogger vagyok ? <#nevetes1>
zsoltioregon
Codac Easyshare/ vagy mobil nem veszi fel a versenyt desigo Finepixével 😄

Maximus4
Pedig desigo a király ilyen témában,én meg is szavaznám házigazdának😊

rastaman
házi pizza (csirkehús, paradicsomkarikák, olivabogyesz, mozzarella)

Májas hurka, krumpli, cékla ezt egy feles körte pálinkával nyugtáztam

desigo
Nekem sokszor jobban esik mint a hús...
Fabio Capello
hogyha nem zuza lenne... :3

desigo
Zúzapörkölt
omnomnom

desigo
Letámasztod a kezed és nem bemozdulva kattintasz.
Ennyi 😊
zsoltioregon

Fene a zsírotokat (desigo, Maximus4 +ezaz), hogy ilyen szép éles képeket tudtok csinálni<#eljen>

Hayni
Ananászos csirke 😊
zsoltioregon
rizi mennyisége aggályos<#szomoru1>

kórházi adag...

elõétel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

fõétel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Willenbrock
Kolbászos-vajas zsömle,tej.

Kmarha
amit találtam. Krumpli karikákra vágva, lila hagyma, némi virsli, tetejére tejföl és mehet a sütõbe.

van még hozzá cékla

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

zsoltioregon
Bazsalikomos, tejszínes gombás sonkás rakott spagetti

tegnapról rizses hús
túrós csusza
grízgaluska leves
tigeroo
falafeles girosztál
rizs + gombapaprikás
répachips
zsoltioregon
ma savanyú krumpli leves volt és rakott zöldbab, meg délután egy kis sült tök.

Sajna ezek nem méltóak képre..<#nemtudom>

nem is tudtam, hogy van aki még ezt is figyeli :S legalább akkor egy jól sikerült kaja fotója kerülhetett volna egy ilyen hszba😄
zsoltioregon
TÉK

desigo
pirított hagymás csirke,fûszeres krumpli,sali

szomferi
nem azért mondtam, de hát látszott rajta, mert nem voltak a szélei kimérve vízmértékkel, hogy egyenes legyen, mint a "gyári" tésztánál 😄

Hayni
Igen, házi 😄

Szomferi, csak nem kritizálni! 😛