Mi volt ebédre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
A görög rakottkrumpli röviden és tömören,nagyon finom volt😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

komorandi
Szerintem lecsóleves 😄 egy kis uborka ízzel 😄D

MAXI

desigo
karfiolleves
sárgaborsó fõzelék,sült fokhagymás hús
Maximus4
Megkóstoltam a gazpachot.Gyári állapotában borzalmas😄 Olyan íze van,mintha le lenne darálva egy uborka és annak a levét innám😊 Egy kicsit felturbózta az asszony a paradicsomleves irányába és az már egész jó lett.Nem lesz a kedvenc kajám😊

Hamarosan kész a görög rakottkrumpli,majd késõbb jövök azzal is😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Na most nálunk az anyás verzió még pirítást se látott..gyakorlatilag egy jó fokhagymás-borsos pörkölt szerûség minimális paprikával vagy se..fõtt krumplival összeforgatva,jó szaftosan oszt kész😊
tigeroo
nekem anyu úgy mondta most hogy van a tepsis, meg a "modern"😊 énis jobban szeretem pomfriccel
az nem kell bele, ahogy a túrós csuszába se nagyon kell a sok apró szalonna darabka 😄
Maximus4
Nekem az ilyen fajta brassói nem nagyon jön be.

desigo
Nem látom a kis pirított szalonna darabkákat benne...
Maximus4
Ilyen a hagyományos

zsoltioregon
Brassóiba kötelezõ a zöldborsó!<#gonosz1>

Felénk is össze van kavarva meg kicsit szaftosabb.
A madártej is fasza, nálunk amúgy simán szaggatva van

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Maximus4
A hagyományos brassói olyan,mint amirõl te beszélsz,de borsóval isteni finom😊

Igen,attól lett olyan a fehérje😊

szomferi
attól brassói szerintem, hogy van benne borsó... 😄
onnantól nem is brassói már

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

brassói másnál is ilyen?
nálunk nincs benne zöldborsó , ráadásul a krumpli nem is hasábokra van vágva, hanem majdnem kocka alakúra illetve a hússal összekeverve

madártejnél a fehérje habkinyomó használatától lett ilyen ? 😄
desigo
fú de rég ettem már madártejet
nyamm
Maximus4
Mai menü,de nem figyeltem a fényviszonyokra a fényképezésnél😞

Brassói

Madártej

Maximus4
Ha minden igaz,csak hétvégén lesz belõle valami,de majd írok véleményt😊

<#eljen><#worship> gazpacho tetszik, itt is el fog készülni! ám amint megkóstoltad egybõl kérjük a fotót , véleményt 😄
Maximus4
Még soha nem ettem,remélem fincsi lesz😊

desigo
mm gazpacho fullosan néz ki...
Maximus4
Srácok!

Találtam egy oldalt,ahol elég érdekes kaják,illetve receptek vannak országokra lebontva.Nincs túl sok,de érdemes böngészni.Én máris találtam kettõt,amit az asszonykám ígérete szerint,hamarosan megkóstolhatok😊
Andalúz gazpacho
Görög rakottkrumpli

Remélem valakinek tudtam egy kis kedvet csinálni új kaják kipróbálásához <#wink>

desigo
egy gyros pita...
rastaman
ebéd:
frankfurt leves
darásmetélt

vacsora:
császármorzsa

zsoltioregon
Konyhásnéni meg fosott 'csak nehogy a ÁNTSZ-tõl fotózzon' valami gyanús pacát<#nyes>

Tudom, hogy nem verseny csak az én képeim na...<#sniffles>

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

desigo
A fuji a szekrényben pihen hónapok óta.
De nem verseny ez.Örömmel rakom a képeket.

Ma megkérdezte az étteremben mellettem a srác,hogy miért fényképezem le a kaját? Gasztroblogger vagyok ? <#nevetes1>
zsoltioregon
Codac Easyshare/ vagy mobil nem veszi fel a versenyt desigo Finepixével 😄

Maximus4
Pedig desigo a király ilyen témában,én meg is szavaznám házigazdának😊

rastaman
házi pizza (csirkehús, paradicsomkarikák, olivabogyesz, mozzarella)

Májas hurka, krumpli, cékla ezt egy feles körte pálinkával nyugtáztam

desigo
Nekem sokszor jobban esik mint a hús...
Fabio Capello
hogyha nem zuza lenne... :3

desigo
Zúzapörkölt
omnomnom

desigo
Letámasztod a kezed és nem bemozdulva kattintasz.
Ennyi 😊
zsoltioregon

Fene a zsírotokat (desigo, Maximus4 +ezaz), hogy ilyen szép éles képeket tudtok csinálni<#eljen>

Hayni
Ananászos csirke 😊
zsoltioregon
rizi mennyisége aggályos<#szomoru1>

kórházi adag...

elõétel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

fõétel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Willenbrock
Kolbászos-vajas zsömle,tej.

Kmarha
amit találtam. Krumpli karikákra vágva, lila hagyma, némi virsli, tetejére tejföl és mehet a sütõbe.

van még hozzá cékla

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

zsoltioregon
Bazsalikomos, tejszínes gombás sonkás rakott spagetti

tegnapról rizses hús
túrós csusza
grízgaluska leves
tigeroo
falafeles girosztál
rizs + gombapaprikás
répachips
zsoltioregon
ma savanyú krumpli leves volt és rakott zöldbab, meg délután egy kis sült tök.

Sajna ezek nem méltóak képre..<#nemtudom>

nem is tudtam, hogy van aki még ezt is figyeli :S legalább akkor egy jól sikerült kaja fotója kerülhetett volna egy ilyen hszba😄
zsoltioregon
TÉK

desigo
pirított hagymás csirke,fûszeres krumpli,sali

szomferi
nem azért mondtam, de hát látszott rajta, mert nem voltak a szélei kimérve vízmértékkel, hogy egyenes legyen, mint a "gyári" tésztánál 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Hayni
Igen, házi 😄

Szomferi, csak nem kritizálni! 😛
szomferi
tyûûûûûûûûû apám, most irigyellek 😄

Kmarha
Véres és májas hurka, kolbásszal, velük pirult krumplival és paprikába töltött csalamádéval.

Többet kéne piacra járnom vásárolni!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.