Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tejszínes hús
zöldséges krumpli
savanyúság
Egy költemény.
Köszönöm
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
kolbásszal töltött karaj hagymás tepsis krumplival, savanyúsággal.
Meglocsoljuk egy kis borral:
Kép a húsról:
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Guszta! <#eljen>#eljen>
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Finomfõzelék fasírt golyókkal
Narancslé
Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
lebbencsleves & tejbegríz
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
vacsorára csülök pékné módra
csak hogy vágó súlyban maradjak
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Segítenétek az alábbi kérdõív kitöltésébe? A szakdolgozatomhoz szükségem lenne még 26 kitöltõre.
A témája: az utazás, internet, mobilalkalmazások szerepe
Kérdõív - utazás, internet, mobilalkalmazások
Köszönöm
Meg is éheztem a látványtól!
Believe me, my heart is exceptionally pure. Pure evil to the core.
Krumplipüré fasírttal, erõspaprika savanyúsággal. <#finom>#finom>
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
krumplipüré + sült pulykaszárny (2 napig áztatva fokhagymás tejben ofc) + saláta
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h