15102
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?
Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
#387 zsebleves? olyatmeg nem ettem :)
a rizseshust megkuldjed ide is. -
#386 zsebleves, utána meg rizseshús ezerrel :) -
#385 na rendltem egy pizzat jol, finom.
nameg persze az elmaradhatatlan alma -
#384 akkor már át kellene szerelni 1 kalapácsos írógépet... hmm.. nem is rossz ötlet :) billentyűzet mazochistáknak :) -
#383 mert sima folias-billenyu az is csak a gomboknegyed olyan magasak es fele akkorak...
bezeg a jokis regi billenyuk a mikrokapcsoloikkal :) kattogtak mint a fene ejj azok voltak az igaziak :) -
#382 nekem a gombrendszer kellene. az a kapcsolótípus. nem a méret a lényeg :)) (az első értelmes közhely ma :) -
#381 jaja foleg azert mert fele akora mint egy ertelmes bill :) meg a gombok is tavol vannak egymastol.. -
#380 nekem itthon nem az van, de kerestem már a géphez olyan típusu billentyűzetet. nagyon csendes, kényelmes, nekem teccik. :) -
#379 ugye?:) -
#378 jókis note billentyűk... viszont milyen kényelmes rajtuk gépelni :) -
#377 en tudok tanultam gepirni 2 evig a suliban :) csak szar a note bill je kicsit idetlen pl a cs nel elöszeretettel sct vesz figyelembe ha nagyon gyorsan nomom le a 2 billt valoszinu az s egy kcsit hamarabb erzekeli a dolgokat mint a többi gomb... -
#376 mge megtnulhatnal gepleni si :))) -
#375 huhh.. ekor most egy ksi atfogalmazott közhelyet kell hogy idevéssek :))
ha scöndbe maradtam volna okosabbnak tuntem volna :)) -
#374 én aszittem valami japán szó.. azért köszöntem el úgy... :)) -
#373 help !!! mi lehet az a jbana???? aki tudja mit akartam irni irja mar meg nekem :))) -
#372 mata ashita Laalee san -
#371 na jbana bye bye majd holnap addigis erzekeny bucsu töletek. -
#370 megyek kosarazni az is eleg vicces lesz :) -
#369 szia jó szórakozást... 2-kor kezdődik a rádiókabaré a petőfin :))) -
#368 na beburkoltam joolesett
persze nem 20 percig ettem :)
de mar csak 1 örömhirem van 20 perc mulva megyek -
#367 jó8vágyat -
#366 phuhh akor megnyugodtam :)
eszek is gyorsan egy almat a nagy izgalomra.. :) -
#365 szerintem bőven... :) -
#364 hja remelem dobogos maradok :))) -
#363 kíváncsi leszek a következő összesítésre... :)) -
#362 ugye ugye itt komoly verseny van... -
#361 bizony... most is mire találtam 1 túrórudit a hűtőben... visszafele már futottam :))) -
#360 azalatt legalabb 2 hozzaszolasrol lemaradsz :) -
#359 azzal se rossz, de nem volt kedvem kavarni a tojglival.. pedig lett volna 1 perc... :) -
#358 amugy semmi scak mi a soskat szoktuk ilyen körettel zabalni a spenotot trükkös tojasal -
#357 naugye. semmi. jóétvágyat azt annyi. egy baj van, kicsit kevés volt... :) -
#356 te eszed en honna tudjam mi hinyzik belöle.. -
#355 miva'? belekötsz a betonba'? vigyázz, me' a bátyám testépítő szakkörre jár meg kungfuzik is... (ebből csak a 2. igaz) :))))
télleg, miabaj a spenótommal? -
#354 najo de akkor is... -
#353 én a spenótot eszem így. hadd' tudjám már mit eszek jó? a bolondságomat meg sohase tagadtam :) -
#352 az soska te agyalagyult :) -
#351 anyám csinált, 2 napig ez van. én amúgy szeretem. sültkrumplival meg csibefasírttal -
#350 mivagyte popeye??? ennyi spenotot 1 honapba nem eszek. -
#349 spenót round two... -
#348 nem köszi... komolyan. :)