15110
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?
Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
#1726 na majd akkor mesélj a tapasztalatokról :) (és várom továbbra is a 'világ legjobb csilije' kóstolót ;) ) -
#1725 gazdag vagyok nem számít!!!:DDD
-
#1724 nézz körül a rizsek meg tészták között, lehet hogy van :) de bioboltban biztosabb, hogy találsz (sajnos szinte biztos, hogy drágábban :( ) -
#1723 bableves pogácsa -
#1722 aha! köszi!
nem vagyok bpi, úgyhogy megnézem valami bijoboltba vagy ha megnyilik itt a Tesco akkor majd veszek és kiprószálom!!!! ez hiánypótló információ volt!!! köszkösz -
#1721 errefele a tecsóban is van, de ha budapesti vagy, akkor a nagykörúton a Corvin mozitól nem messze van egy kellemes bolt ahol van kuszkusz is meg ilyesmi.
az elkészítése meg rém egyszerű, lehet simán főzni is mint a rizst, vagy ahogy a tarhonyát - kicsit megpirítani egy pár csepp olajon (valami fűszerrel ízlés szerint megszórva), aztán rengeteg vízzel felöntve (olyan 5-8szoros mennyiség) lefedni, és szépen készre főzni. 2 emberre egy nagyobb maroknyi elég, sok vizet megiszik ahogy készre fől. -
#1720 komolyan szégyellem de még nem is hallottam erről soha - és a szabolcs sem... hol lehet ilyet kapni? biobolt? és hogy kell elkészíteni? -
#1719 nem is drága, és finom - érdemes kipróbálni, tök jó változatosságot biztosít. -
#1718 -
#1717 előfőzött búzatöret. a búzaszemeket darabokra törik, magas hőmérsékleten előkezelik aztán csomagolják. fincsi köretként meg salátaalapként működik akár rizs meg tésztafélék helyett is. közel-keleten és észak-afrikában használják leginkább, ahogy a kuszkuszt is. -
#1716 Mi az a bulgur? Vmi libanoni izé? :)) -
#1715 nem :) de ma is paprikáskrumpli volt... de holnap nem tudom még mi lesz. -
#1714 ma parizeres kenyér meg retek - ide csak én írok??? -
#1713 szalámis kenyér:( -
#1712 paprikáskrumpli -
#1711 a hóshow ettem sült virslit. jó kevés volt. a csaj kb. 3 óra alatt hozta ki. -
BlackWolf #1710 husleves ,krumple'pure ,borosrizsa ,sulthus ,toltott hus ,egesz csirke ,barack ,savanyu ,suti -
#1709 fácánleves+ bacon-be tekert fácán + krumplipüré -
#1708 krumplipüré + rántott hús + savanyű + bor + csokis torta -
#1707 pirított bulgur, párolt zöldségek és rántott sajt -
#1706 Sült kacsa + rízs + rántott csirke + párolt káposzta + savanyú + mákos bejgli + gyümölcs saláta -
#1705 resztelt máj krumplival + savanyú -
#1704 sülthús + zöldségesrizs + savanyú -
#1703 gulás -
#1702 babkonzerv -
#1701 2 kurva nagy rántotthús, nagy adag rizs, 1 franciakrémes,1 ribizlis-túrós süti, 1 sima krémes :)
(Vizsgázmi voltam egésznap, csak most este ettem :) ) -
#1700 SPAGETTI -
#1699 Paprikás krumpli -
#1698 csili kon kárne...:)) -
#1697 krumplistészta -
#1696 csak hogy tudjam mihez hasonlítani az általad rendezett "világ legjobb csilije" kóstolót :) -
#1695 -
#1694 Zöldborsó főzelék, pörkölttel :D
nyami-nyami...kedvenc kajáim egyike -
#1693 3x :) főzés közben tegnap belélegeztem :DDD -
#1692 rizi-bizi+sajttal-bacon-nel töltött sertésborda + uborka saláta by foodexpress -
#1691 2x élvezős?:))) -
#1690 csilisbab :) tejföllel meg sok sajttal, és még így is kellemesen zsibbasztó volt :) -
#1689 banán...:(( -
#1688 ma semmi :/ -
#1687 "- a hangodtol kileng minden szizmograf
- jelen!
- nem nekd szoltak Szizmograf"
:)