15110
36515883un.jpgReggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?
Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/

• mama2
  • trogerzsiger
    egyszerü avikós vékony hasáb burgonya, fincsi volt
  • SHADOWEYES7
    Csontleves,karikás burgonyán sült húsos szalonna, csemege ubi
  • desigo
    CSípős-savanyú leves
    mandulás csirke rizzsel
    sült banán
  • Borgi
    hamburger sültkruplival
    [egyedül csinálta, nem börgáking]
  • mama2
    Húsleves, Kacsa sült, köretnek meg Krumplipüré.
  • roppii
    sajtos tészta
  • Hajnalcat
    [kakaós csigát majszol]
  • Hajnalcat
    Mindjárt csinálok egy nagy pizzát magamnak.

Reggelire nem ettem semmit. Ebédre hétvégén elkészített húslevest ettem (nagyon rossz volt) meg 2 kanál kapros pulykaragus rizst (förtelmesen rossz volt), szóval este lesz az igazi evés, ami persze nagyon egészségtelen, de hát ez van.
  • desigo
    poén reklám :)
  • Hajnalcat
    ike :)

Filmmúzeumon szoktam látni néha ilyesmiket. Mindig szétröhögöm magam rajtuk.
  • SHADOWEYES7
    adjak linket ilyen retros reklámokról??
  • Hajnalcat
    ike :)
  • SHADOWEYES7
    Faxás mi?? :DDD
  • Hajnalcat
    Bameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[erre emlékszik, de még nagyon pici volt]
  • SHADOWEYES7
    Retro video a bannerban:P
  • romi8 #4553
    gyorsfagyasztott hús, gyorsfagyasztott morzsolt kukoricával
  • SHADOWEYES7
    húsleves, töltött dagadó, burgonyapüré,savanyúság
  • desigo
    tegnap sült kolbász,mustár,kenyér,forró tea
    ma: brassói
  • desigo
    2 db sajtburger :(
  • SHADOWEYES7
    babgulyás
    fánk
  • kisviku
    Mai ebéd:
    Marhahúsleves velőscsonttal,pirítóssal,főtt marhalábszár friss tormával és mustárral.
    Rántott sertéskaraj,rántott gomba,krumplipüré,hagymás paradicsomsaláta,cékla, rántott hagymakarika.
    Két korsó Löwenbrau, végül konyakmeggy bonbon.

Szerintem nem kell mondanom, milyen jó volt...csak nem túl fitnesz étel egyik sem...
  • desigo
    Karfiol leves
    karfiolos hús + hosszú szemű rizs
    karfiolos süti :) [na jó az nem]
  • Hajnalcat
    :O Érdekes panírozási mód.

Ebédre kakaós csigát ettem vacsorára meg főtt virslit mustárral.
  • SHADOWEYES7
    gulyásleves, krumlis tészta (vacsora)

amúgy új klipp.........
  • Hajnalcat
    Tejfölös lecsó, de majdnem kihánytam, olyan sokat ettem belőle.
  • Wittgen
    cukorborsó leves, milánói sertésborda (milánói makaróni rántotthússal a tetején)
  • Bandee1987
    Illatos-omlós csirkefalatok rizzsel, nyami
  • desigo
    ma:

Erős-savanyú leves
    szecsuáni csirke tésztával
    tavaszi tekercs
  • Hajnalcat
    Ebédre töltött paprika volt és húsleves. (Nah ez pl. tipikus magyar kaja.)

Jah és csináltam egy magyar szendvicset is, de ez tényleg magyar volt, rendes fehér kenyérből, vajjal megkenve, és csípős szalámit tettem rá.
  • Hajnalcat
    Az a baj, hogy az emberek megnézik pl. ezt a magyar szendvicses dolgot és egyből be is veszik, hogy tényleg ilyen kenyeret lehet kapni Magyarországon és hogy minden nap ilyen szendvicseket csinálnak a magyar emberek. Pedig nem így van. És ezzel Nigella félrevezeti az embereket, nem szabadna olyan dolgokat állítania, ami nem igaz és ezt ráadásul nagyon sok ember előtt teszi, hisz sokan nézik epedve a műsorát. Az elején kijelenti, hogy: "Bár én még nem jártam Magyarországon" ----oké, Nigella, köszönjük a részvételt, erről ennyit, ha majd jársz itt, és elmész egy magyar boltba, azután beszélj. Nah, kb. ezt mondanám neki.

Floydot viszont szeressük! Legjobb!
  • qper
    hja, mondjuk Nigella műsora szvsz nem a magyar piacra készült elsősorban hanem a szigetországira, ahol ezek a hozzávalók baj nélkül beszerezhetők a boltokból :)

Floyd-ot is szeretjük, gyanítom mégse mindennap készül a háztartásokban pl. rénszarvashús :D
  • desigo
    trutyi :)
  • Hajnalcat
    Sajtos trutyi. Még egész tűrhetőnek tűnik.
  • Hajnalcat
    Nájdzsella! :DD Nah, ezt a nőt úgy ahogy van, utálom, de mivel nem csak én járok ide, ezért lehet, másnak meg tetszik. Olyan trutyis, hízlalós kajákat készít és mindig összedobja. A végén egy ehetetlennek kinéző ételt tálal elénk, amit az emberek utána egy erőltetett mosollyal próbálnak legyűrni. Persze, megértem, hogy neked tetszik, ekkora bögyös maca. Gondolom kéne.

Jó, hogy egy olyan magyaros szendvicset készít, aminek köze sincs a magyar kajákhoz. A boltban sehol se lehet kapni ilyen kenyeret, max nyugaton. A krém még elmegy, de az a feketecseresznyedzsem, nah persze, tipikus magyar lekvár. Nevetnem kell...max a sárgabaracklekvár, igen, az a tipikus, mindenhol azt adják tölteléknek. Vagy a fánkhoz....
    Persze maradhat, csak leírtam a véleményem róla.(Muszály volt.) Ne sértődj meg emiatt kérlek.
  • SHADOWEYES7
    őőőő, sry én tettem be de már látom nemvolt jó választás, ez hogy tetszik???
  • Hajnalcat
    Kinek az ötlete volt ez a videó? :DDD Nagyon nem illik ide.
  • Hajnalcat
    Én meg tepsis prószát ettem sok-sok tejföllel. (Hát be kellene szerezned egy háziasszonyt magadnak. ;))
  • Kandurex
    amúgy: sajtos-fokhagymás pogácsa tripla tejföllel

...elment...de már unom, jó lenne házikoszt is :( olyan rég ettem valami finomat :( ..folyton: hamburger, pizza, gyros, melegszendvics :(
  • Kandurex
    ez banner, ez most komoly?..nagyon durva :p valahogy nem érzem a kapcsolatot, az ürge megevése és a napi ebéd között :p