Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
...rakottkel-.-
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
(Mielõtt jönnének a tiltakozó postok: TUDOM, HOGY A PÓK NEM BOGÁR!)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
rizses hús,csemege uborka
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
rántott szelet tört burgonya,ecetes alma paprika
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Egressy mekivel szemben,Stadionnál az újban,Déli p.u.-al szemben
egész jó volt:P
Csabai töltött karaj, almás párolt káposzta
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
PSN ID: Lord_Mortanius
:)
(jól van ma nem volt kedvem fõzni na.)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
- vbk
PSN ID: Lord_Mortanius
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
böjtöltem.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Hétvégén viszont bnõméknél vagy otthon mindig nagyon finomak szoktak lenni és még csak most jön a java ugyanis most költözünk el bnõmmel,úgyhogy fõzhetünk magunkra:)
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
acmilan | realmadrid | tottenhamhotspurs | phoenixsuns | pittsbrughsteelers