Mi volt ebédre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Sajtos tészta

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

desigo
Karfiolleves
Rizs+csiberoló
banok
Bundáskenyér

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

SHADOWEYES7
😉

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

desigo
<#eljen>
SHADOWEYES7
marhalábszárat bográcsoztam ma!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

desigo
Gulyásleves
Rizi-bizi,rántott husi,savanyú kápi😊
FZoleee
Tojásleves
Máj és sült krumpli
De fincsi volt.<#finom>
Nah, õ volt az az osztálytársam, aki a zsemlyét szétvágta és Chips-et tett bele és úgy ette:

Õ az

Csabesz6
jah meg gyümitorta

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
müzli:S

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SHADOWEYES7
<#finom>

desigo
dettó ebéd semmi😞

vacsi Sült husi gyros fûszerrel,sült krumpli meg Tza-tzyki saláta nyamm
II Rocky II
zöldbableves
zöldséges krumpli
rántott sertés szelet

24 - Exile -Nov.23

SHADOWEYES7
ebéd kimaradt,mert meló volt 1000-ell
de vacsi --gulyásleves--mákos tészta.....

SHADOWEYES7
<#smile><#eljen>

desigo
na ezt én is szívesen bevállalnám de én sem panaszkodhatom
most lesz kész nálunk a brassói😊
SHADOWEYES7
vacsora van,ebéd elmaradt,
vegyes gyümölcs leves
birka pörkölt,fõtt burgonya,ecetes almapaprika(csípõs)

Picar77
<#idiota>Legalább jó volt?

()() (^^)

Jagumo
Kaja

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

desigo
jaja elég finom volt):
SHADOWEYES7
<#finom>

Csabesz6
rántott f@5z -.- amugy paradicskaleves, meg a két megmaradt szenyóm(van valami máj is)

desigo
Húsleves zöldborsóval
csikóstokány tésztával
0.5l gyömbér😊
Nálam finomabb lesz. 😛

Gulyásleves
Aranygaluska

(És ennyi lesz az össz kajabevételem. Már nagyon várom, mert tegnap dél óta nem ettem.----> Most hozzák.)

SHADOWEYES7
paradicsom leves
brassói,

én múltkor fasírt nagy kapkodás...elsóztam...aztat mondtam,hogy sörözõbe kellene kitennem...lett volna mire inni vendégeknek...mert volt tõle olyan nagy szomjúság,hogy nem igaz...

desigo
franciasaláta meg fasírt😊
csigatésztás leves...kislányom szerint...meg sötöbö...ez fjancia...

SHADOWEYES7
ezt akartam kérdezni én is!!

Oh...jah, mert egyébként nem a szüleidnél laksz?

SHADOWEYES7
<#wow2>

Kandurex
na, igen, de nálunk minden hétvégén ez van,....mondjuk ennek örömére ez éveben elõször ettem itthon :/... fõ a változatosság,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Huh, ez nagyon finom lehetett. Imádom a rizibizit. Szívesebben cseréltem volna veled, mert a kacsa inkább fõtt kacsa lett, mint sült.

SHADOWEYES7
tyúk húsleves
rántott csirke comb ,sült burgonya ,savanyúság

nyamii

Kandurex
hús leves, rántott hús, rizibizi

elment...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nyami, fincsi kacsazsír!
És végre májat is tudok enni, zsíros kenyérrel.<#finom>

Köszönöm, jó kis hely. 😊

desigo
inkább a vörösbor😊

itt nézz szét
Sültkacsára jó a vöröshagyma?

SHADOWEYES7
😄

desigo
sose legyen rosszabb ízû tékem😊
SHADOWEYES7
<#finom>

és mindemellett#4000-es ték volt......<#szomoru1>

desigo
húsos császár szalonna
savanyú káposzta
friss barna kenyér
SHADOWEYES7
gulyásleves
túrós csusza<#finom><#finom><#finom><#finom>

SHADOWEYES7
én a pipi cuccokat akkor utáltam meg mikor anyukám üzemi konyhán dolgozott,és haza hozott minden másnap 2 szatyor ilyen cuccot,már hányinger kerülgetett tõle!!😊)

desigo
Én se szeretem ezeket a fagyasztott cuccokat mert szója az egész de ez egész ehetõ volt...

Sajtal töltött Bábolnai csiberoló
SHADOWEYES7
csipõs bableves--------<#eljen>
csiberolád ------------<#levele>

desigo
Nah most pótoltam:

csipõs bableves
tökfõzelék + csiberolád <#finom>
Oh. 😞(