Mi volt ebédre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kmarha
gyerekek! oooolyan ételkölteményt csináltam hogy csak én is pislogok! Még egy dolog amit kihúzhatok a "Miért tartsunk nõt" listáról 😊))

Igaz még nincs kész, mert hülnie kell (bedobtam a fagyasztóba 😄)

A virsli saláta, a sajt saláta és a francia saláta 3masának kombinációja. Ráadásul még a meleg zöldség (+alma uborka) közé volt bedobálva a sajt, inycsiklandozóan rá is olvadt az egészre. Istenien néz ki.. hát még az illata milyen a virsli beledarabolása után!! <#szeret>

És ha lehül jöhet rá a hatalmas adag tejföl és a még több majonéz... kivárni sem tudom, összekeverném én igy melegen is csak nem akarom elrontani a csodát!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

SHADOWEYES7
gulyás leves
mákos tészta

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

leoon
gyümölcsleves + rántott hús sültkrumplival

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

desigo
bableves
almás rétes vanillia öntettel
desigo
Én is csak du ettem

gulyásleves
hurka+savanyú káposzta+friss kenyér
SHADOWEYES7
én se,majd most megyek kajálni,ebben a melegben nem is volt étvágyam!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

desigo
én meg még nem is reggeliztem😞((
Mirtil
zöldbableves, meg most épp virslit eszek

leoon
grízgaluska leves
debreceni tokány + kelkáposzta fõzelék

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

SHADOWEYES7
borsó leves
hurka kolbász,tört burgonya

Gabesz amd64
bolognai spagetti

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

desigo
bográcsos halászlé
grillen sütött kolbász,tarja,pulykamell
parázsban sült burgonya,paradicsom,újhagyma
desigo
zöldségleves
szezámmagos rántott hús,petrezsejmes burgi
káposzta sali
mangós üdítõ
SHADOWEYES7
gyümölcsleves
csirke pöri,nokedlivel ,ubi sali

wesker24
Cukorborsó leves

Krumpli brassóival+savanyú !
leoon
bableves +
sült krumpli sajtos paradicsomos sült hússal

desigo
belfrites fasírtgolyós menü finom fûszeres hasábbal
+ 5 dl mangós fanta
desigo
gyros tál
Nálunk hideg van (esõ). :/

desigo
Hideg gyümölcsleves
ebben a nagy melegben jólesett😊
Pulykamell sajtmártással + rizs

leoon
májgaluska leves
tökfõzelék, fasírt

SHADOWEYES7
rakott krumpli

desigo
spárgakrémleves -túl édes volt😞
rizs,sertés sült zöldséges öntet nyamm
Gabesz amd64
pulykamell oregánosan sült paradicsommal,krumplipürével

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

desigo
borsóleves
tészta,pörkölt,saláta
csokis,diós süti
paprikás krumpli

PSN ID: Lord_Mortanius

SHADOWEYES7
akit picit érdekel a mezõgazdaság........http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1177513581

SHADOWEYES7
<#eljen>

desigo
ma mindenki finomat evet...
leoon
borsó leves + rántotthús krumpli pürével

SHADOWEYES7
húsleves
velõvel töltött borda ,sültujburgonya,gyümölcs saláta

ja és eper😛

desigo
grill kolbász,sült hús,hasáb tza-tziki saláta😊
Gabesz amd64
túrbós csusza

SHADOWEYES7
ne tedd

SHADOWEYES7
ragu leves
borju paprikás galuskával,uborka saláta

Casper007
Húsleves, mákostészta. 😛

Hello World!

desigo
semmi

(fogyózik)

(most már nagyon éhes)
II Rocky II
karalábleves
rántott hús,sült hús-zöldbabfeõzelékkel-

24 - Exile -Nov.23

SHADOWEYES7
tyúkhúsleves
csángópecsenye,piritott ujburgonya,friss vegyessaláta
eper charlott

desigo
sonkás,paradicsomos,sajtos penne
II Rocky II
karalábleves
paradicsomos húsgombóc

24 - Exile -Nov.23

leoon
rántotthús sültkrumplival!

II Rocky II
semmmi-ki mit talál--

24 - Exile -Nov.23

desigo
KFC-s menü...
desigo
hm ezt megkóstolnám...

dobhatod a receptet
Spárga,sonkába tekerve,sajtolvasztékkal....
SHADOWEYES7
rántott busa szeletek,burgonya püré

1 halász barátom hozta 15 kilós szép példány volt😊

II Rocky II
gulyásleves
szilvásgombóc

24 - Exile -Nov.23

desigo
Húsleves
rizseshús