Mi volt ebédre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
hagymakrém leves
bolonyai spagetti
sárga dinnye

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

desigo
erõs-savanyú leves
hagymás csirke,rizs
desigo
csípõs tésztaleves
leoon
zöldségleves +
marhapöri, galuska

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

leoon
gyümölcsleves +
zöldbabfõzelék, fasírt

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Csabesz6
öreg hiba

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

leoon
lehet õ nem szereti és így fejezi ki.

Csabesz6
<#ejnye1><#wow2><#banplz>mibajod?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

JoeGunn
<#vomit><#vomit><#vomit>

leoon
húsleves +
sült karaj (rajta paradicsom, sajt, kakukkfû)<#finom><#finom> + krumplipüre + savanyú ubi

Csabesz6
tegnap: töltött galamb,kruplee
ma: öreganyámféle ,rántottcsirke(mell, comb)házipipiböl😊+rizsA<#gonosz1><#idiota>,ubisali

leoon
nem, de próbáld ki!

<#vomit>

SHADOWEYES7
nem

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

II Rocky II
szerintetek a kelkáposzta fõzelék + marhapörkölt mellé illik-e a savanyúság?

24 - Exile -Nov.23

Saját készítésû Lazagne. A barátom mondta, hogy én csinálom a legfinomabb Lazagnet. 😄DD

+ boroskóla hozzá.

Kmarha
Mára csak bundáskenyérre marad pénz és hozzávaló 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

wantonly
Most sül a finom rántott husi. <#finom>
SHADOWEYES7
Szolnok-tol 20 kilóméter

JoeGunn
Ott szoktál járni? Én kb 5 km-re vagyok vecséstõl 😊

desigo
alap😊
SHADOWEYES7
én,rendszeresen,ott járok el kocsival.és veszek mindig háztól!

Lilitina
No és ki evett már vecsési savanyúságot?<#papakacsint>

Többet.<#papakacsint>

SHADOWEYES7
😄
meg sajtot!

Kmarha
õ még tudd szalámit is rárakni? 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Akkor többet tud a barátom csinálni, mint te. <#vigyor2><#bee1>

Kmarha
Szerintem mindenkit érdekel, ha nem túl bonyulult az elkészítése 😊

SHADOWEYES7
<#vigyor3>

SHADOWEYES7
<#bohoc>

Kandurex
ügyes...kár, h én max. kenyeret tudom megkenni vajjal nagybiztosággal..<#vigyor4>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

JoeGunn
16 éves srác vagyok, és sokmindent szoktam fõzni 😊
Ma dolgozott anyám, én meg fõztem gulyáslevest, sült csirkemell filé, saláta(fejes saláta, valami lolo rosso vagy milyen saláta 😊, sárgarépa, jégsaláta, ezersziget öntettel).

Lilitina
Emmm...<#nevetes1>

SHADOWEYES7
meg lehet kóstolni???😊)

SHADOWEYES7
finya😊

Lilitina
Csirkemellfilé ratatouilleval,õszibarackkrémleves,citromkocka.Büszke vagyok magamra..<#taps>Remélem ti is ehetõnek tartjátok<#gonosz1>

SHADOWEYES7
galamb leves(csipaszból)
sült csirke comb,burgonyapüré,friss vegyes saláta

macleod2005
OFF:
Én életem elsõ házibuliján döbbentem rá, hogy a mai csajok fõzõtudománya alapján ... éhenhalnánk, esetleg mirelitpiza, úgyhogy én is szépen tanulgatok amíg nem késõ.
ON:
Na a lényeg, ma tortilliát[/q] alkottam és vmi isteni finomra sikeredett. (akit érdekel a recept, írjon)

desigo
Én se szeretem de apám olyan jóízûen szokta enni <#nyes>
zsíros...alapból nem szeretem a zsíros, mócsingos kajákat

Kontrakcio
sokan mondják de sztem jó az a kaja 😊

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

fúj!

Kontrakcio
pacal

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

desigo
ma zöldségleves
pulykabrassói,ubisali
SHADOWEYES7
<#finom>

aggyáááááááááááááááááááá😄D

desigo
guszta
Kmarha
Na, itt van fehér köntösben is. Egy tök normális francia sali forma szerintem (netkábellel feltálalva.. infós kaja 😄):

Kmarha
Miért, szerinted fényképen finomabban néz ki egy ilyen katyvasz, mint elmondva? 😄DDD

De nehogy azt mondja valaki hogy hazudtam <#finom>:

]

Ebben még nincs benne a tejföl és a majonéz. Még hülnie kell. Ugy lesz csak az igazi (finom hófehér köntösbe borul az egész!!! <#finom>

A sajt igazán nem látszik, mert rétegegben végigolvadt az egész lábasnyi zöldség-virsli. De ott van benne 😊 (kis sajttavacskákat alkot, bár most már megszilárdulva 😄)

Tudom nem nagy szám, de akkor is igy digit vizsga után és matek szig elött.. büszke vagyok 😄

Rage47
nekem nem tetszik így elsõ hallásra. tudsz róla képet nyomni?:p
desigo
jól hangzik
egészségedre...