15451
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
Pandúrgulyás
CordonBlue , hasáb burgonya, rizs és krumpli saláta -
Ez hihetetlen. Még mindig van töltött káposzta. Lassan már Taft reklámban érzem magam. -
Az, ami tegnap. Maradék. :D -
babgulyás
krumplis pogácsa -
csípős parasztkolbász,főtt krumpli,torma,paradicsom,uborka
cseresznyés-rumos tea -
Bundás kenyér
-
Balatonfüreden én is gyakran megfordultam mikor Csopakra jártam suliba. Ajánlom... -
Balatonfüreden voltam a nyáron,elég sok vendéglátóhelyen megfordultam a 7 nap alatt :) -
Északi
Én is így érzem sajnos és az egyik oka a pozitív versenytársak kialakulásának hiánya, végűl is mindenki az idegenforgalomért és a vendégért van. -
Horvátországban (Rovinj) voltunk az idén és minden este máshova ültünk be vacsorázni.Hihetetlen,hogy milyen kedvesek és közvetlenek voltak.
Kint álltak a pincérek az éttermek előtt és hallották,hogy beszélünk és magyarul köszöntöttek.Ajánlottak valamit és még ha nem is mentünk be akkor is udvariasak maradtak.Bent pedig hibátlan kiszolgálás.A vacsora végén tényleg azt éreztem,hogy ők megérdemlik a borravalót.
Magyarországon eléggé csak a lehúzás megy persze tisztelet a kivételnek.
Lenne mit tanulni tőlük. -
Idén déli vagy északi part volt? -
Főleg a Balatonnál, de nem csak ezzel foglalatoskodom. -
merre vagy szakács? -
ÁÁÁ Nem azt mondom hogy az étel minősége nem fontos.
Persze a szakács határozza meg az étterem stílusát, minőségét stb és sok múlik rajta mennyiből hoz ki egy ételt persze.
Most általánoságba mo viszonyokra gondoltam, elég jó szakácsaink vannak (persze kellenek).
A pincér találkozik a vendéggel elsőre, nagyon hasznos ha tud idegennyelvet és tapasztalt mert akkor visszajönnek ami bevétel (jó fokmérő a pénz). Valamint nem mindegy 3 pincért foglalkoztatsz vagy esetleg egyet.
-
Hát lehet akármilyen jó a pincér ha nem jó ízű a kaja és nem adnak elég nagy adagot... -
Könnyen vagyok a jó kajákkal mert szakács volnék.
Mondjuk egy étteremben a profi pincért többre tartok, rajta múlik a forgalom itt mo -on. -
zöldborsóleves
gordon blue,hasábbal,vegyesvágott
-
Brokkolikrémleves
Fűszeres vaddisznó szelet burgi pürével
-
zöldségleves
sajtos-bacönös rakott krumpli
nagyon jó volt -
Hajnalcat #6974 ma gombaleves lesz -
Hajnalcat #6973 ja tényleg!
-
Nyomsz rá kecsapot. :D -
mai ebéd: maradék
(amúgy csak vicceltem, -> sajttal, sonkával töltött rántotthús sültkrumplival!) -
Hajnalcat #6970 igen, alul van. annélkül hogy is lehetne megenni egy pizzát is? O_o -
ma Ikeában mindenféle halacska,saláta meg előtte borsóleves -
amúgy: maradék -
Grat! Te aztán tudsz élni. xDD -
Pizzát szeretnék, de a múltkori "sós akció" után (#6916) nem merek onnan rendelni,...más meg itt nem igen van, csak még gányabb :/ -
na ezt ki fogom próbálni
ezen akkor van paradicsomszósz is? :O -
töltött kápi sok tejföllel
mingyár kész:) -
hát igen
durván le lettek rabolva a boltok
milyen jó is a tyúk a háznál :) -
Hajnalcat #6962 azért ezt beteszem ide is, mert...
-
ma:
halászlé
mustáros,bacönös sült hús,hasáb
kalács,rétes -
képt -
Hajnalcat #6959 pedig diós rácsost is csináltam :O -
Hajnalcat #6958 Ebéd: fácánleves + ránott sajt rizzsel
tegnap második frissen sült kacsa volt törtkrumplival. -
Hajnalcat #6957 Nálunk már 2 napja mindenki a zserbómat eszi (most fogyott el) és mindenkinek ízlett, pedig most csináltam előszőr. :O -
Almatorta desszertként
-
nem volt mit tenni mert éheztem
azért csak a fele húst ettem meg mivel éjszaka van
-
nem bírtad ki mi? XD
legalább bealszol a virassztós topikba :D