Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Mi mostanában annyit eszünk a családdal, hogy nem tudom, éppen mikor ebédelünk, így írni sem tudok semmit. 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Vacsorára húsleves, kacsa áfonyával és hasáb, a mai nap összességében tuti dobott egy-két kilót a versenysúlyomon 😄
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Nyelv: német
--------------------------------------------------------------------------------
gránátoskocka, krumplis tészta
powered by Google
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
fõtt sonka, tojás, ubi, retek, székelykáposzta, franciasaláta, meg még mindenféle kaja meg süti,süti, süti, süti
és most pedig 5 puttonyos aszú 😛
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
meg süti ofkorsz
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
zöldborsóleves lesz
#5212: én ez mellé még tejfölt szoktam teenni,ugy az igazi.😊(mármint a burgonyához)
24 - Exile -Nov.23
rántott hús
rántott sajtal-sonkábal töltött hús
rántott ponty
rizibizi
krumplipüré
uborka
jó vót' 😄
24 - Exile -Nov.23
pacalpörkölt+fõtt krumpli
paradicsomos husgombot(töltött paprika is közte)
töltött káposzta
kokuszgolyók...
24 - Exile -Nov.23
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(saját gyártmány, az elsõ szánypróbálgatásaim a konyhába)
Eredmény: a hús picit rágós jelleg, viszont ízre verhetetlen 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
lelkem megnyugtatása kedvéért: light colával<#vigyor3>#vigyor3>
krumpli,liszt,tejfõl,fokhagyma...kb így
de én még rakok bele: tojás,vegeta,bors... 😊
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
mifelénk igy hívjuk 😊
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
filézett csirkecombos tarhonya
öszibarack befõtt
meg innivaló utána😄
24 - Exile -Nov.23