15451
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
Offkorsz... :) -
Finom volt? :) -
Melegszendvics, kávé. -
Jó így, nem kell variálni. :) -
Miért nem nevezzük át a topikot pl: "Mit ettél ma? Ízlett?" -
Na, ma szalonnát akarok reggelizni hagymával. :D Csak a változatosság kedvéért. -
Vacsi: fűszeres sültkrumpli, sajtal töltött pulykamellel. Málnaszörp.
-
szurkolok a hülye víznek. :D -
qper #7186 franszoá hagymaleves, illetve sajtos tészta lesz ha elkezd végre forrni már az a hülye víz. -
csontleves
pulykabrassói,vegyesvágott -
Hajnalcat #7184 ma ebéd:
tejfölös zöldbableves + rakott káposzta sok tejföllel
(kellemes lesz az utóhatása)
-
Hajnalcat #7183 Átment a topik mitől fosol általában-ra?
-
Én bármit össze kajálok nem hajt meg. Pedig már próbáltam nagyon meredek kombókat, pl. savanyú káposzta + műzli tejjel + joghurt + cékla, meg ilyesmi. A kávé viszont durván megdob, főleg ha kicsit stresszesebb is vagyok. -
Én most fejeztem be az ebédet: Garnélarákot ettem:D. Nagyon finom volt. -
A húgom a pizza-t és a milanoi/bolognai spagettit tolja tejjel.
Nekem ha nézem már hasmenésem van. :) -
Van, akit meghajt. Én például a lekváros palacsintához ha iszok tejet akkor sincs kutyabajom :) -
vacsi: sajtos/tejfölös tészta -> hasmenés
(egyre jobban kezdem azt észrevenni, mintha allergiás lennék a tejfölre és a tejszínre. (A tejre nem) -
hát át lehet fogalmazni ha valakinek van jobb ötlete xD -
Így jó? -
Alcímbe be lehetne írni,hogy
reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél? -
Ne írjuk át a topik címet "Mi volt ebédre/vacsorára?"
Elvégre a vacsora nem mindíg ugyanaz mint az ebéd és lehet leírnánk azt is :) -
Müzlit ebédeltem...
-
akkor egyél csak ... -
Nem tudom, mi a fenét kíméljek. Este 7től 9ig fociztam, 190 cm fölötti magasságú vagyok, és 73 kilo átlagosan. Most sikerült feltornászni 75 kilóra amin nagyon csodálkozom, mert kívül nem látszik... :/// -
kímélő kaja így éjszakára xD
[csoroganyála] -
Be is nyomok most egy jó darabot sok hagymával nagy kenyérrel :D -
faternál még szaladozik az ólban egy ideig
nem sokáig... -
Mostanában én folyamatosan idei mangalica szalonnát kajálok hagymával xDD Annyira finom. Jöhet reggel, délben, este.. -
Paradicsomos káposzta, sült oldalassal -
Lencseleves, káposztás tészta.
Holnap mi legyen ebédre?? Mamám kérdezte, de annyira tele vagyok, hogy nem tudtam mondani.. :)
Amúgy a sült banán rohadt jó sok sok mézzel, imádom, és még én is el tudom készíteni. :) -
paradicsomleves
szójafasirt,pároltzöldség
-
Hát igen... akkor még más volt a helyzet... nekem is ilyen volt dédim imádtam hozzájárni, náluk szinte minden házi volt tejtől kezdve a lisztig. A kakaós csiga amit csinált hát az leirhatatlanul finom volt, demár sajnos nem él lassan 4éve :( -
Dédim (mikor még élt szegény) amikor készített szilvás gombócot akkor mindig csinált nudlit is.
Azóta se ettem olyan finomat sehol...
Rétest,kalácsot meg mindent ő maga gyúrt nem úgy mint most,hogy bolti réteslapból készítik sokan. -
Hajnalcat #7161
-
Hajnalcat #7160 gulyásleves
+ nudli (de csak a formája volt nudlis, álítólag valami túróval töltött nudli volt, szakács azt mondta, de olyan volt igazából, mintha nem lenne megfőve a tészta, nyers trutyi)
+ egy alma -
ananászos csirke,rizzsel
sült banán -
melegszendvics -
Jhon Balu #7157 paradicsom leves-darázstészta -
Így nem nehéz... :-))) nagyon guszta -
Hajnalcat #7155 ma:
brokkolikrémleves (sok volt benne a tészta) + sült csirke rizi-bizivel és savanyúval (de olyan színes paprikák voltak benne)
Minden: