Mi volt ebédre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

túrós tészta, ami kifõttésztából, túróból, tejfölbõl, sajtból és kristálycukorból állt. ^^

desigo
hurka,kolbász,töltött hús stb...
Fantomlovag
Tojásos nokedli, saláta.

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

Halrudacska sültkrumpli<#whatever>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

SHADOWEYES7
hagymaleves, brassói

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Mintha csöppet égett lenne az a kenyér héja. 😮
Amúgymeg sajt hagyma jöhet, meg picit világosabb kenyér hozzá. 😊

SHADOWEYES7
<#finom>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

desigo
holnap nálunk is borsóleves lesz

SHADOWEYES7
borsóleves, rántott csirkemell,rizibizi

Timbo
egymás után 😄 menza + otthon

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

desigo
két félét szoktál egyszerre enni?
Timbo
I.
gombakrémleves
rántott hús & törtkrumpli + saláta

II.

második ma nem volt <#rinya>

lencseleves
resztelt máj + krumpli

mama2
marhapörkölt krumplival<#finom>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Timbo
I.ebéd
Hús leves & meggyfõzelék hússal & sajtos roló
II.ebéd
Gyümölcsleves & brassói

Törölt felhasználó
pizza, somlói, kóla.. nemvolt itthon muter, kellett vmi gyorsba=)
II Rocky II
májgombócleves
sonkasbolognais rakott galuska tejföllel leöntve és sajttal megszórva és sütõbe téve <#finom>

24 - Exile -Nov.23

Bandee1987
Én egyáltalán nem ettem kínait egészen tavaly szeptember elejéig. Akkor kezdtem óbudán a fõsulit, és közelben van 1 jó kínai (sõt, több is van, de én ide járok), tian tan a neve, és nagyon finom kajákat csinálnak, azóta nagyon odavagyok a kinaiért, finom, nagy adag, viszonylag olcsó és van benne zöldség is, ami igy legalább fedezi a kevés zöldségbevitelemet 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Kandurex
kínai nagyon finom, <#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fabio Capello
Nekem alapvetõen nincs gondom a kínaival, hálisten találtam egy nagyon jó helyet, de az édes-savanyú nekem sem fekszik annyira

desigo
régen kb 12 éve én sem bírtam még csak ránézni a kínai kajára

aztán bemerészkedtem egy haverom unszolására és ettem valamit de nagyon csípõs volt.
na onnantól évekig csak és kizárólag édes-savanyú csirkét ettem
botrányosnak tartottam az az undorító nyúlós valamit amit õk levesnek neveznek.

Idõvel megkedveltem a csípõs kajákat is és rávetemedtem a levesre is.
De iszonyat nagy különbség van a kínai gyorséttermek között.
Van kb 3-4 hely ami jól bevált pesten azon kívûl a többibe be sem teszem a lábam.A levest is kizárólag 1-2 helyen eszem meg mert a többi helyen botrány rossz az íze.

A lényeg : nem mindegy,hogy hol eszed...

még egy érv : egy deka zsír nincs a kajájukban viszont van rengeteg féle zöldség, viszonylag olcsó és jobb mint egy meki vagy BurgerKing, KFC.

Ha meg normális magyar kifõzdékbe megyek az elég drága és megterhelõ,ráadásul nagyítóval kell keresni a jó helyeket
SHADOWEYES7
nem tudom te ,hogy vagy vele, de én valahogy nembirom a kínai kaját, fõleg a csípõs-savanyú leves , gyáááááá 1x ettem de majdnem meghányatott 😊

desigo
ebéd kínai:

csípõs-savanyú leves
illatos-omlós csirke,rizs,csípõs saláta

vacsi: kocsonya,pirospaprikával megszórva,tele hússal + pirítós
SHADOWEYES7
<#miaz>

Fabio Capello
megintálmodozunk? ^^

SHADOWEYES7
betolnám <#finom><#finom><#finom><#finom><#finom><#finom>

SHADOWEYES7
Rozmaringos hátszín

II Rocky II
hja,nekem sem tetszett😄 mondom gyors voltam,máskormajd igazitok meg vmit szépitek rajta,de annál finomabb volt.Elhiheheted!!! 😄

24 - Exile -Nov.23

csak a fotó nem túl elõnyös. 😊 receptkulbba ne küld be.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

II Rocky II
igen,miért miregondoltál?
ja gombapörkölt burgonyapürével😄(nem vmi szépen tálaltam de nah gyorsan kellett cselekedni😄

24 - Exile -Nov.23

desigo
gombapörkölt?
ez... evés elõtti állapot?<#lookaround>

II Rocky II

24 - Exile -Nov.23

desigo
nah ezt most elrágcsálnám 😊
azalegjobbakárkiakármitmond<#finom>

ma: még mindig kirántott hús....hasábkrumplival.... :|

Huh, az a szezámmagos csirkemell! rántott sajt! citromkarika...hmmm! nyami!<#finom>jó kép!<#eljen>Az milyen mártás lehet mellette?<#fejvakaras>

Fabio Capello
😄 😊

Zöldséges rizs, natúrhús

SHADOWEYES7
nem ezt ettem, de nagyon jól esne most😊)

SHADOWEYES7
2 személyes bõségtál, töltött pulykamellel, szezámmagos csirkemellel, rántott sajttal, roston sült tarjával és libacombbal

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7

desigo
ma zöldséges tésztasaláta
sz4bolcs
emlékszem múltkor 3 nap egymás uátn írtam be, hogy virsli, vagy valami szendvics 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

SHADOWEYES7
Majd bejössz a topikba nyálcsorgatásra 😄

sz4bolcs
Én már szédülök ezektõl a kemény kajáktól, csak azért írtam. Holnap újra kezdõdik másfél hét szünet után az egyetem, megyek vissza Pécsre, rendszertelenül és keveset fogok enni, de milyen jó lesz elrágcsálni egy kis karalábét. 😊

SHADOWEYES7
miért? 😄

sz4bolcs
erre mondják: Isten nem bottal ver. 😄