15110
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?
Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
#7174 Ne írjuk át a topik címet "Mi volt ebédre/vacsorára?"
Elvégre a vacsora nem mindíg ugyanaz mint az ebéd és lehet leírnánk azt is :) -
#7173 Müzlit ebédeltem... -
#7172 akkor egyél csak ... -
#7171 Nem tudom, mi a fenét kíméljek. Este 7től 9ig fociztam, 190 cm fölötti magasságú vagyok, és 73 kilo átlagosan. Most sikerült feltornászni 75 kilóra amin nagyon csodálkozom, mert kívül nem látszik... :/// -
#7170 kímélő kaja így éjszakára xD
[csoroganyála] -
#7169 Be is nyomok most egy jó darabot sok hagymával nagy kenyérrel :D -
#7168 faternál még szaladozik az ólban egy ideig
nem sokáig... -
#7167 Mostanában én folyamatosan idei mangalica szalonnát kajálok hagymával xDD Annyira finom. Jöhet reggel, délben, este.. -
#7166 Paradicsomos káposzta, sült oldalassal -
#7165 Lencseleves, káposztás tészta.
Holnap mi legyen ebédre?? Mamám kérdezte, de annyira tele vagyok, hogy nem tudtam mondani.. :)
Amúgy a sült banán rohadt jó sok sok mézzel, imádom, és még én is el tudom készíteni. :) -
#7164 paradicsomleves
szójafasirt,pároltzöldség -
#7163 Hát igen... akkor még más volt a helyzet... nekem is ilyen volt dédim imádtam hozzájárni, náluk szinte minden házi volt tejtől kezdve a lisztig. A kakaós csiga amit csinált hát az leirhatatlanul finom volt, demár sajnos nem él lassan 4éve :( -
#7162 Dédim (mikor még élt szegény) amikor készített szilvás gombócot akkor mindig csinált nudlit is.
Azóta se ettem olyan finomat sehol...
Rétest,kalácsot meg mindent ő maga gyúrt nem úgy mint most,hogy bolti réteslapból készítik sokan. -
Hajnalcat #7161 -
Hajnalcat #7160 gulyásleves + nudli (de csak a formája volt nudlis, álítólag valami túróval töltött nudli volt, szakács azt mondta, de olyan volt igazából, mintha nem lenne megfőve a tészta, nyers trutyi)
+ egy alma -
#7159 ananászos csirke,rizzsel
sült banán -
#7158 melegszendvics -
Jhon Balu #7157 paradicsom leves-darázstészta -
#7156 Így nem nehéz... :-))) nagyon guszta -
Hajnalcat #7155 ma:
brokkolikrémleves (sok volt benne a tészta) + sült csirke rizi-bizivel és savanyúval (de olyan színes paprikák voltak benne)
Minden: -
Hajnalcat #7154 Hát most bekapnék egy olyan salátalevelet. -
#7153 Sajnos változtatni kell az életmódomon de optimista vagyok és próbálok jópofizni hozzá naés persze betartani az egészséges táplálkozás szabályait :)
-
#7152 sült hal, finom! -
extramagascsaj #7151 rosszabbik eset...
jobbulást... -
#7150 egészségügyi :S -
#7149 csak egy sajtos pogi egész nap
[nemérzijólmagát] -
extramagascsaj #7148 egészségügyi vagy csak esztétikai okokból? -
extramagascsaj #7147 sry :I
az pont kimaradt -
Hajnalcat #7146 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=985352611&no=7130]#7130[/URL] -
extramagascsaj #7145 fogyózol? -
#7144 zöldségleves
pároltzöldség,sülthal -
extramagascsaj #7143 májgombócleves
rántott máj+rizs és mellé tartármártás -
Hajnalcat #7142 ma: sárgaborsófőzelék + sült kolbásszal + sütiiiiiiiiiiiiiii ^^ -
Hajnalcat #7141 ehh... -
#7140 Húú, a vasárnapi húsleves mára kocsonyává változott a hűtőben. Gyorsan megmelegítem. ...ja, nem dél van??? xDD -
#7139 Cordon bleu!!! :D Szerintem most minden hétvégén lesz amég meg nem unjuk, olyan finom. -
#7138 nem volt túl nagy adag de annál finomabb volt és nem terhelte meg a pocim :) -
Hajnalcat #7137 nyami! jól hangzik -
Hajnalcat #7136 még a végén elfogysz.... -
grillezett pulykamell,laskagomba,paradicsom,brokkoli