Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
rántottcsirke,petrezselymes burgonya
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
tegnap gulash suppe, kint füstölõdve 😊
a mai még meglepetés lesz nekem.
Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
fasirt,tökfõzelék

Cseresznye
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Itt pár napja csak borongós idõ van meg esõs. Szép zöld meg nagy is lett minden növény. 😊
ma: lencseleves
sertésflekken + rizs
apró ujburgonyaszemek,serpenyõben sütve,rántottkarfiol
és EPER

10/6 szendvics
10/7 burger
10/10 a cseresznye
összességében jó volt
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

<#finom>#finom>
ma: túrós tésza vacsorára meg keresek valami pizzának valót.
brassói

Krumplileves
Borsostokány <#finom>#finom>
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
tehát egy adag krumpli,üdítõ meg egy választható szósz (ketchup,édes-savanyú,barbequ ... ) meg a 3 db hús
Ez kb 800 Ft
azért thx 😊
én meg ma majd jó nagy málnákat fogyasztok 😄
vannak a kertben szép érettek,csak sajna még kevés 😞
24 - Exile -Nov.23
hát nem laktam vele jól
mivel van bebundézva?mennyi egy adag?😄 csak tudjunk viszonyitani .mert nekem halvány lila gözöm nincs 😄
ma.:
gombaleves meg sült kolbász
24 - Exile -Nov.23
nagyon finom omlós friss húsnak tûnik.
A strips 3 db nem túl nagy méretû hús ami kicsit csípõs és van rajta egy bundaszerû burkolat xD
mást még nem kóstoltam ott
így néz ki:

kedvencem
nekem tetszik a név ,de olyan amerikais 😊)) (persze olvastam a hsz-t)
24 - Exile -Nov.23

Babgulyás
Fél ananász.
Gombapaprikás

jó finom az eper meg minden gyümölcs de sokat meg mindennap nem birnék enni😄
zöldségleves
sajtal töltött pulykamell
sült krumpli (uj krumpli-saját termesztésü---mai szedés😄)
desszert meg kuglóf csokoládé pudinggal leöntve 😄
én készitettem (mármint a desszertet) <#hawaii>#hawaii>
24 - Exile -Nov.23
ránotthús,ujburgonya,saláta
eper