Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csirkemell karfiollal majd tejszínnel felöntve sajtal tejföllel meglocsolva sütõben megsütve <#finom>#finom>
24 - Exile -Nov.23
sültoldalas,sültkrumpli

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
rántottszelet,pároltkáposzta
rizs
burgonyapüré
tejszines hús
francia krémes
Mentás, fetasajtos, lilahagymás görögdinnye saláta
Hozzávalók:
# 1 db 4 kg-os görögdinnye vagy 1 db 8 kg-os fele (héjjal együtt)
# 30 dkg fetasajt
# 2 fej lilahagyma
# frissen õrölt bors
# mentalevelek
Elkészítés: A dinnyét elfelezzük. Óvatosan kivájjuk a húsát, felkockázzuk, és egy nagy tál hideg vízben kimossuk belõle a dinnyemagokat. A fetát felkockázzuk, a lilahagymát megpucoljuk és vékonyan felkarikázzuk. A dinnyét, a fetát és a hagymát rétegesen visszatesszük a kivájt héjba, közé mentaleveleket tépkedünk. A
megmaradt mentával diszítjük, lehûtjük, és frissen õrölt borrsal
tálaljuk.
Szóval az amit leveskockából lehet készíteni, mert szeretjük.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
hurka
mustár
majonéz
kovászosuborka
kenyér
üditõ
jégkrém
szöllõ
igy vegyesen kb ezek voltak ma :D
24 - Exile -Nov.23
fasirt
almás-mákos rétes
meggyes rétes
öreglebbencs
kopaszbarack
(nem jók már a dinnyék)
brassói
kopaszbarack