Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha neked ízlik akkor---

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
amerikai csirke, szecsuani, és 5 ízû csirke, köret hozzá rizs és sült krumpli
<#eljen>#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
WestEnd foodcourt, 760 Ft.
fincsi volt.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
az még csak 14 múlt
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
hanem,hogy ritkaság és a sok sznob ember elmondhassa,hogy ilyeneket eszik-iszik...
egyébként én sem halottam még errõl
Nanemár! milyen idiótaságokat ki tudnak már találni....

csirkepörkölt + szarvacska tészta lesz az ebédem.

("gyümi"<#buck>#buck>) ----ari édi bédi
Hozzávalók:
# 25 dkg túró,
# 2 dl tej,
# 3 teáskanál zselatin,
# 3 csomag vaníliás cukor,
# friss vagy kompót gyümi,
# 15 dkg porcukor,
# 10 dkg margarin,
# piskóta
Elkészítés: A túrót összeturmixoljuk 1 dl szobahõmérsékletû tejjel, hozzáadjuk a 3 csomag vaníliás cukrot, 10 dkg margarint és 15 dkg porcukrot, majd még 1 dl tejet. A tejben elõzõleg feloldjuk a 3 teáskanál zselatint, melyet forrásig melegítünk, de nem forralunk. Az õzgerincet kibéleljük fóliával, beletesszük a túrót és az összevágott gyümit belevegyítjük. Végül befedjük piskótával és betakarjuk fóliával. 3-4 órára hûtõbe tesszük, majd kiborítjuk.
Megjegyzés:
Szerintem nagyon egyszerû és nagyon finom. Én a vendégeknek mindig ilyet csinálok.
A receptet Hajni küldte. Köszönjük!
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
brassói
petrezselymes krumpli
sonkával és sajttal töltött sertésborda rántva
csemegeubi
ásványvíz+némi szõlõ

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
kókuszos csiga<#finom>#finom>
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
nem, te arról beszéltél, hogy a prézlit nem írtad le hogy micsoda, csak jól összekeverted még a prézlit tojással és úgy sütötted ki, közben meg az illetõ azt kérdezte, hogy mi az a prézli...jaj már... ne fárassz....részegen...