Mi volt ebédre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
Ezekkel a kínai kajákkal nem vagyok kibékülve :S

De ha neked ízlik akkor---

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Kandurex
kínai:

amerikai csirke, szecsuani, és 5 ízû csirke, köret hozzá rizs és sült krumpli

<#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

krumplifõzelék és fasírt. Nyamiiii

RoR zsozso
Semmi :I

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

desigo
1 db hotdog :/
desigo
kínai kaját <#hehe>
banok
rántott csirkemellfilé + sültkrumpli + uborka
WestEnd foodcourt, 760 Ft.
fincsi volt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

SHADOWEYES7
Coldfire?
az még csak 14 múlt

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

RoR zsozso
Mai ebédem:keksz,mivel a doki aszonta diétásan zabáljak...

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

RoR zsozso
volt hát...

Nahát! Kikkel találkozol! 😮 😄D És mit evett?<#vigyor2>

desigo
xDDDDDDDDD

egyszer budán miközben ebédeltem egy kínaiban te is ott voltál...
berényimiki

Hát én nem akarok sose sznob lenni és nem is leszek, az biztos....

desigo
nem is az ízérõl szólnak azok
hanem,hogy ritkaság és a sok sznob ember elmondhassa,hogy ilyeneket eszik-iszik...
Csak tudnám, miért ilyen drágák, ha szar az ízük. Ez olyan kábé, mint a penészes sajt, azt is tök drágáért lehet venni, mert így meg úgy különlegesség (ilyen kék penésszel díszített, meg olyan nemes penésszel bevont), aztán mikor megkóstolja az ember, akkor elhányja magát. Mint az ezer éves boroknál. Ott is, ha megkóstol az ember egy tök régi bort, az már tiszta zavaros és alig lehet meginni a sok trutyitól, dehát drága, mert ezer éves, közben meg szar az íze. Na én sose fogom ezeket megérteni...

Apám meg anyám imádja az ilyen szárított értékes gombákat. Rengeteget szednek belõle, de én nagyon nem szeretem úgy az ételek ízét, ha raknak ilyen izéket bele. Csak elrontják velük a megszokott finom ízt. Dehát izlése válogatja....

desigo
jah,hogy el lehessen adni 100 ezerért egy üveget ...
SHADOWEYES7
látod ott van a mézben a kis szarvasgomba darabok

egyébként én sem halottam még errõl

desigo
érdekesen néz ki

kicsit száraznak tûnik

szarvasgombás méz?<#wilting>
Nanemár! milyen idiótaságokat ki tudnak már találni....

SHADOWEYES7
Mákos guba szarvasgombás mézzel

desigo
igazából nem egy nagy extra
milánói makaróni sonka nélkül rajta meg rántott hús ...
azta...hát ilyet még nem ettem, de jól néz ki....<#wow1><#finom>

desigo
jah
ne is mutasd mert szétdurranok xD

egyébként finom volt...
SHADOWEYES7
ilyen?

desigo
milánói sertésborda

nah ez durván laktató kaja...
Fabio Capello
csontleves
csongrádi töltött borda, petrezselymes krumpli, csemegeubi

na, márcsak ennek az undormánynak a feje hiányzott innen!<#levele><#vomit>

csirkepörkölt + szarvacska tészta lesz az ebédem.

SHADOWEYES7
tojás volt benne?

RoR zsozso
Vmilyen különleges rakott krumpli,de jót nem tett,nagyon rosszul vok mióta megettem,nem részletezném ha lehet...

desigo
SHADOWEYES7
<#puszi>

Nem én Hajni, hanem Hayni.

("gyümi"<#buck>) ----ari édi bédi

SHADOWEYES7
Túrós õzgerinc Hajni módra
Hozzávalók:
# 25 dkg túró,
# 2 dl tej,
# 3 teáskanál zselatin,
# 3 csomag vaníliás cukor,
# friss vagy kompót gyümi,
# 15 dkg porcukor,
# 10 dkg margarin,
# piskóta

Elkészítés: A túrót összeturmixoljuk 1 dl szobahõmérsékletû tejjel, hozzáadjuk a 3 csomag vaníliás cukrot, 10 dkg margarint és 15 dkg porcukrot, majd még 1 dl tejet. A tejben elõzõleg feloldjuk a 3 teáskanál zselatint, melyet forrásig melegítünk, de nem forralunk. Az õzgerincet kibéleljük fóliával, beletesszük a túrót és az összevágott gyümit belevegyítjük. Végül befedjük piskótával és betakarjuk fóliával. 3-4 órára hûtõbe tesszük, majd kiborítjuk.

Megjegyzés:
Szerintem nagyon egyszerû és nagyon finom. Én a vendégeknek mindig ilyet csinálok.

A receptet Hajni küldte. Köszönjük!

vadas zsemlegomboccal

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Fabio Capello
hagymaleves cipóban

rántott borda, sültkrumpli
szõlõ

SHADOWEYES7
zöldségleves
brassói

túrórudi :I

RoR zsozso
laktató 😄D

RoR zsozso
Diós tészta 😊

desigo
2 db alma
Fabio Capello
bableves
petrezselymes krumpli
sonkával és sajttal töltött sertésborda rántva
csemegeubi
ásványvíz+némi szõlõ

Gabesz amd64
káposztáskocka

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

sárgaborsófõzelék + sült kolbász végekkel<#wilting> + kenyér
kókuszos csiga<#finom>

húsleves-krokett-rántott csirkemell-rántott gomba-tartárral-bácskai krémes

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

piros mogyi
Az fincsi volt régen, de csak a nagyim tudott olyat. Õ meg már nem él.😞

Ne etesd a trollt!

II Rocky II
én is így ismerem,mi csak siman tojásnak nevezzük 😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
csirkeleves
grillezet csirke (2)
burgonyapürés
sült burgonya
savanyúság

24 - Exile -Nov.23

"prézli és tojás összekeverve"

nem, te arról beszéltél, hogy a prézlit nem írtad le hogy micsoda, csak jól összekeverted még a prézlit tojással és úgy sütötted ki, közben meg az illetõ azt kérdezte, hogy mi az a prézli...jaj már... ne fárassz....részegen...