Mi volt ebédre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoR zsozso
Életembe nem láttam ilyet 😄

Mai ebéd: Gyümölcs leves,palacsinta

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

SHADOWEYES7
soha nem láttam ilyet<#wow2>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Topikomba betettem puddingfõzõt, és se mogyi, se iván nem ismeri, még sose láttak ilyet. Szóval az a kérdésem itt az ételes topikban, hogy ti láttatok e már ilyet? Mert nekem elég furcsa, hogy nem ismerik ezt...

link

Mert reggelire ettem langilit sok sok tejföllel és azzal annyira jól laktam, hogy délután is kitartok vele.

SHADOWEYES7
miért nem eszel belõle? 😮

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

nálunk: zöldborsóleves + tejfölös csirke nokedlival (de ebbõl én nem fogok enni)

Az a második de finom lehet!<#wow1><#eljen>

SHADOWEYES7
Tárkonyos pulykaraguleves
Banánnal töltött pulykatekercs,burgonyapürével,áfonyalekvárral

desigo
húsleves
rántott hal,tartár,rizs
Picar77

()() (^^)

Picar77
krupli fõzelék + fasirt

()() (^^)

paprikás csirke + kagylótészta

desigo
1 hot-dog
1 hamburger
RoR zsozso
Még semmi de lehet h. összedobok egy kolbászos kenyeret 😄

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

aha..

Christiansen
Fusilli al pesto, egyszerûbb kiadásban😊

vajasgaluska leves + zöldborsófõzelék + sajtos pogácsa

És ez mi?

Christiansen

Christiansen
Ez 😊

borsópörkölt-rizs-dióstészta

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

desigo
most volt még egy kis maradék tárkonyos raguleves
meg pirítós padlizsán krémmel ,paradicsommal,paprikával
forró teával
Fabio Capello
rablóhús
krumplipüré
savanyú

SHADOWEYES7
A sacher tortánál nincs is finomabb!

SHADOWEYES7
😄

Csabesz6
Ilyet ettem ma reggel és most délután😄

...mindjárt eszek tegnapról maradt SÜLT! csülköt..😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

desigo
tárkonyos raguleves,
mákos szezámmagos rúd

Kandurex
várható:

2db tescos sajtos kifli

szerk I.:
megerõsítve, itt figyel a táskámba 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ma: sárgaborsóleves virslivel + mákos guba

Finomnak ígérkezik.<#finom>

desigo
tegnap
húsleves,fokhagymás sült oldalas petrezselymes burgonyával
sárgadinnye
Fantomlovag
Pizza.. MEditerrán...

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

SHADOWEYES7
Rizskoch recept
Kategória:
Sütemények, édességek

Hozzávalók:
20 dkg rizs
1 l tej
1 dl víz a tejhez
6 tojás
10 dkg teavaj (margarin is jó)
1 citrom héja
10dkg mazsola
csipet só
20 dkg porcukor

Elkészítés:
A tejbe beleöntöm a vízet és a csipet sót. Felforralom, majd amikor forr, beleteszem a megmosott rizst. Addig fõzöm, amig pufogni kezd (mintha tejberizst készitenék). A tûzrõl levéve beleteszem a 10 dkg vajat, az elõzõleg megmosott és beáztatott mazsolát, és belereszelem a citrom héját. Hagyom kihûlni. Közben a 6 tojás sárgáját kikeverem a porcukorral, valamint a tojásfehérjét kemény habbá verem. Amikor a rizs kihûlt, összeöntöm elõször a tojássárgájával, majd a habbal, és az egészet jól összekeverem. Kivajazott tepsiben, elõmelegített sütõben (200 fokon) sütöm kb. 30 percet (akkor jó, amikor szépen egyenletesen megbarnul a teteje). Önmagában is nagyon finom, de pl. málnaszörppel leöntve vagy lekvárral is kínálható.

Gabesz amd64
mi az a rizskó?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

RoR zsozso
Bableves,Rizskó 😊

desigo
reggeli : fõtt debreceni,mustár,kenyér
ebéd : gulyásleves,túrós csusza sült szalonnával
vacsora : hurka,kolbász...

közben 2500 db cserép a tetõrõl le xD 1500 vissza 😊
nudli porcukorral

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

banok
pulykafasirt + sült krumpli.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

zöldséges gombaleves (de az a finom fajta, amit anyám szokott csinálni, krumplival meg majorannával stb...) + krumpliprósza tejföllel<#finom>

SHADOWEYES7
igen, és az alapanyagban volt még zellerzöld,pritaminparika,stb ami kell a fasirtfûszerezéshez

desigo
mivel volt töltve a fasírt?
fõtt tojással?
Picar77

()() (^^)

Picar77
Nudli lesz +szilvás gombóc ^^

()() (^^)

zöldborsóleves + gombapaprikás galuskával

SHADOWEYES7
zöldbableves
töltöttfasírt,tökfõzelék

RoR zsozso
Pöri noki ubisali

desigo
hurka,koviubi,kenyér
SHADOWEYES7
az finya

desigo
a vacsora kicsit finomabb volt:
fokhagymás pirítós forró teával
rakottkrumpli

desigo
dupla whooper menü fantával jég nélkül xD