Mi volt ebédre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
:D

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Csabesz6
Ilyet ettem ma reggel és most délután:D

...mindjárt eszek tegnapról maradt SÜLT! csülköt..:)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

desigo
tárkonyos raguleves,
mákos szezámmagos rúd

Kandurex
várható:

2db tescos sajtos kifli

szerk I.:
megerõsítve, itt figyel a táskámba :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ma: sárgaborsóleves virslivel + mákos guba

Finomnak ígérkezik.<#finom>

desigo
tegnap
húsleves,fokhagymás sült oldalas petrezselymes burgonyával
sárgadinnye
Fantomlovag
Pizza.. MEditerrán...

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetõdõnek.)

SHADOWEYES7
Rizskoch recept
Kategória:
Sütemények, édességek

Hozzávalók:
20 dkg rizs
1 l tej
1 dl víz a tejhez
6 tojás
10 dkg teavaj (margarin is jó)
1 citrom héja
10dkg mazsola
csipet só
20 dkg porcukor

Elkészítés:
A tejbe beleöntöm a vízet és a csipet sót. Felforralom, majd amikor forr, beleteszem a megmosott rizst. Addig fõzöm, amig pufogni kezd (mintha tejberizst készitenék). A tûzrõl levéve beleteszem a 10 dkg vajat, az elõzõleg megmosott és beáztatott mazsolát, és belereszelem a citrom héját. Hagyom kihûlni. Közben a 6 tojás sárgáját kikeverem a porcukorral, valamint a tojásfehérjét kemény habbá verem. Amikor a rizs kihûlt, összeöntöm elõször a tojássárgájával, majd a habbal, és az egészet jól összekeverem. Kivajazott tepsiben, elõmelegített sütõben (200 fokon) sütöm kb. 30 percet (akkor jó, amikor szépen egyenletesen megbarnul a teteje). Önmagában is nagyon finom, de pl. málnaszörppel leöntve vagy lekvárral is kínálható.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Gabesz amd64
mi az a rizskó?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

RoR zsozso
Bableves,Rizskó :)

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"

desigo
reggeli : fõtt debreceni,mustár,kenyér
ebéd : gulyásleves,túrós csusza sült szalonnával
vacsora : hurka,kolbász...

közben 2500 db cserép a tetõrõl le xD 1500 vissza :)
nudli porcukorral

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

banok
pulykafasirt + sült krumpli.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

zöldséges gombaleves (de az a finom fajta, amit anyám szokott csinálni, krumplival meg majorannával stb...) + krumpliprósza tejföllel<#finom>

SHADOWEYES7
igen, és az alapanyagban volt még zellerzöld,pritaminparika,stb ami kell a fasirtfûszerezéshez

desigo
mivel volt töltve a fasírt?
fõtt tojással?
Picar77

()() (^^)

Picar77
Nudli lesz +szilvás gombóc ^^

()() (^^)

zöldborsóleves + gombapaprikás galuskával

SHADOWEYES7
zöldbableves
töltöttfasírt,tökfõzelék

RoR zsozso
Pöri noki ubisali

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"

desigo
hurka,koviubi,kenyér
SHADOWEYES7
az finya

desigo
a vacsora kicsit finomabb volt:
fokhagymás pirítós forró teával
rakottkrumpli

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

desigo
dupla whooper menü fantával jég nélkül xD
SHADOWEYES7
zöldésgleves
sültoldalas,burgonyafõzelék

leoon
lecsó

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

gulyásleves + káposztás kocka

Picar77

()() (^^)

Picar77
két zsömle :D

()() (^^)

RoR zsozso
Sajtos pogácsa :D

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
velõrózsa rántva,sültburgonya,majonéz

Picar77
semmi már megint :D

()() (^^)

Görög tonhalsalátát ettem vacsorára, de annyira szar volt, hogy<#vomit>. Még sose ettem ilyet, gondoltam, megkóstolom, milyen, hát többet nem is fogok enni...pár falat után odébbtoltam a tányérat.

Ebéd amúgy: sült csirke + rizs + párolt zöldség (az finom volt)

RoR zsozso
Milánói Makaróni
(Most van a mikróba :D)

babfõzelék-virslivel-tejfölös gomba-nokedlivel-sült oldalas-sült csirkemell-rizs

SHADOWEYES7
meggyleves
hurka,kolbász(hazai) szték burgonya

rántott husi krumplipürével

én is azt ettem (fasírt nélkül), de én nem szeretem....

Picar77

()() (^^)

Picar77
zöldbabfõzelék, fasirt

()() (^^)

paradicsomleves-fánk

Picar77
ugyan ez :D

()() (^^)

karfiol leves + vadas makaróni

desigo
dettó xD
ami mardt tegnapról..

Gabesz amd64
Hurka,kolbász krumplival

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

desigo
vacsora
töltött káposzta sok tejföllel