Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
2db tescos sajtos kifli
szerk I.:
megerõsítve, itt figyel a táskámba :)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Finomnak ígérkezik.<#finom>#finom>
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetõdõnek.)
Kategória:
Sütemények, édességek
Hozzávalók:
20 dkg rizs
1 l tej
1 dl víz a tejhez
6 tojás
10 dkg teavaj (margarin is jó)
1 citrom héja
10dkg mazsola
csipet só
20 dkg porcukor
Elkészítés:
A tejbe beleöntöm a vízet és a csipet sót. Felforralom, majd amikor forr, beleteszem a megmosott rizst. Addig fõzöm, amig pufogni kezd (mintha tejberizst készitenék). A tûzrõl levéve beleteszem a 10 dkg vajat, az elõzõleg megmosott és beáztatott mazsolát, és belereszelem a citrom héját. Hagyom kihûlni. Közben a 6 tojás sárgáját kikeverem a porcukorral, valamint a tojásfehérjét kemény habbá verem. Amikor a rizs kihûlt, összeöntöm elõször a tojássárgájával, majd a habbal, és az egészet jól összekeverem. Kivajazott tepsiben, elõmelegített sütõben (200 fokon) sütöm kb. 30 percet (akkor jó, amikor szépen egyenletesen megbarnul a teteje). Önmagában is nagyon finom, de pl. málnaszörppel leöntve vagy lekvárral is kínálható.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
ebéd : gulyásleves,túrós csusza sült szalonnával
vacsora : hurka,kolbász...
közben 2500 db cserép a tetõrõl le xD 1500 vissza :)
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
<#finom>#finom>

töltöttfasírt,tökfõzelék

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
sültoldalas,burgonyafõzelék
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Ebéd amúgy: sült csirke + rizs + párolt zöldség (az finom volt)

(Most van a mikróba :D)
hurka,kolbász(hazai) szték burgonya

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate