Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 dg szobahõmérsékletû vajat keverjünk ki habosra. Adjunk hozzá 1 egész tojást, egy csipet sót, és dolgozzuk össze 2 evõkanál liszttel. A lágy tésztát berántás után kávéskanállal szaggassuk bele a forró levesbe. Lassan fõzzük kb. 10 percig, amíg megpuhul. Ha a levest gyorsan puhuló zöldségekbõl készítjük, akkor a galuskát még a berántás elõtt tegyük bele, hogy a zöldség ne fõjön túl.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
fasirozott,lencsefõzelék
palacsinta
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

<#finom>#finom><#szeret>#szeret>
Undorítóak ezek a hipermarketek.
Rendeltem mert menzai kaja elfogyott, amit akartam enni, pedig mégcsak 11 óra 55 perc volt, mikor odaértem. Másik meg, amibõl persze volt rengeteg, az brassói zsíros mócsingos csontos aprópecsenye zsíroskrumplival<#vomit>#vomit>. Hát ezért fizetek én nekik elõre, hogy mikor odamegyek, csak ez a szar legyen már. Potyára kidobtam 540 ft-ot.
McNuggets
0,4 l Coca-Cola
Sültkrumpli
Ketchup
(kuponnal persze 😄)
majd csokispudding tejszinhabbal és egy fél banán
tele vagyok <#szomoru1>#szomoru1>
Lehet, hogy este nem tudok pizzát enni már....
Nállunk most tepsis krumpli lesz sült szalonnával, tepertõvel, hagymával, paprikával, paradicsommal

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h