Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
brassói

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Átmentem mamámhoz kajálni rízseshúst, erre látom mennyi finomság van náluk. Éppen cukorborsót pucolt, ezért segítettem neki (enni😊).
Aztán ittam finom neném készítette málnaszörpöt, ettem egrest, és málnát. Ez volt az elõétel, és csak utána ettem rízseshúst.
Desszertnek meg volt káposztasaláta. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
+Házi paralé.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Remélem, hogy finom ételek sokaságát tudod ma megkóstolni.<#wave>#wave>
Pedig már úgy kajálnék valami normális fõtt kaját,de nincs idõm.😞

Ezek habcsókcicák? Mert akkor beneveznék rájuk.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Bolognai spagetti
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
bolognai spagetti
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
kicsit sok volt a kaja...
durván lázas is lettem :/
még most is émelygek...
ma: gombapörkölt lesz,
elõtte meg egy vishu leves (vietnámi zacskós..😊)
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.
tárkonyos csirkeragu leves,fürjtojással
csülök pékné módra,rántott gomba,töltött csirkecomb,petrezselymes burgonya,rizibizi
nutellás muffin,kókuszos süti
vizipipa atom finom gyümölcsös ízû cuccal

eperjoghurt + jó reggelt müzlicsomag
utána szotyi