Mi volt ebédre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

georgesmatyas
én csokitojást kaptam...<#rinya>

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

rastaman
rakott krumpli (el kellett lõni a húsvéti tojásokat)

a kolbi túl fûszeres, de egy kicsit lehet belõle enni, node a májas hhhhhmmmm nyaaaaam, és õszintén, hidegen is isteni ^^ node késõ van már ilyenkor enni :)

szomferi
jaaa, jó is az, a májason kívül nem is nagyon eszek meg másfélét, egyedül a kolbász csúszik mellette :D

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

V43 1105
Hurka .. <#levele><#miaz>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

desigo
csak simán ment a fagyos hurka a sütõbe simán
nagyon jó illata van már...
szomferi
remélem nem olajon sütöd, mint anyám munkatársa... :D

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

desigo
nem dehogy
rendes sütõ sütõ

szomferi
SERPENYÕÕÕBEN? beteg-e vagy? :D

desigo
sül a sütõben a holnapi ebédem : májas hurka
áfonyapálinkával szurkolok neki a sütõ elõtt <#nyes>
igaz igaz... jogos :D

sáláláláláááá

szomferi
drágák?? veszel egy cserepeset, állítom nem kerül 200ft-nál többe egy fûszernövény...

desigo
Inkább most költs többet mint késõbb gyógyszerekre.
Legutóbb ezen a szeméten akadtam ki:
maggi füst ízû kocka
de most nézem van pörkölt szaft kocka,sült hús szaft kocka is.
Ha valamit akkor ezeket be kellene tiltani.

ez igaz sajnos :(
az a szomorú hogy a rendes fûszerek drágák, ilyen mû cuccokat 100forintokért a kezembe nyomják akármelyik boltban

sáláláláláááá

desigo
Nem jó ez így.
Amit felsoroltál annak a 99%-a só,színezõanyag és ízfokozó.

Használj inkább sót,borsot,szárított IGAZI fûszereket pl : oregánót,bazsalikomot,metélõhagymát stb

persze írod,hogy "nyami" azért mert a mesterséges ízfokozók elérték a céljukat
tessék rendes szárított vagy friss fûszereket használni...
desigo
egyszerû,laktató kaják
videó

"Roma asszonyok fõznek abban a ferencvárosi lakásétteremben, amelynek célja a diszkrimináció csökkentése, a cigány konyhamûvészet és kultúra bemutatása."
én raktam bele mindegyikbõl amelyiket itthon találtam :D pizza fûszerkeverék, sült hús(ra?) fûszerkeverék, sültkrumpli fûszersó :D összekevertem nyami kecsappal és ahhhhhh :D ugyanezt rakom pizza tésztára is pizzakrém gyanánt

Desigo: én is megyek :D

sáláláláláááá

Holnap nálad vacsizok :P

desigo
tegnapi vacsora a sphinxben

Lazac hollandi módra
grillezett lazacfilé hollandi mártással , salátával, steakburgonyával

smith09
köszi, tényleg érdekel
a mindenféle az mi lenne? :D leírhatnád mert akkor ki is próbálnám :)
desigo
müller vagy dm de majd megkérdezem
olyasmi mint egy kenõmájas csak nincs benne hús meg semmi rossz
enyhén pikáns,finom
húsleves
rizskó
házi készítésû mártással (tej,porcukor,vaníliás cukor,vaj) -> nagyon finom volt! Jobb mint a tasakos pudingporból készült puding :D
smith09
ilyet hol lehet venni ?
sajtszószós rakott tészta sooook sooook sajttal ^^ és túrósderelye

zsoltioregon
kolbászos tarhonya

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

óóóh jóétvágyat :D próbáld meg ketchupot összekeverni mindenféle fûszerkeverékekkel, és azt használni mint melegszendvics krém.. arra sonka sajt és baromi finom lesz :P

sáláláláláááá

desigo
növényi pástétomos,parenica sajtos melegszendvics sül épp

ilyenbõl:

hát bizony natúr sertéshús sültkrumplival :D belaktam mint a veszedelem

sáláláláláááá

rastaman
lolz! :D

zsoltioregon
azé! :D

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

rastaman
akkor nem gnocchit ettem. sorry! tortellini a neve :)

Fabio Capello
Nem sok közük van egymáshoz, a tortellini az töltött tészta, a gnocchi pedig krumpliból készült szaggatott, gömbalakú tészta :)

holnap azért iktass be vmi táplálót, nehogy rosszul legyél!

desigo
Nem voltam igazán éhes és más kaja se nagyon volt itthon...
fogyókúrára fogtak? :)

rastaman
még nem hallottál róla? olyasmi mint a tortellini, ha így beugrik

georgesmatyas
na ez guglis kaja :DD
mármint a gnocchi :DD

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

georgesmatyas
<#vigyor5>

desigo
1 db banán :(
rastaman
lencseleves
sonkás gnocchi
málnás túrótorta
málnaszörp :)

georgesmatyas
szerelmi csalódásod volt?<#rinya>

csokoládé, csokoládé, és csokoládé :( két napja...

sáláláláláááá

smith09
Húsgombócleves
Budapest szelet
Tahonya
Víz
narancs
sertéspöri, krumplival csalamádéval

rastaman
brokkoli krémleves
cordon bleu, rizs, saláta

ilyet akarok!!!! :)

a lé kevéskének tûnik de nagyon finomnak néz ki :D
Fabio Capello
Spenótos-sonkás-sajtos tészta, olasz módra :)

Kmarha
Dödölle kacsacomb-pörkölttel :) bár nem én csináltam, de nagyon háziasan készíti az ebédet itt a kedvenc kis miniétkezdém a sarkon. A pénteki harcsapaprikás krumplisprószával, arra kifejezetten kiváncsi vagyok.

Nekem meg a Nyuszika egy jó kis jénait varázsolt elõ, szóval én innentõl pár hétig csakis rakottakat fogok készíteni :) ma-holnap vacsorára mondjuk rakott tésztás-darálthúsos-sajtos-tejfölöset!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.