Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
áfonyapálinkával szurkolok neki a sütõ elõtt <#nyes>#nyes>
sáláláláláááá
Legutóbb ezen a szeméten akadtam ki:
maggi füst ízû kocka
de most nézem van pörkölt szaft kocka,sült hús szaft kocka is.
Ha valamit akkor ezeket be kellene tiltani.
az a szomorú hogy a rendes fûszerek drágák, ilyen mû cuccokat 100forintokért a kezembe nyomják akármelyik boltban
sáláláláláááá
Amit felsoroltál annak a 99%-a só,színezõanyag és ízfokozó.
Használj inkább sót,borsot,szárított IGAZI fûszereket pl : oregánót,bazsalikomot,metélõhagymát stb
persze írod,hogy "nyami" azért mert a mesterséges ízfokozók elérték a céljukat
tessék rendes szárított vagy friss fûszereket használni...
videó
"Roma asszonyok fõznek abban a ferencvárosi lakásétteremben, amelynek célja a diszkrimináció csökkentése, a cigány konyhamûvészet és kultúra bemutatása."
Desigo: én is megyek :D
sáláláláláááá
Lazac hollandi módra
grillezett lazacfilé hollandi mártással , salátával, steakburgonyával

olyasmi mint egy kenõmájas csak nincs benne hús meg semmi rossz
enyhén pikáns,finom
rizskó
házi készítésû mártással (tej,porcukor,vaníliás cukor,vaj) -> nagyon finom volt! Jobb mint a tasakos pudingporból készült puding :D
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
sáláláláláááá
sáláláláláááá
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
mármint a gnocchi :DD
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
sáláláláláááá
Nekem meg a Nyuszika egy jó kis jénait varázsolt elõ, szóval én innentõl pár hétig csakis rakottakat fogok készíteni :) ma-holnap vacsorára mondjuk rakott tésztás-darálthúsos-sajtos-tejfölöset!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.