Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
karalábéleves, sült csülök, forgatott krumpli, meg gyöngyhagymát toltam mellé
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
bolognai spagetti
kóla, fény
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
mézes-mustáros csirkemell és/vagy csirkemell szezámmagos bundában, zöldborsós rizs, tört krumpli, kápisali. ízlett!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
túróscsusza (sok tejföllel, hogy a túró ne nagyon érzõdjön)
túróstészta

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
csülökpörkölt fõtt burgonyával
Snikers
Juhtúrós csirkével töltött calzone Isteni!!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Don Pepés Apollo pizza
(lila hagyma,paprika,paradicsom,juhtúró,roston sült csirkehús,mozzarella,pizzaparadicsom)
Nem kívánom neked ezt a helyzetet, elképzelni nyilván nem tudod, átélni meg ne éld át, de amikor elkeseredsz majd hidd el nem lesz kilátás egy 2-3 ezer ft-os havi tételen (net számla) spórolni egy-két napi ételt, és azzal, hogy most kiköttetem nem ad vissza a szolgáltató pénzt.. stb. stb.
Ne vedd magadra, ilyenkor mindenki okos és dobálózik populista igazságokkal (bezzeg erre meg arra van pénz stb), de ha oda kerül látni fogja, hogy nem fekete és fehér ez sem... látszólagos ellentmondásokkal van teli. Bizonyos dolgok megléte nem jelenkori döntés függvénye..
(éhezik, "bezzeg autója meg van"... stb. igen csak az neki munkaeszköz (VOLT) és még bízik benne hogy visszaszerzi a munkáját, de ha eladná aprópénzért akkor hatalmasat bukna késõbb, esélye nem lenne újat venni, etc, tudnám sorolni - de nem rólam van szó, nekem nincs autóm).
A lényeg, hogy az élet elég kacifántos helyzeteket tud hozni... megbírkózni annak kell vele akivel megtörténik, a többiek csak a medence szélérõl kiabálnak befelé..
Egy biztos: bárki eshet nagyot... ha hiszi ha nem..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
sajnálom õt ha tényleg így van
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
(kimérve nem 15ezer, mert fél kilót is vehetsz)
A pénzügyi helyzetem nyilván OFF ide, ne is menjünk bele, a lényeg, hogy nem sok mit tudnál most nálunk enni ami embernek való. (Beütött a munkanélküliség a családban.)
Postomat töröld nyugodtan, befejeztem.
(bocs, csak kicsit el vagyok ma keseredve minden miatt) <#szomoru1>#szomoru1>
http://kedvencek.net/Kutya/Kennels-Favourite-PuppyJunior-20-kg-kutyatap
Miért faszság?
Ez volt ma.
Nem tetszik valami akkor törlöd.

pár szem kennels junior kutyatáp
<#rinya>#rinya>
iszonyat laktató ez a rakott csirke, sült krumplival/krumplipürével isteni! <#eljen>#eljen>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”