32
Serious Sam
-
JonasSandor #32 Most jött egy spin off része tolta valaki már? -
Bilux #31 © RangeR, mazs
kösz szépen probléma eliminálva...:)))
remélem jól mondtam.. -
#30 Azért már a normal szinten is az utolsó pálya előtti rész olyan kemény,hogy tökösnek kell lenni,aki elsőre leszedi abban az aréna szerűségben azt a kb.600 szörnyet,főleg a bikákat,mikor egyszerre 30 rohamoz:)Normal-nál erősebben még nem próbáltam,de el tudom képzelmi mi lehet ott...:) -
#28 Legnagyobb atomölés a Doom óta!
Aki azt hiszi magáról, hogy király a FPS-ekben próbálja ki normál szint felett, majd gondolja újra :)
Amúgy le a kalappal a fejlesztők elött! Egyedül az Al meg az ellenek animációja gyengébb, de cserébe jönnek 100-an is egyszerre, sokszor a legötletesebb módokon.
A game nem akar másnak látszani, mint ami. Viszont abban profi.
Minden akció FPS fannak ajánlom! -
#27 Aha,ugorj a vízbe.Semmit nem látni.De az egyik oszlop veri vissza a fényt,ott kirajzolódik lefelé úszás közben egy kapcsoló,vagyis nyomógomb -
Bilux #25 Valaki segítsen már !!!
Az a problema hogy +akadtam az 1ik pályán ott ahol a "föld" alatt vagyok kimászok a vízből és valami lábakon álló stégen vagyok ,ahol van 1 ajtó is de az nem akar kinyilni.../pedig kiírtottam az összes elektromos halat is../ -
Max #24 Na megpróbáltam újra!!
Simán futott semmi akadás full-on minden. Nem is értem, lehet, hogy a 10.8-as driver volt a szar mert azóta visszaraktam a 6.50-et. Igazatok volt tényleg cool, azt vettem csak észre, hogy már majd 3 órája jázsom, annyira belemerültem.
De aki profi AI-t vár azért nem ezzel nyolumjon, de a többi szuper: Ha csak írtani akarsz egy jó környezetbe akkor ez a legjobb! -
#23 végig játszottam,eszméletlen!A vége az már valami embertelen,több millio löszert kell elhasználni:) Ilyen még nem volt,mint ez.100-200 ellenfél jött egyszerre,pályáról pályára.és nálam 1024x-be,huge texturákkal,32bit szinnel nem szaggatott,még akkor sem,mikor egyszerre 5 féle ellenségből jött 100db -
Max #21 Én nem azt mondtam, hogy nem skálázható és nem fut egy gyengébb gépen el, hanem azt, hogy ha max-ra rakod akkor nagyon szaggat és akkor sem olyan nagy a különség a grafikában az alaphoz képest.
lehet, hogy gyorsan formáltam véleményt mert itt mindenkinek tetszik, ezért kipróbálom újra -
#20 vagy a sok kp amit a pozitiv hangvetelert kaptak... reklam meg ilyenek... -
Anee #17 warez topic -
#16 Mondjon már valaki egy címet, ahonnan le lehet tölteni! -
Gio #15 Nekem nagyon bejott a gama, full poenos es para. Persze nem legkonyebb fokozaton kell nyomni. En nem reg vittem vegig Normalon, ne tudjatok meg vegen mik vannak:]
Ja es grafika vmi isten, gyunyoru szep, es full jol megy. Gratula Keszitoknek.
-
Bilux #14 Ez a játék egy "isten" legalább is grafikában..:)))
Ja és a gép cell566@933
ViperII/savage2000/
SbLive!
128ram
és mindent maxra tettem adveced menüben is...
1024x768x32 és ez szerintem nem egy félmillás gép..:))) -
#12 Heh, végülis igazad van, félmillás géppel nem kell (kéne) kompromisszumokat kötni.
Egyébként akinek nem teszik a játék, annak már a tesztverzió sem tetszett? Mert ha tartja azt a színvonalat, akkor nekem érdemes beszereznem, ha meg nem, akkkor meg lehet, hogy mégis igazatok van. Esetleg egy gyors iso lelőhelyet is mondhatnátok (vagy rip + music addon). -
Max #11 Lehet, hogy igazad van. De én naivként mindent Max-ra (mire tettem volna)raktam. -
#10 Csak a teszt-verzióval játszottam, de az nagyon bejött. Talán a hangulata miatt.
@Max: szerintem valamit elkúrhattál a beállításokkal, mert (ha nem sokkal lassabb, mint a teszt verzió) ilyen felbontásban jól kéne mennie. -
#7 de minden offline ujsag azzal van tele hogy hudefaszalesz... en mar akor tudtam hogy nemkell tole sokat varni -
#5 ehh most ez a hudefantasztikus cucsszuper jatek??? eleg silany... -
#4 miaz ezt mar konzolra is irtak?:)
erdekes leeht 2 egerrel felszerelt geppel iranyitani :) -
Max #1 Meg ne szerezzétek! Én nagyon csalódtam, az ellenfelek rondák és idétlenek. Gépigény, 1GHz-an GF2-vel 1024*768*32 kb:max15fps.
Szóval csalódás!
Ha másnak nem akkor szóljon mert akkor biztos én vártam sokat és akkor még1szer neki ugrom.
Üdv