162
Hummer a magyar utakon?
-
#73 http://www.fordheritage.com/mustang/advertising/images/lg1995-1.jpg
én csak linkeskedek itt... -
#72 nekem csak ferlénem van ford bol :)
-
#71 http://www.whiteheadauto.com/images/10215A.jpg
nem tudom belinkelni, de ez asszem az :) -
#69 nekem az orromba is specifika van -
#68 húha.. elterelődött a téma :))) pedig mosrt olvastam a médiaajánlatban ott fent hogyaszongya: "népszerű az újság fóruma is, ahol témaspecifikus szakmai eszmecsere folyik" :)))) -
TBWonder #66 Ja, de hisz örültél. -
#65 a szája... -
TBWonder #64 Örüljé má vazz! -
#63 Hö.:) -
TBWonder #62 Nincs győztes.
Aki Assassinra támad, halálnak halálával halik megfele és a gyilkos fegyver másik végén én leszek. -
#61 Ajánlj fel valamit :) -
#59 Ki kell hogy ábrándítsalak,nem miattad hanem Efreet által kifogásolt viselkedés miatt:) -
#57 Meg van simázva. Véééééér...... -
#56 Rajta! -
#55 Jaja. :)) képet meg nemtudok belinkelni. de ha találok, elküldöm mail. -
#52 Ha szerzek megvívsz velem? :)) -
#51 OK,akkor legyen egy ógermán halef:)Ha ilyened nincs akkor meg minek ugrálni,a párbaj-kultúrád silány:) -
#50 Akkoris. nevezz meg fegyvernemet. ilyen sértést nem lehet csakúgy elvigyorogni... -
#49 Nyúl vagy?
Amúgy finomítottam az élét egy smileyval. -
TBWonder #48 Vicces:)
De télleg, csak egy kicsit erős. Nem mertem ilyet írni. -
#47 Hová tegyem a musztángomat?:)
Egyébként így még soha nem hívták! -
TBWonder #46 A garázsodba? -
TBWonder #44 Mercit csak a buzik vesznek! -
#43 Ez nem tetszik. A Hummer sokkal stílusosabb. -
pl ezt inkább mint ehy hummert!!!
az adatok:
Top Speed 320 kph
0 - 60 mph 4.8 seconds
Displacement 7200 cc
800 nm -
És ez a H2 belseje nem a sima!
mind1...
-
#40 35 milla egy gép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inkább veszek helyette egy merci sl 600 at!!-t meg egy merci ml 320 at brabus tuningal!!!az egyik sport a másik meg terepjáró...11 -
TBWonder #37 A wóó után a helyes folytatás nem a Szansájn barbi lenne? -
#33 Wóó király! -
Tomcat #32 Hummer SUV 2003-tól :)
-
dr #30 emberek. a hummer nem azert ilyen szeles, hogy kibirjon egy aknat,hanem azert, mert ilyen szeles egy abrams tank is. igy a sivatagban frankon tod egy tank nyomvolaban dongetni!! -
#29 A Hummerről azt kell tudni, hogy nem rámegy az aknára, aztán a sofőr kiszáll, megrugdossa az abroncsot, hogy nem eresztett-e le egy kicsit a kerék, és megy tovább, hanem akkor a kocsinak kifordul a belseje, az tuti. De a sofőr ki fog tudni szállni, és meg fogja tudni rugdosni a kereket, ha még nem égett el.
Nem vagyok katonai szakértő. De a Hummerről tudom, hogy bírja az aknát.
Azt meg nem tudom, hogy egy 60 tonnás tank felrobban-e egy gyalogsági aknától, de nem vagyok benne biztos. Másrészt az összefüggést sem látom az között, hogy a gyalogsági akna csak 50-120 kilós súly alatt robban, és az között, hogy a tankon fenn ücsörögnek a ruszkik, nehogy berobbanjon a tankjuk. -
#28 Jól beszéltél. -
#27 :))))))))))))))9 -
#26 es honnan tudod hogy a 350e Km nel nemlesz egy gyalogsagi akna??? :))) -
#25 Emberek,én az elmúlt 6 évben több mint 300e km-t vezettem ,de se gyalogsági ,se tankelhárító aknával nem találkoztam.Akkor meg minek a flame.
Hummer-állat kocsi,de egyikünknek se lesz.Inkább a nyálunkat csorgassuk,mint hogy egymást egyelitek mint a marharépát... -
Tomcat #24 Buzz, tudsz olvasni??? NEM azt mondtam, hogy a Hummer erősebben páncálozott, mint mondjuk egy Abrams...
"tank ráfut az aknára, jóhogy megpurcannak a szerencsétlenek odabenn! Alúl nem olyan erős a páncélzat, mint a tőbbi részen."
A TANK alsó páncélzata gyengébb mint a TANK többi részén, így értettem. NEM a Hummeré erősebb. öregem, nem semmi volt amit írtál...
Gyalogságni akna: OK. lehet amiatt gyalogsági a neve, mert mondjuk csak 50-120kg súly hatására robban. De lehet azért, mert csak akkora az ereje, hogy darabokra szedjen egy embert-vagy csonkoljon. S ettől függetlenűl felrobban, ha ráfut 1 busz-ami mondjuk civilekkel van teli :(
De lehet neked van igazad ebben az akna ügyben...
De ez a vita kezd nevetségessé válni...
S mivel nem kis pöcsös 14 éves vagyok, azt javaslom, hogy fügesszük is fel, OK?
-
Tomcat #22 Figy mán!
1. Az civil változat jó hogy kölönbözik, a katonaitól!!!!! Nem olyan puritán a belső felszereltsége. De attól még detto ugyanaz a két verda! :)
2. Figyi: szvsz a gyalogságni akna mindig robban, ha egy meghatározott értéknél nagyobb nyomás nehezedik rá... Nem bizti, de ez tűnik logikusnak.
A Hummer pedig kibír egy gyalogságni aknát, az tuti. Lehet megborúl, de nem lesz egy tűzgolyó belőle...
Más: tank ráfut az aknára, jóhogy megpurcannak a szerencsétlenek odabenn! Alúl nem olyan erős a páncélzat, mint a tőbbi részen. -
#20 Én hallottam, hogy egyszer rádobtak egy atombombát, és csak a fényezés jött le. -
#19 nemtok mindegy mit fog fel az a szarmikor mentek ti aknás helyen de ahogy mondtam azé a maygar utak se olyanok mint a német autopálya:)