162
Hummer a magyar utakon?
  • Efreet
    http://www.fordheritage.com/mustang/advertising/images/lg1995-1.jpg
    én csak linkeskedek itt...
  • Laalee
    nekem csak ferlénem van ford bol :)

• Efreet
    http://www.whiteheadauto.com/images/10215A.jpg
    nem tudom belinkelni, de ez asszem az :)
  • mikike
    nekem az orromba is specifika van
  • Efreet
    húha.. elterelődött a téma :))) pedig mosrt olvastam a médiaajánlatban ott fent hogyaszongya: "népszerű az újság fóruma is, ahol témaspecifikus szakmai eszmecsere folyik" :))))
  • TBWonder
    Ja, de hisz örültél.
  • Laalee
    a szája...
  • TBWonder
    Örüljé má vazz!
  • Assassin
    Hö.:)
  • TBWonder
    Nincs győztes.

Aki Assassinra támad, halálnak halálával halik megfele és a gyilkos fegyver másik végén én leszek.
  • Efreet
    Ajánlj fel valamit :)
  • Assassin
    Ki kell hogy ábrándítsalak,nem miattad hanem Efreet által kifogásolt viselkedés miatt:)
  • Efreet
    Meg van simázva. Véééééér......
  • Assassin
    Rajta!
  • Efreet
    Jaja. :)) képet meg nemtudok belinkelni. de ha találok, elküldöm mail.
  • Efreet
    Ha szerzek megvívsz velem? :))
  • Assassin
    OK,akkor legyen egy ógermán halef:)Ha ilyened nincs akkor meg minek ugrálni,a párbaj-kultúrád silány:)
  • Efreet
    Akkoris. nevezz meg fegyvernemet. ilyen sértést nem lehet csakúgy elvigyorogni...
  • Assassin
    Nyúl vagy?
    Amúgy finomítottam az élét egy smileyval.
  • TBWonder
    Vicces:)
    De télleg, csak egy kicsit erős. Nem mertem ilyet írni.
  • Assassin
    Hová tegyem a musztángomat?:)
    Egyébként így még soha nem hívták!
  • TBWonder
    A garázsodba?
  • TBWonder
    Mercit csak a buzik vesznek!
  • Dikkma
    Ez nem tetszik. A Hummer sokkal stílusosabb.
  • CSOCSO

pl ezt inkább mint ehy hummert!!!
    az adatok:
    Top Speed 320 kph
    0 - 60 mph 4.8 seconds
    Displacement 7200 cc
    800 nm
  • CSOCSO

És ez a H2 belseje nem a sima!
    mind1...
  • CSOCSO
    35 milla egy gép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    inkább veszek helyette egy merci sl 600 at!!-t meg egy merci ml 320 at brabus tuningal!!!az egyik sport a másik meg terepjáró...11
  • TBWonder
    A wóó után a helyes folytatás nem a Szansájn barbi lenne?
  • Dikkma
    Wóó király!
  • Tomcat
    Hummer SUV 2003-tól :)
  • dr
    emberek. a hummer nem azert ilyen szeles, hogy kibirjon egy aknat,hanem azert, mert ilyen szeles egy abrams tank is. igy a sivatagban frankon tod egy tank nyomvolaban dongetni!!
  • Dikkma
    A Hummerről azt kell tudni, hogy nem rámegy az aknára, aztán a sofőr kiszáll, megrugdossa az abroncsot, hogy nem eresztett-e le egy kicsit a kerék, és megy tovább, hanem akkor a kocsinak kifordul a belseje, az tuti. De a sofőr ki fog tudni szállni, és meg fogja tudni rugdosni a kereket, ha még nem égett el.
    Nem vagyok katonai szakértő. De a Hummerről tudom, hogy bírja az aknát.
    Azt meg nem tudom, hogy egy 60 tonnás tank felrobban-e egy gyalogsági aknától, de nem vagyok benne biztos. Másrészt az összefüggést sem látom az között, hogy a gyalogsági akna csak 50-120 kilós súly alatt robban, és az között, hogy a tankon fenn ücsörögnek a ruszkik, nehogy berobbanjon a tankjuk.
  • Lteebee
    Jól beszéltél.
  • CSOCSO
    :))))))))))))))9
  • Laalee
    es honnan tudod hogy a 350e Km nel nemlesz egy gyalogsagi akna??? :)))
  • Assassin
    Emberek,én az elmúlt 6 évben több mint 300e km-t vezettem ,de se gyalogsági ,se tankelhárító aknával nem találkoztam.Akkor meg minek a flame.
    Hummer-állat kocsi,de egyikünknek se lesz.Inkább a nyálunkat csorgassuk,mint hogy egymást egyelitek mint a marharépát...
  • Tomcat
    Buzz, tudsz olvasni??? NEM azt mondtam, hogy a Hummer erősebben páncálozott, mint mondjuk egy Abrams...
    "tank ráfut az aknára, jóhogy megpurcannak a szerencsétlenek odabenn! Alúl nem olyan erős a páncélzat, mint a tőbbi részen."

A TANK alsó páncélzata gyengébb mint a TANK többi részén, így értettem. NEM a Hummeré erősebb. öregem, nem semmi volt amit írtál...
    Gyalogságni akna: OK. lehet amiatt gyalogsági a neve, mert mondjuk csak 50-120kg súly hatására robban. De lehet azért, mert csak akkora az ereje, hogy darabokra szedjen egy embert-vagy csonkoljon. S ettől függetlenűl felrobban, ha ráfut 1 busz-ami mondjuk civilekkel van teli :(
    De lehet neked van igazad ebben az akna ügyben...

De ez a vita kezd nevetségessé válni...
    S mivel nem kis pöcsös 14 éves vagyok, azt javaslom, hogy fügesszük is fel, OK?
  • Tomcat
    Figy mán!
    1. Az civil változat jó hogy kölönbözik, a katonaitól!!!!! Nem olyan puritán a belső felszereltsége. De attól még detto ugyanaz a két verda! :)
    2. Figyi: szvsz a gyalogságni akna mindig robban, ha egy meghatározott értéknél nagyobb nyomás nehezedik rá... Nem bizti, de ez tűnik logikusnak.
    A Hummer pedig kibír egy gyalogságni aknát, az tuti. Lehet megborúl, de nem lesz egy tűzgolyó belőle...
    Más: tank ráfut az aknára, jóhogy megpurcannak a szerencsétlenek odabenn! Alúl nem olyan erős a páncélzat, mint a tőbbi részen.
  • Lacc
    Én hallottam, hogy egyszer rádobtak egy atombombát, és csak a fényezés jött le.
  • CSOCSO
    nemtok mindegy mit fog fel az a szarmikor mentek ti aknás helyen de ahogy mondtam azé a maygar utak se olyanok mint a német autopálya:)