231
es milyen szolgaltatot? :)
-
#231 Igenigen! Ki vele! -
#230 milyet es kitol? had fikazzuk le gyorsan :))) -
#229 tebajod.. ha lesz 52 szóljál, mehetünk bridzsezni -
#228 persze hogy vettem
azert inditottam a trukkok topicot
mert allandoan veszem a kartyakat :) -
#227 Láttuk, hogy már nem kiváncsi senki se a mobilvásárlásra. -
#226 kicsit átmentünk szabad asszociációba... baj? ;))) -
#225 topicod amugy el :) a velemenyunket leirtuk te viszont vetetl mar telot??? -
#224 na latom elfajult a forumom .)Ö -
#223 én énekelni? csak ha egyedül vagyok itthon... nem igazán médiaképes a hangom... azt a számot se biztos, hogy ismerem. :) -
#222 volt valami ilyen idetlen zene hogy velem pörög a vilag... nem te enekelted?:) -
#221 éééén? hol? nem látnám rendesen a monitort :) -
#220 azert porogsz akkor.. -
#219 itt mindenki hüje, csak én vagyok helikopter!!!!! :)) -
#218 ere mar en is gondoltam... -
#217 :) -
#216 ááá... kizárt... nem kicsit :)) -
#215 Szerintem hülyék is vagytok egy kicsit, nem csak a magyar nyelv érdekes. -
#214 mint a kettős tagadás... meg a kettős helyeslés... azokután nem csodálom szegény külföldieket, hogy nehezen tanulják meg a magyeri nyelv finomságait... :))) -
#213 ugye?:) erdekes ez a magyar nyelv :) -
#212 tökjó... ugyanazt mondjuk, mégis vitázásnak néz ki :)))) -
#211 nem is azt modntam hogy nem szerzödesszeges hanem azt hogy lefogjak szarni... epp ugy mint a bsa a sok kislurkot akik cdt irnak egymasnak... tul sokan vannak ahoz hogy epelmejuen lehessen vele foglalkozni... -
#210 a szerződésben foglaltakkal ellentétes dolgot teszel. innentől ők egyoldalúan bonthatják a szerződést, és te még csak nem is sírhatsz. de egyenlőre nem sz*roznak vele. -
#209 gondolom attol nemfognak a fejukhoz kapni hogy neha bekapcsolom a masik gepet es brozolok vele meg icq zok... -
#208 amíg nem terhelődik túl a háló, addig nem is fognak foglalkozni vele. De utána szerintem könnyen bemérik őket. -
#207 Eddig kb. 3-4 embert kaptak el chello megosztás miatt, őket is csak azért, mert nagypofával hirdették fórumokon, hogy hogy kell és pénzért is csinálták.
Ezt most nem viccből írtam. -
#206 az elet apro fintorai :) -
#205 nekem csak az Ady 'idézet' maradt a másikon... :) -
#204 nekem is gondoltam megkerlek irjal de feldobtad a labdat ugyhogy gyorsan lecsaptam :) -
#203 már hiányzott... :)) -
#202 a kivetel erösiti a szabalyt...
mainapi közhely is megvolt :) -
#201 nemmindegyik :) -
#200 dede :)
idaig minden tvnetes/upc-s ismerosom osztott halozatot hasznal
meg 1ik nek sem volt belöle baja... -
#199 vigyázz vele, ha nekikezdesz... a cégnél se hülyék ülnek a gép előtt... :) -
#198 azert hamisitom meg :)
amugy NAT teknology t hasznalok nem proxyt... barmint otthon :) -
#197 vigyázz, mert elméletileg 2 géphez dupla pénz... és ha észreveszik a prokszit... :) -
#196 aham mindegy 2 kartya ugyis kell :) a netsharing miatt :) majd valahogy meghamisitom a mac addrest :) -
#195 nemnem :) ha normális kártyád van, bediktálod a számát, és jónapot. ha meg szívsz vele, akkor az első az, hogy azt ajánlják kicserélésre... -
#194 nem ok adnak kartyat es azt kell hasznalnod?
tod az azonositas miatt... -
#193 tökmindegy milyen gépről jövök. a tvnetnek csak az utp-s hálókártya "csatolócím"-e kell. :) -
#192 most mit he? :) gondolom napközben nem modemrol nyomulsz... :)
nemhinnen hogy az amigadhoz talalsz barmilyen drivert...