Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
150-200euró +posta, nem a szomszédból persze..
és nem is akár milyen dobozban ...
és nem is akár milyen dobozban ...
Mint ahogy ez is... 😊
tedd azt! XD nah, én is leköszönök, további kellemest! jóéjt a vicces kedvû uraságoknak...XD
1 éve vettem 1 ilyet, akkor még drágának tûnt, de mostmár csak átlag AutoArt ára van 😞
Here = itt
here = dolgozó
😉
here = dolgozó
😉
majd éjszaka kopogok az ablakodon <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
ja... XD
Na, tényleg lépek, nehogy fight legyen, mer ezt gyorsan lerendeznénk, tudja hogy hol lakok.... XD
ez a hsz-ed is poén volt? én már nem tudom eldönteni...<#vigyor4>#vigyor4><#idiota>#idiota>
ok, nem leharaptam a fejed, csak próbáltam elmagyarázni hogy miért is ilyenek ezek a gépek, mert úgy láttam hogy nem érted a filozófiáját, ill mást próbálsz látni benne mint ami
de nincs harag 😊)
de nincs harag 😊)
ki volt az! Ne oszttogasd itt a névjegyed, és ne nézzd magad a tükörbe amikor irogatsz itt nekünk... XXXD 😉
eléggé...<#hehe>#hehe>
ma: Vigyázz, harapós a kutya! 😄DD
" " lemaradt.. XD
ma tréfás kedvemben voltam, de idézlek..XD...:
Látom ma otthon hagytad a humorérzéked... <#ijedt>#ijedt><#zavart1>#zavart1><#unalmas>#unalmas>
Látom ma otthon hagytad a humorérzéked... <#ijedt>#ijedt><#zavart1>#zavart1><#unalmas>#unalmas>
jóvan, attól még nem kell leharapni az ember fejét...én csak annyit mondtam, hogy nekem nem annyira jönnek be az efféle tuningok, nem mondtam, hogy másnak ne tetszhetne...
aha... értem
inkább arról beszélj mi volt az délutáni tréfa tõled
inkább arról beszélj mi volt az délutáni tréfa tõled
azért mert neked nem tetszik, attól még másnak bejött akkoriban
nem is keveseknek, akkoriban( tudod te akkor még nem is nagyon voltál 😄DD )ez a cég nagyon híres és elismert tuning cég volt, és ilyen gépeket csináltak
a gyári Testarossa 395 Le volt, ez 1000!!!
gyakorlatilag az volt a cél hogy a gyári gépre nyomokban emlékeztessen de attól gyökeresen eltérõ gép legyen, ezért önálló neve is volt, sõt még a Ferrari logót sem rakták(rakhatták) fel
ezért kár azt nézni hogy mennyire hasonlít az eredeti gépre, mert alig alig, de hangsúlyozom ez nem is volt cél, sõt......
ez van 😊
nem is keveseknek, akkoriban( tudod te akkor még nem is nagyon voltál 😄DD )ez a cég nagyon híres és elismert tuning cég volt, és ilyen gépeket csináltak
a gyári Testarossa 395 Le volt, ez 1000!!!
gyakorlatilag az volt a cél hogy a gyári gépre nyomokban emlékeztessen de attól gyökeresen eltérõ gép legyen, ezért önálló neve is volt, sõt még a Ferrari logót sem rakták(rakhatták) fel
ezért kár azt nézni hogy mennyire hasonlít az eredeti gépre, mert alig alig, de hangsúlyozom ez nem is volt cél, sõt......
ez van 😊

állítólag már el is fogytak, csak a webes rendelõrõl nem tudták levenni valami technikai okok miatt...
A te rendelésedrõl kaptál visszaigazolást???
A te rendelésedrõl kaptál visszaigazolást???
elég hülye cél...legalábbis az én szememben...bocs, de evvan...<#nyes>#nyes>

Huu egyszer majdnem átvertek egy ilyennel... Magyon tetszett, de 500 eurót akartak érte kérni xDD
Azt hazudta az eladó (Aki a Hamannál dolgozott) hogy 1000 ora az autó elõállítása....
Gondoljatok bele ha naponta 10 orát dolgozna rajta, akkor is rámenne harmad éve
Azt hazudta az eladó (Aki a Hamannál dolgozott) hogy 1000 ora az autó elõállítása....
Gondoljatok bele ha naponta 10 orát dolgozna rajta, akkor is rámenne harmad éve
<#levele>#levele> elõlrõl nézve még rosszabb...nem szeretem ezeket a Koenig tuningokat...eleve eltûntetni az oldaláról a Testarossák jellegzetességét...
ez a Koenig tuningcég a 90-es években nagyon híres volt, ma meg alig hallani róla

türelmetlen? miért, a harisnyanadrágot nem húztad le????!!
ez még gyerek.
ez még gyerek.
nehogy szó érje a ház elejét... 😉

persze-persze...<#papakacsint>#papakacsint><#nevetes1>#nevetes1>
<#eplus2>#eplus2>
De az én offos képem, népnevelõ jellegû.... XD <#nevetes1>#nevetes1>
De az én offos képem, népnevelõ jellegû.... XD <#nevetes1>#nevetes1>
Estét! 😊)
Egy kis Weed csalogató, bocs az offért, de hamár peet is szórakázik...<#nevetes1>#nevetes1>

Egy kis Weed csalogató, bocs az offért, de hamár peet is szórakázik...<#nevetes1>#nevetes1>

Ekkorka kannákkal, emmán nem kölök! 😄
Víz alatt jól úszhat, van tüdõkapacitása! <#finom>#finom>
Még hogy pedofil, talán csak türelmetlen.... <#nevetes1>#nevetes1>
Víz alatt jól úszhat, van tüdõkapacitása! <#finom>#finom>
Még hogy pedofil, talán csak türelmetlen.... <#nevetes1>#nevetes1>
pedofil állat.....
na, jó.. még egyet.. 😉)

a kis babás pofikája.. 😊
Na, hadd zárjam egy tizennyolcassal a napom.... ;D
További, a szokásosat, blabla.... 😊))

További, a szokásosat, blabla.... 😊))