Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár szerintem akármelyik GT valósághûbb az NFS-nél
mégis szeretem azt is mert az más miatt szerethetõ, annak is van feelingje, de aki valós szimulációra vágyik annak a GT sorozat kell
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
nem akarok itt szimulátor rangsort felállítani, meg vitát kirobbantani, ez nem az a fórum, DE az NFS az egy jó arcad verseny, kíváló grafika meg minden, de valósághûségben, vezethetõségben meg se közelíti a GT-t
.....szerintem
ez aztán a véletlen, tegnap este itt gondolkodtam melyik pálya is hiányzik igazán és ez ugrott be elõször
le se merem írni hogy jó lenne egy Hungaroring is, erre már azért kisebb a valós remény hogy megvalósuljon, konkrétan semmi <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
A Nordschleife-t nem véletlenül mondják zöld pokolnak, bûn nehéz pálya, keskeny, pattogós és iszonyat hosszú 10 pályára elegendõ kanyarral
de ennek ellenére szerethetõ, van benne kihívás
a Monza pálya nagyságrendekkel egyszerûbb, mégse szeretem, ott csak a full gáz meg a satu fék kombok váltakoznak
Én meg imádom...<#nevetes1>#nevetes1> bár a Shiftben tényleg nem valami egyszerû...amúgy NFS-ekben a Nordschleife se sokkal jobb...😄D
:) Semmi okosság :P
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
orosz autóra nimöt felnit....<#ejnye1>#ejnye1>
<#nevetes1>#nevetes1><#eplus2>#eplus2>
melyik az az oldal ahol leírtad hogy hogyan csináltad a Ladát??nem találom sehol azt a német fórumot
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Mit vétettél???
ritkábban adok itt életjelet magamról, de azért figyelem ám az ámokfutásotokat 😉
😄
na de tényleg vicc nélkül, bódoccság! 😄DD <#pias>#pias>
VODKA + SÖR FOREVER 😄
Ez Kyosho ?!
Bódogat WEEED!<#pias>#pias><#pias>#pias><#bohoc>#bohoc>
ROHAGGYÁLE😄DD<#eplus2>#eplus2>
Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD

azon mindig kicsit más feeling menni, nem?
bár igazat megvallva a monzai, meg a Fuji pályákat nem túlzottan szeretem, de a Laguna Seca, a Tsukuba-t meg a Suzuka-it meg nagyon
szerintem jöhetne a Spa-i is, az még is csak legendás pálya
Igen, Toyota FT-86 igaz, ebbõl már volt 1-2 concept
De egyébként az télleg vicc h a videokért pénzt kérnek, ez lenne a legkevesebb, miután kifizettük a sok pénzt 200 premium autoért....
mondjuk az is geciség hogy a legjobb videokat pénzért adják
alig van új -ingyenes- video
(valódi)pénzért kocsit venni?
legalább valami értelmes gépek lennének (599GTO, Aventador)
de ki fog pénzt adni egy Golfért???
csak ritkán
múltkor mikor bekapcsoltam mintha valami olyasmit láttam volna hogy pénzért lehet új autót /Golf R, új Astra/ venni
jól láttam??
gáz
A napokban mutatták be az uj honda NSX conceptet gondoltam magamba na ezt majd biztos beleteszik a GT5be valamikor, erre ma már raktak fel videókat, hogy elkészítették má benne 😄
Ha jol emlékszem, te voltál még aki szintén játszik még vele.
Mennyit kérnek érte ?