Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ekkor hirtelen benyitott valaki az ajtón és belépett.....<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
Igen, de egy autós filmnél figyeljenek már az ilyenre 😄
De ennél szerintem gagyibb volt, mikor elloptak 2 perc alatt 4 2011-es Dodge Chargert de miután 2-t átalakítottak azok már csak 2006-osak voltak.. 😄 mit gondoltak ? Hogy nem fogja senki észrevenni ? xD
De ennél szerintem gagyibb volt, mikor elloptak 2 perc alatt 4 2011-es Dodge Chargert de miután 2-t átalakítottak azok már csak 2006-osak voltak.. 😄 mit gondoltak ? Hogy nem fogja senki észrevenni ? xD
haver nem bír vele, én járatom mostanában, nehogy beavasodjon a gumija.. XD
De az az igazság hogy az én 160-as 45pacis gépemmel jobban haladok. ez a dög bitang kemény, nincs fél gáz, van megy, de nagyon ám, vagy nem. keresztbe többet voltam vele ma 3óra alatt, mint egyenesben... XD
Az enyém téli "szervízen" van, még egy kuplung javítás van rajta, és kész.
De az az igazság hogy az én 160-as 45pacis gépemmel jobban haladok. ez a dög bitang kemény, nincs fél gáz, van megy, de nagyon ám, vagy nem. keresztbe többet voltam vele ma 3óra alatt, mint egyenesben... XD
Az enyém téli "szervízen" van, még egy kuplung javítás van rajta, és kész.
R33-ból még ez kéne, ha valah kiadják egyáltalán..
Csak ne hogy arra a sorsra jusson, mint ez h szerintem már vissza is vonták:
Csak ne hogy arra a sorsra jusson, mint ez h szerintem már vissza is vonták:
Igen az egyik az CCXR volt a másik meg CCXS bár nincsen túl sok különbség köztük a hátsó szárny a legnagyobb különbség talán
köszönöm
ha jól tudom neked is pont ilyen van, sõt valamennyire a te képeid alapján/miatt szerettem bele ebbe a gépbe
így valamilyen szinten neked is köszönettel tartozom hogy egy ilyen gyönyörûséggel gazdagodott a gyûjteményem <#nevetes1>#nevetes1>
és vékonyodott a pénztárcám 😊)
ha jól tudom neked is pont ilyen van, sõt valamennyire a te képeid alapján/miatt szerettem bele ebbe a gépbe
így valamilyen szinten neked is köszönettel tartozom hogy egy ilyen gyönyörûséggel gazdagodott a gyûjteményem <#nevetes1>#nevetes1>
és vékonyodott a pénztárcám 😊)
szép az a fehér.. 😉 <#finom>#finom>
Az 5, részbe érekes volt, hogy 2 különbözõ Koenigseggre aztmondták h ua.. 😄
De mind1 amúgy is tele volt hibákkal az a film autók terén.
Ott Briannek ilyenje volt: 😄
R33 :
De mind1 amúgy is tele volt hibákkal az a film autók terén.
Ott Briannek ilyenje volt: 😄
R33 :
Én ma ezzel múlattam az idõt... 😄
610-es, örültem ha egyenesben tudtam tartani... XXD
610-es, örültem ha egyenesben tudtam tartani... XXD
Szép!😊)
Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD
Estét!

Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD
Szépek ezek a Nissanok, és ami a Fast & Furious-t iletti nekem is általában Brian kocsija kéne, kivéve az 5-ben ott inkább Roman Pierc Koenigsegge 😊
Épp ázért tetszik mert belülrõl nem se gyári hánem ott is modernizálvá ván picit.Csák áz á betü megy....
:) Semmi okosság :P
puttony nélküli ElCamino.. 😉)
még ez a kettõ képem van...<#nevetes1>#nevetes1>

így csak azután néz ki ha át megy Foose mester kezei alatt <#nevetes1>#nevetes1>
nem is így nézett ki amikor legördült a szallagról 40éve...
TE JÓISTEN! TÖKÉLETES<#worship>#worship><#worship>#worship><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret> MÉÉÉÉG ILYET😄
:) Semmi okosság :P
ja, ez neked mönt.. 😉))
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
<#awink>#awink>
<#awink>#awink>
nem hiszem el, hogy már megint a buzuláson jár az eszed 😊)
szerintem ez a vágyaid kiterjesztése
most már ha hívsz, se megyek, csak vas szûzzel a fenekemen <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
szerintem ez a vágyaid kiterjesztése
most már ha hívsz, se megyek, csak vas szûzzel a fenekemen <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
válasz az hogy nyasgem, nincs buzulás! ezt üzente ha jól emlékszem szó szerint, csak elfelejtettem átadni.. XD
Ja, meg hogy azt az ötezredest add át nekem.. 😄DD
Maj megadom.. XD 😉
Ja, meg hogy azt az ötezredest add át nekem.. 😄DD
Maj megadom.. XD 😉
ezek is szépek.. 😉) <#eljen>#eljen>
arról a fehér R33-ról gyühet még kép bátran! 😄
arról a fehér R33-ról gyühet még kép bátran! 😄
ez igen szép jószág!!! <#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom>
hogy eltörpül az egyébként hatalmas Maybach a Phantom mellett
Szép ez a Chevelle, Vin Dieselnél mindig van egy a Fast and Furious-okba kéznél, de az én kedvenceim mindig Brian-nél vannak 😄
Napos! 😄

ment priviben!
a vaterán van egy Mpower200 felhasználó, tudja valaki az elérhetõségét?
Xbox Live: Lunatic HUN
Mármint az autoartgmpkyosho-n? asszem a BMW Fan ha jól emlékszem.
szerencséd vót,mer a 22#-es 250 GTO-t 21 pénzért megvásáhattam az autoartgmpkyosho oldalon!
Vajon ki lehet ez eladó?!
Vajon ki lehet ez eladó?!
<#nevetes1>#nevetes1> én happoltam el elõled vaterán tavaly februárban a #24-es Kyo 250 GTO-t...<#papakacsint>#papakacsint><#nyes>#nyes><#alien2>#alien2> arra én is gyorsan lecsaptam...😄D
Áhááá szóval te is sutyiban egy modelles szentinel vagy 😊
Kép alpján is tud azonosítani!
Kép alpján is tud azonosítani!
nem, csak azt hittem valamilyen modelles fórumon találtál rá, mert azt a képet amit kiraktál, Diecast Exchange-en láttam, azért gondoltam...
csak azért hittem, mert mintha te is kerestél volna ilyet, vagy rosszul emlékszem?<#conf>#conf>
A világ tele van modelles szentinelekkel.
A hirdetés feladása után 1 perc 20 m. alatt vittem el (a vaterán) a GMP-Ferrari 312-es gépemet 😊
De a 130 eurós minichamps gépet is 15 000 ért bótótam .
Na ezért nincsen sok érdekes gép a VATIN,mert gyors vagyok,mint Csák Norisz 😊
A hirdetés feladása után 1 perc 20 m. alatt vittem el (a vaterán) a GMP-Ferrari 312-es gépemet 😊
De a 130 eurós minichamps gépet is 15 000 ért bótótam .
Na ezért nincsen sok érdekes gép a VATIN,mert gyors vagyok,mint Csák Norisz 😊
Tescós vaterás Ferraris áron?!
Viszik mint a cukrot 😊
Viszik mint a cukrot 😊
nem
ilyen gyorsan? csak nem Miskota? 😄DDDDDDDD
Szerinted elárulom egy 170 eurós ritka top most wanted (nem a need for speed-es vántíd XD ) modell elérhetõségét 😊?!
Levelezek egy SS országbeli emberkével (germán).
Elkelt a gép!
Levelezek egy SS országbeli emberkével (germán).
Elkelt a gép!