269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #235783 az öregem tudhat valamit... -
crosspeet #235782 részvétem a mostanában igen sok kijáró rosszért. Remélem jobbra fordul sok minden. csak ésszel lehet ezekkel a szarokkal foglalkozni, a realitás talaján maradva.
Más: Az én 60éves Fateromnak válás után 20évvel fiatalabb volt a felesége, a mostani ribancánál pedig 40év.... -
labdacs #235781 a sárga CMC 250 GT SWB-re vigyázz, ha tényleg felszámolod a gyűjteményt, arra vevő lennék. -
crosspeet #235780 én nem, de ha áthozod, megpróbálhatod, de nem basznám el a helyedbe, nem tudsz ilyen pici pöttyöt tenni vele, max ha perforálsz valami kis lyukas sablont, ráragasztod, és a pöttyöknél ráfestesz... de valami áttetsző matricát kell szerezz akkor, hogy lásd hova kell tenni... -
dinoenzo #235779 Napot!
Soha ne vegyetek Exoto-t!
Ezzel a modellel szerettem volna befejezni a Ferrari gyűjtést,illetve megkoronázni az elmúlt 20 évnyi gyűjtögetésemet.
Azt hiszem ,hogy végleg feladom ezeknek a szaroknak a további vásárlását.
Csak a pénzemet emésztették fel!kb 3-3,5 milliót költöttem ezkre a ganyékra 1-2 év alatt (többet érnek a gépeim,mint a kocsim).
Most ez a pénz egyben nagy segítség lenne nekem.Főleg úgy,hogy az olaszországi fix melómat is elveszítettem (+ az asszony,és Anyám is) 3 év után egy kedves 28 éves Magyar (szakács) kolléga közreműködése miatt.És hab a tortán ,hogy Anyámék 30 év után elvállnak,mivel összejött ezzel a szakácsgyerekkel stb......
Most már 2 Apám van,de az egyik 2 évvel fiatalabb nálam :)
Tisztára lenulláztam magam,mivel úgy gondoltam,hogy a jólét örökké tart .Kifizettem a kocsit,lakást stb...,és a következő reggelen telefonon értesítenek,hogy nem tartanak ránk igényt!Mörfi törvénye :)
Külföldön Magyar a Magyarnak az ellensége!
Nagyon filózgatok a teljes gyűjteményem felszámolásán.
Az asszony sem tudott megbarátkozni az elmúlt 11 év során a gyűjtögető életmódommal,és a vásárlás függőségem miatt rengeteg konfliktusunk is volt,és a kapcsolatunk rovására is ment ez az egész.
Soha senki nem értette meg ,hogy miért is gyűjtök Ferrari modelleket!
Már megint egy kocsit vettél stb.....
Már az Exoto 246 D vásárlásom elött is volt egy rossz hang...... nem szabad megvásárolnom ezt a modellt. Figyelni kell a hangokra,és tudni kell ,hogy hol a határ.Nem kell mindent megvásárolni !
A lemondás az igazi vásárlás.
Soha nem leszek igazán NAGY gyűjtő,mivel
nem lehet ezt a hobby-t (nem a Zsákos Frodót) itthon anyagilag finanszírozni.
Abszurd,hogy ha a 8 db CMC modellem az asztalra rakom ,akkor minimum 7 szer 220 ercsi + 600 ercsi a Bartoletti-m (ja és a 9. CMC-m a 250 GT SWB California-t is már kifizettem előre ).
Más embernek meg havi 10-20 000 forintos problémái vannak.
Nagyon szégyellem magam a szüleim,és az asszony elött is,mivel folyamatosan hazudnom kellett az összes modellem áráról.És azért is,hogy ilyen hülyeségekre vertem el a pénzemet.Már régen máshol tartanék,ha nem ilyen játékokra költöttem volna el a zsét.
A sok bántás,rossz dolgok,bármi más behatás miatt gyakran vígasztaltam magamat egy újabb modell vásárlásával.
EZ BETEGES!
Folyamatosan a Postást vártam,és a csomagom kibontása után már a vaterán,modelissimon,carmodell.net-en,ebay-en voltam,és kerestem a következő kiszemeltemet.
FÜGGŐSÉG EZ! ROSSZABB ,MINT A DROG!
Na most megyek és megtaposom ezeket a retek modelleket :(
Ez a DINOENZO BIBLIA utolsó passzusa!
-
már itthon vagyok 
szóval akkor nem segítesz?? -
crosspeet #235777 kezdj el dolgozni. XD -
amúgy gyönyörű gép, ez az egy kis bibije van
-
akkor mit csináljak?????
a fekete keretet már megcsináltam, már csak ez hiányzik -
crosspeet #235774 nem lesz jó, csak összeb@szod szerintem... -
upsz, a kép lemaradt :))
-
egyébként erről a lámpaburáról beszéltem, azokat kis ezüst pöttyeket kéne megcsinálni
http://up.picr.de/10057163ao.jpg -
rohaggyále
akkor ha rajtam múlik nem látsz fehér bömit :)) -
crosspeet #235770 nincs nálunk egy meleg se, max ha gyüssz.. XD ;) -
annak hétfőn van a napja, csak esetenként adódik más napra :)
még meggondolom, jó lenne csak úgy dumálni is
melegszik már a padlótok? nem szeretnék felfázni :))) -
crosspeet #235768 jöhetsz attól, asszony 8-ig gályázik.. Vagy megyen az úr fallasztizni..? :) -
pedig a Jag-et is meg kéne csinálni......
addig fotózni se nagyon akarom -
crosspeet #235766 .. :( -
akkor bömit se viszek mutatóba ezek szerint :( -
crosspeet #235764 lehet nem is lesz, mer a póstás ma elkerült minket ezidáig... :(((
muszály lesz beérjem a kis Csepelemmel... :) -
crosspeet #235763 akkó nem is kapó, tesókám! :D -
crosspeet #235762 és a fényviszonyok sem megfelelőek... 

-
nagyon szép 
sose kéne jobb :)) -
a nagyításnál a Ferrari logó előtt van egy szösz
sajnos így ez kép értékelhetetlen

-
Napot!
Bocsánat az offért
A képen látható California eladó lenne Elite kiadás piros színben manapság nehezen beszerezhető:
Ajánlatokat várok rá -
crosspeet #235758 ez sem rossz, AA! :) -
crosspeet #235757 igen, az combos összeg szintén, azt akartam megvenni, de bevárom a Greenlight-ot, bár más évjárat, de csak kevesebb lesz mint fele, anyagilag.
Nemsokára lesz! :) -
crosspeet #235756 dógozzá, valakinek hajtania is kell a mókuskereket.. ;) -
:)) Igen,az is GMP árban van:) -
Ez meg az enyim:) -
most lépnem kell
majd telon egyeztetünk
csááá -
crosspeet #235752 vastag, de lehet vékonyat is kapni, szerintem, de meglátjuk majd... -
miért?
nagy az átmérője?
csak egy pötty kell -
crosspeet #235750 nem a minőségre értettem.. ;)
Nekem az Authenticsből a fekete Charger kéne, de nagyon.... -
nagyon szépek -
Nem lennék én ennyire biztos ebben:)
Ertl Authentics Impala SS
-
crosspeet #235747 nem tudsz ezzel szegecs imitációt, vastag ez ahhoz... -
crosspeet #235746 jag, becsületbeli ügyek..? XD -
max a röhögéstől fogok könnyezni :)))) -
úristen te ilyeneket az asszony kezébe adsz?????
nagy felelőtlenség :))
mert vinném hozzád a Jag-et is ha van még benne
csakhogy rendes modellt is láss :)))))