269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Estét!
-
KisZwiebel #235822 Sziasztok!
Keresek 1/18 Kyosho BMW 550i Facelift modellt. kizárólag fekete színben érdekel, világos belsővel.
Eladó 1/18 Kyosho bmw 3 Touring, BMW Z4 modell, vagy valamelyiket elcserélném a keresett típusra.
E-mail címem:[email protected]
Elnézést az OFF-ért! -
Nyam-nyam egy Camaro és egy B2-es Omcsi egy képen. :P -
crosspeet #235820 bár nem méretarányos modellek, de ezek ihlették a kis gyártóinkat.. ;)
-
crosspeet #235819 XD
Neked k@rva sok időd van, jól gondolom Tomifiú..? :D
;) -
crosspeet #235818 Magamhoz vettem a Csepel D-344-esemet! :D
990-ért ez k@rva jó emberek!!!
És bazi nagy, először azt hittem elkúrták a méretarányosságát, de hatalmas, kb fele ekkora dögre számítottam.. :)
Fotót nem lövök, úgyis láttátok már elegen akit érdekel, no de csak megörvendeztem a kézbe vételekor... :)))
Egy anyagilag olcsó öröm is öröm.. ;) -
Camaro96 #235817 valami olyasmi...
-
labdacs #235816 ezért nem kár. -
Esetleg egy ilyennel együtt. Mert ahogy nézem csak orosz oldalon lehet megtalálni, onnan meg nem merek rendelni.
-
Van aki a gyárit szereti!
Én nem közéjük tartozom:) -
Na sikerült találnom egy használtat a 2000darabos szériából. Ennek annyira megörültem, hogy úgy döntöttem, megpróbálom összegyűjteni az összes jármű modelljét amit valaha is akárcsak egy métert is vezettem.
Első lépésben össze kerestem képeket az internetről amikre emlékszem, hogy vezettem őket. Íme a lista:
facebook (nem tudom, hogy látjátok-e nem ismerősként az albumot.)
Na szóval amiért írok az azért van mert ahogy nézem néhány kivétellel könnyű dolgom lesz, az első problémás eset a MAZ 504 cement szállító. Traktort már találtam, de Cementes félpótkocsit nem. Az a kérdésem, hogy ismertek-e olyat aki eltud készíteni a nulláról modelleket?
Ez a cement szállító félpótkocsi kellene nekem:
-
Tudom, hogy csak egy gagyi Bburago, de akkor is kár volt tönkretenni. -
labdacs #235811
látom, a drága komáromi szlovákok Pestre járnak autókázni... -
Na Alakult!
Megkapta a bőr micitetőt és a tükröket:)
Kis grafika xD a lökösökön!
Xenon lámpa!
Még sok vissza van ez látszik is rajta!:)
-
Miskota #235809 este leszek. maradt sok minden!!! -
Nem semmi.
-
Camaro96 #235807 Ma kicsit el voltam fotózni a városban...:PPP
-
Úgy is kell, mert úgy hamar meg lehet unni. Havonta két-három modell éppen elég. Igy is összegyűlt már nekem vagy 350 modell. -
labdacs #235805 sokan vannak, akik nem tudnak mértéket tartani, de azért lehet ám ezt ésszel is csinálni.
-
Ezek is jönnek, talán már jovő héten, ha megérkeztek az AA.ro-ra.
-
Sziasztok!
A modellek gyűjétse kb. olyan, mint a drog vagy cigi (vagy a facebook :D), nem lehet leállni vele, nekem sikerült. Ha megjött egy autó rögtön késztétést éreztem, hogy a következőt vegyem. Szerencsére nem is tartoztam soha azok közé akinek több száz modelljük van, inkább a minőségibb modelleket vettem.
A hazudozás nálam is játszott, amikor a negyedét mondtam, a valóban kiadott árnak.
Én a barátnőmet részben ezekért vesztettem el...ugyanis többet költöttem ezekre, mint rá.
Azokat is sajnálom akik szintén függők és csak ezekre költenek, magukra, vagy családtagjukra ill. környezetükre pedig semmit.
Van aki megvesz egy 300eur modell és egy putriban lakik...ez gáz.
Szóval, mindent mértékkel és beosztással kell csinálni!
-
labdacs #235802 maradt azért valami? -
labdacs #235801 sajnos igen. -
Szomorú dolog, az egyszer biztos. -
Camaro96 #235799 Ömm izé. Én tegnap beszéltem Péterrel, a fekete 365 GT4 BB ügyében, azt mondta más nem jelentkezett rá, vihetem, csak még nem beszéltük meg, hogy hol és mikor. Azért az még áll ugye? :DDDDD -
Ja. Nálad is, meg nálam is volt majdnem. -
Camaro96 #235797 Napot!
Sajnálom, hogy így le vagy törve, remélem jobbra fordulnak a dolgok idővel. És én is azt mondom, azért vigyázz azokkal a Ferkákkal...;))) -
Miskota #235796 Sziasztok!
A gyűjteményfelszámolást abbahagytam. Van akinek ez jó vagy rossz hír, de ez van! Amit akartam eladtam! -
crosspeet #235795 igen, sajnos... rossz érzés. :( -
labdacs #235794 volt pár ilyen sajnos az utóbbi időben. -
crosspeet #235793 Nem nagyon szeretem az ilyen nagy gyűjtemény-felszámolós kijelentéseket...
:( -
Sajnálom, hogy nehéz napokat érsz meg, kivánom, hogy helyre jöjjenek a dolgaid.
A gyűjtemény felszámolást meg gondold át jól, nehogy később megbánd. -
Köszi.
Elnéztem a képet, ezt akartam betenni.
-
crosspeet #235790 ja, el is felejtettem.. Grat!
-
Köszi.
Egy buragó árát fizettem érte, úgyhogy tutira megérte.
-
crosspeet #235788 Vagy: Vékony ecsettel ezüst festékkel,
Vagy, szerintem, bár nem eccerű, leírtam az előbb... vékony átlátszó matrica, kilyuggatni valahogy (nem tom hogy), és úgymond kióvva sablonként használva....
vagy úgy hagyod.... nem tom. -
akkor mivel lehet megcsinálni? -
crosspeet #235786 csoda hogy már nagykorú a kis pinás, egyezzünk meg abban! XD
No de ez nem is ide tartozik.. -
nagy kujon lehet az öreg :)) -
akkor mostanában rád jár a rúd
életed e szakasza egy rossz magyar sorozatban is megállná a helyét pl. a barátok közt-ben
nem irigyellek