269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Én egy valamihez tartom magam: első kerék hajtású gép nem jöhet a házhoz! :D Ugyan egy Clio volt, de azt ideje korán lepasszoltam, illetve egy elbizonytalanodás volt a 850-es BTCC-s Volvo iránt, de ellenálltam! XD -
Szépek! Elfogadnám mindet!!! ;) -
crosspeet #238536 is helyett: itt -
crosspeet #238535 akkor is valami különös boxer-vonzalom lehet... megvilágosodtam emberek! :) -
crosspeet #238534 B@ssza meg, épp beugrott hogy van egy fotóm régről, pont erről a három jövőbeni bővítésem alapalanyairól! :D Már akkor is érezhettem.. :)
Lehet valamelyik nap újra is pikcsőrözöm ezt a hárememet.. ;)
-
Ok-ok! Annyira tetszik azért nekem is, hogy ha mégsem kell, nem fogom kidobni, elfér, nem rossz gép az! ;) -
Értem, igen, ez lenne a helyes út! -
crosspeet #238531 igen, köszi, bár tudod írtam hogy képlékeny még picit, ne tedd félre, de ha valaki rárepülne, jelezd, csak a kiváltságos elővásárlási jogom érvényesítése végett! :D -
crosspeet #238530 nálam is lenne jobb helye azért, bőven... én is sokszor inkább olcsóbbakat vásárolgattam össze, de rájöttem inkább legyen az ember erős, és gyűjtsön rá amire igazán éhezik... bár ott már nagyobb a "bűntudat" is... ;)
sok ilyen modell lenne még, de a lényeg polcon már.. bővítenék ha anyagi lehetőségem lenne jobban, pl az AA Impreza sorom, ami ugye jelenleg egy darabból áll... Porsche sor már számomra szinte teljes, bogár kell majd, de ha ezek meglesznek idővel, (csak1-2db), akkor impreza is be lesz indítva, szintén csak 1-2db... -
Amit beszéltünk meg mondtam, szólsz ha kell, meglesz még, én már nem kínálom senkinek! ;) -
Hát igen, én ezt nem tudom csinálni, annyi minden tetszik és nincs konkrét vonal, azaz lenne, de megmondom úgy ahogy van, 30 ezret már nagyon sajnálok egy versenyautó modellért kiadni, de szemben azzal, hogy így is elköltök annyit, csap apránként olcsóbbakra... Nincs a pénz gyűjtéshez bennem kellő kitartás, nem mellékesen meg azért lenne hova költeni hasznosabb dolgokra is! :D Nehéz ez na. Betegség. Vásárlás mánia, ármány és intrika! XD -
crosspeet #238527 Szóval jelenleg olyan szerencsés lehet a bővítendő kedvenceim, hogy külön polcokon kaptak helyet, magányosan! :)
AA 964 Carrera RS, és Schuco Mexiko edition Beetle! :)
Így mindig látom, hogy csak ezek mellé mehetnek a tesók, nincs másnak hely!
Bár a múlt héten rendeltem egy AA Supra JGTC-t... XD -
crosspeet #238526 nem voltam hülye, mert tele van a vitrin, dobozba meg minek, muszály volt szelektálni.. most úgy rendeztem be, hogy kifejezetten csak két tipusúnak maradjon hely, csak arra szakosodjak a jövőben.. Csak még nem gyártották le őket, így olcsóbb lesz a gyűjtés a jövőben.XD
AA 964 Turbo, AA '55 Kaefer. Mindegyiknek hagytam 2-2helyet, így kevéssé gyengülhetek más irányba! :D
Még esetleg egy Minichamps kaefer, aminek az indexei a sárvédőn vannak, mint a bézs színűn.
Amit tegnap dumáltunk priviben, ha még aktuális lesz mire nagyobb pénz rámszakad, az a kisvitrinykémbe menne... ;) -
Nem szabad! Valamelyik nap én is elgondolkoztam, nem e kéne a kapósabb gépeket pénzé tenni, pl. DTM M3, de gyorsan elhesegettem a gondolatot, nem azért vettem egyiket sem hogy biznisz tárgyát képezzék, holott az áruk jól jönne, de csak türelem kérdése, és amire nagyon kell a zsé, idővel úgy is össze gyűlik, és mikor már van zseton, nem kell azon fájni a fejnek, mekkora hülye voltál hogy eladtad az apró kincseket! :)) -
crosspeet #238524 még gyengélkedek, de már szorítottam neki helyet.. ;)
gyengének érzem magam, nehogy tovább gyengüljek.. :D -
Ezt meg neked, térjél észhe'! :DDD
-
Tuti pedálos volt! Az 1.6-os blokk meg műanyag volt benne! XD -
crosspeet #238521 komoly az a "méret"! :D -
Szemcse foreva'! 
-
Egyébként tegnap nyomoztam, hogy nincs e elméretezve ez a Lotus, mert lényegében egy 1:24-es méretével vetekszik...
De a valóságban is pedálos gyermek autó méretű! XD
-
Szemcsés nagyon a kép, mert bent csináltam, ilyenkor szoktam "antikolni" hogy legyen mire fogni miért kaka a kíp. :D -
Bolond vagy te...
-
crosspeet #238516 jó karistosan vetted ezt is.. ;)
Szép! ;) -
Jó napot! 
-
crosspeet #238514 a múltkor volt licitesen fekete kerekű GTX, levehető króm dísztárcsákkal, az nagyon szép, ha jól emlékszem van neked. gyönyörű... A ződi RoadRunner-em most került fel a kedvencek polcra éppen! ;) -
Az marad:)
Tuti,hogy annyi lesz az ára.El is fogják vinni.Akinek kell megfogja annyiért venni. -
crosspeet #238512 Tudom, nézegetem az ebay-t, és vannak ezekből bizonyos tipusok már 400euró felett is, kérdés hogy el is visz-e valaki persze...
csere a fekete GTX-edre esetleg..? :) -
Ja,és GMP is,ami megszűnt:) Szal ezt jól gondold át:) -
Én nem veszem meg,mert most nincsen lovetta:D De ez az a modell,ami pár év múlva is érni fog valamit.Szép is,ritka is.Dobjál ki mást,ha vitrint rendezel. -
crosspeet #238509 ha meg nem veszed meg, akkor te vagy egy ... ;) -
crosspeet #238508 tudom.. ;)
De... -
Ha ezt eladod,egy ma....ha vagy!
Napot! -
crosspeet #238506 273. darab a kilencszázvalahány sorszámozottból, minden papírjával, kellékeivel.. -
crosspeet #238505 Gondolkozok egy ilyen eladásán, Európában 1 eladónál van 179euró+posta.
Nem mindenáron, de 45ezerért alku nélkül talán vihető, míg meg nem gondolom magam. ha persze érdekel valakit. szép, hibátlan dobozos por és újlenyomatmentes.
Gyenge pillanatban vagyok,igen gyenge pillanatomban, teszem hozzá! :D vitrinrendezés van, kell a hely... ;)))
-
Köszi! Lesznek majd csak lusta vagyok fotózni :D -
crosspeet #238503 már el is fogyott helyenként...
-
crosspeet #238502 Jól mutat feketében ez a Norev..
-
crosspeet #238501
-
crosspeet #238500 Szépek! -
crosspeet #238499 Jé, Minichamps kihozta végre. Harly! Modelcarworld 69euró!
VW Käfer 1200 '83