269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • crosspeet
    de készült a Mini is kiadni Mexikói uccsó kiadást, más színben, nem..?
  • crosspeet
    remélem nem fehér lesz...
    Igen, a piros ha nem szaki valaki, képen rózsaszínes is lehet...
    Most láttam vagy 3db Mini 1300-ast, ebből egy küldi ide is, egy csak a nácikhoz, a másik gedva náci mindenhova, kivéve Hungary! Hogy a rohadás álljon rá... remélem fillérekért viszik el aki csak a gedva nácikhoz postázza, a másikról nem is beszélve...
  • Harly18
    A tiéd 2003-as, ez pedig 1983-as...sok dolog különböző.
  • Harly18
    A piros az olyan, hogy bizonyos fényviszonyok mellett tök másnak tud látszani, biztos az sem olyan pink, hanem valamilyen bordós árnyalat. A bézs nekem is tetszik, bár nem értem miért fehérnek írják.
  • crosspeet
    nem emlékszem a mexikóimra, de évjáratban az enyém későbbi mint ezek a Minichamps-ak, igaz..?
    konkrétan a legutolsó széria.. ;)
  • crosspeet
    Érdekes az a piros, az biztos.. nekem az első fotókon látható beige/krém fog kelleni, amit asszem fehérnek írtak az AA.de oldalán ha jól emlékszem..
  • Harly18
    Ha jól nézem, akkor már nem rendelhető a piros, vagyis az utolsót csíptem meg úgy néz ki...De a biztos csak akkor lesz, ha megerősítik a rendelésem.

Láttam, elég okádék színe van, piros nem is készült belőle eredetileg, nem tudom milyen szín akar az lenni.

Hát nem valószínű, a szürke az marad :)

Ebay-en én is láttam 59-ért, de a posta több ott, bár szívesebben vettem volna meg onnan, mert nem tudom, hogy az oldal, ahonnan rendeltem az mennyire megbízható. Így 40-ből kijön a kettő, darab ár tekintetében nem rossz és nem kell az ebay-en háborúznom senkivel sem, hisz ennél olcsóbban úgysem lehetne megvenni...
  • crosspeet
    Na, gratulálok! Ebay-en 59-ért láttam Németbe, 17euró postával. Nem eladó akkor a szürkéd most már gondolom,mi.. ? ;)
    Így kár lenne eladnod, mert egymás mellett nagyon jól fognak mutatni! ;)
    Láttad amit kitett asszem Chilisos piros AA-t..??? :)
  • Harly18
    Két hete gondolkodtam, hogy mit tegyek. Rendeljem meg, vagy várjak vele, vagy vegyem meg itthon?! Tanakodtam, de nem tudtam dönteni.

Pár perce, életemben először megrendeltem a pirosat és a narancsot is egy webshop-ból, előrendelésben, így 10 euro-val olcsóbb darabja, és a posta is csak 10 euro a kettőre együtt. Kicsit félek, hogy vissza írnak, hogy bocsi de nincs már készleten, de remélem szerencsém lesz. Remélem rendben megérkeznek majd, elvileg a narancs még nem jelent meg, pedig egy időben kellett volna, így nem tudom mikor kapom meg. Olyan szép mindkettő bogár, hogy nem hagyhattam ki... :)
  • crosspeet
    ja, az a 6euró több lesz 3nap múlva, gondolom.. ;)
  • crosspeet
    ja-ja, és elég ritka valamiért...
  • KDavid850522
    Pedig ez a hűtőrács meg az antennák kivételével megegyezik a SunStar-al! Legalábbis az enyémen ugyan ez a felni, ugyan ez a belsőtér, ajtók is ugyan ilyenek, annyi hogy a motortér meg maga az autó is a ráncfelvarott újabb 07-es Impreza az enyém, ez meg még a 2006-os verzió. De 6 euro-ért igen jó ez a Mondo!!!
  • crosspeet
    Nézz rá, mit szólsz hozzá..:

http://www.ebay.de/itm/1-18-Mondo-Motors-Subaru-Impreza-WRC-5-Solberg-Rallye-Monte-Carlo-2006-OVP-/221015736874?pt=Spielzeugautos&hash=item337590822a

Nem mondanám meg, hogy nem SunStar, kivéve a hűtőmaszkról..

• crosspeet
    az itten kérem szépen egy megyeszékhely, vagy mifene, eccsééém! :D
  • KDavid850522
    Van élet akkor azon a vidéken! :D Én is mindig más "bringáját" nézem, kapok is érte mindig... XD
  • crosspeet
    De, komoly előtted érkeztem kb 2percel, bringáztunk haverral kicsit, meg leugrottam a garázshoz szájkrosszolni... :D
    Meg néztük a cuki kis "bringákat" a sétálón.. ;)
  • KDavid850522
    Fogadjunk hogy el sem hagytad a fórum területét! Ha te azt írod hogy lépsz, az egyenlő ezzel: nem megyek én sehova! :DDDD
  • crosspeet
    én is! :)
  • KDavid850522
    Visszatértem! :D

Ááá, szerencsére jóban vagyok az anyóssal, életem során ő az első olyan lány anya, aki nem elüldözni akar! XD

Egyébként igen, dagadt a májam, de mondtam a srácnak, hogy én azért nem siránkoznék egy Impreza-val a picsám alatt, bár tény hogy nem egy kategória, és mind kettőnek meg van a maga filingje! :)) Azt szoktam mondani, az élet úgy lenne szép, ha lenne ez is meg lenne az is! ;)
  • hamhusz85
    Sziasztok!

Ferrari modellek 1 forintról nincs minimálár:

http://gyujtemeny.vatera.hu/makett_modell/auto_busz/1_18_ferrari_599_gto_hot_wheels_elite_uj_1ft_nma_1594478510.html

http://gyujtemeny.vatera.hu/makett_modell/auto_busz/1_18_ferrari_599_xx_hot_wheels_elite_77_uj_1ft_nma_1594479002.html

http://gyujtemeny.vatera.hu/makett_modell/auto_busz/1_18_ferrari_250_california_spider_uj_1ft_nma_1594479350.html

Üdv
  • BMW FAN
  • mihailescu geo
    http://up.picr.de/10535680eq.jpg
  • crosspeet
    peace, én is lépek, később! Kitartás, viszel lapátot is, Dáci? ;)))
  • crosspeet
    hízott a májad, mi..? ;)
    Mért nem cseréltetek..??? :D
  • KDavid850522
    Na urak, megyek anyós látogatóba... :D További szép délutánt!
  • KDavid850522
    BMW az tetszik utcaiban is, a Porsche pl. annyira nem. Subaru-ról a legszebb élményem az, hogy mikor annak idején frissen megépítettem a Zsigulit, Debrecenben voltam vele és jött egy Subárkós, tipikus boxer hang, tolja neki, szelep szépen lefúj váltásoknál, meg látja a zsigát a trélleren, visszapakolgat gyorsan, be áll mellénk a parkolóba, kiszáll, és elkezdi csodálni az oroszt! :D Kérte hogy nyissam már ki neki, mert ő mindig ilyet szeretett volna... XD
  • crosspeet
    lehet mék bringázni.. gyössz?
    A mocit a múlt héten hajtókarosra zúztam.. :(
  • crosspeet
    őszinte leszek: A GMP RoadRunner nagyon ütős minden tekintetben, de ezt te is tudod. De mivel ez egy StreetFighter, pont azok a részletek nincsenek benne, ami felemelné... működő ablakok, kárpit, stb. kkicsit puritán, de amúgy nagyon szép darab!!! Hiszen láttad..
  • crosspeet
    nincs neked olyan jóárasított forintod, az marad! ;)
  • crosspeet
    ja, találtam a boxereseimről frontot is.. :)
    Beszépek, anyám... :)

• mikeman
    az R34-et jó áron megvenném
  • mikeman
    mit bizniszeltek már megint??
    kihagynátok a jóból mi?
  • crosspeet
    mán megen hazudol! Akit ezek az utcai gépek nem hoznak lázba, az minden bizonnyal buzogány! :D

• mikeman
    Peet!
    te hülye vagy ha a még meg se melegedett Camaro-t eladod!!
    nem azért vetted te kis lüke, vagy mégse jön be annyira amennyire gondoltad??
  • mikeman
    szép napot mindenkinek
  • KDavid850522
    Van-van, igaz, az első kerekes, majd el is felejtettem... XD
  • KDavid850522
    Nekem is az utcai gépek közül a valóságban szinte egyik sem hoz lázba, de kicsibe nagyon tetszenek! Ezért is van egyre több "képbe nem illő" darabom. :D
  • crosspeet
    de van Bömösöd is, nem..? ;)
  • crosspeet
    ez sem rossz alapelv! ;)
  • crosspeet
    köszi! Tényleg szépek, az 1:1-esek nagyon vonzanak ezekből. bár érdekes, mert pl élőben bogár nem kéne, de így 1:18-bantetszik ez a Scuco, meg a Minichamps, meg majd az AA, meg a babakék RoadLegends.. :)
    A Revell is elmenne, csak zavar hogy nem nyílik az eleje... meg hogy a felnijei nem ezüst színűek, bár ez könnyedén orvosolható.
    Nem a legfacább évjáratot vette kezelésbe a Revell...