Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bulba
Formailag én is nagyon meg vagyok vele elégedve, Egyedül a színe nem igazán tetszik, a hátsó lámpaburák pirosához nem passzol, az index rész pedig eléggé beleolvad a karosszériába így elmosódik a bura formája. Feketében teljesen jól kijön, de abból csak a Nürburgring edition létezik én pedig mindenképpen az alapváltozatot akartam, a sok kis légterelő szerintem nem tett jót a kinézetének.
A te sárgád színében is gyönyörű ráadásul a gyöngyház-effekt is nagyot dob rajta!
Utoljára szerkesztette: bulba, 2017.03.18. 10:26:37

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

355
Korrekt! <#eljen>

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net

mikeman
szép munka <#eljen><#eljen><#eljen>
föleg a fekete szigszalag csíkozás lett fain ;<#nezze>
csak vicceltem, tényleg jó lett
én valahogy sose éreztem magamba ennyi erőt egy átalakításra
egyszer csináltam egy 3 modellt érintő kerékcsere akciót, mindegyik a másikét kapta. Na ott az egyiknél (konstrukciós okok miatt) fordult elő hogy sajnos a csere után már nem forogtak a kerekek, ráadásul a legkedvesebbnél. Nem mondom hogy nem bántott de nem is dőltem a kardomba, a vitrinbe köszöni így is jól el van, és a dögösebb kinézet miatt a történtek tudatában is azt mondom megérte 😊

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"

mikeman
jó a szemed ezekhez a dolgokhoz 😊
valóban, ennek a modellemnek volt a legszebb a fényezése, hihetetlenül finomszemcsés a metálfényezés rajta, napfényben csak úgy ragyog, a felni meg szintén No.1, de nem csak úgy formára szép a felni hanem a minősége is pazar
sajnos már nincs meg, átalakult egy bartell üzlet folytán egy Zonda R-é 😊)
nem mondom hogy nem sajnálom, mert piszok szép modell volt, de ami jött helyette az kárpótolt azért 😊))

Nem vagyok oda az 1:1ért, de ez a modell az AA egyik legszebb felni + fényezés munkája, brutál ez a metál-citrony... kár hogy nem ezt a fényt rakták az AA 6.0 Diablo-ra :/ hanem a sima sárgájukat.
Volt egy kis szabadidőm, ami rááldoztam erre a Maisto kígyóra, alapvetően a forma nem rossz (bár azt szinte mindig elég jól belövik a majsztónál, kivéve mikor nem <#alien> ) de minő meglepő... minden másban hozniuk kell a budget szintet.

Kapott kárpitot, festve lettek a csomag-utas-motortér pirosan felejtett elemei, kapott viper csíkot 😊 ez utóbbinál sokat tanakodtam melyik állna jól, fehér-ezüst..? Végül fekete lett, mert olyanom még nincs egy Viper generációnál se, meg a fekete ápol és eltakar, ha valami balul sül el könnyű javítani. Azt nem mondom hogy 100% elégedett vagyok, de mivel az első csíkozásom volt, <#vigyor1> és azért nem egy AA szintű modell, simán elfér így is a polcon, amúgy tök jól elvan az AA előző gen. vipera mellett.

Próbáltam upgradelni a lámpákat is, de a hátsóknál esélytelen, az elsők meg a végén jobban néztek ki így a fekete csíkokkal feketén, mintha megkapja a nappali menetfényt + az indexet, végül csak a hátsó kiegészítő lámpákat raktam rá amit elfelejtettek majsztóék.

A felni 19es Rotiform, polírozott peremmel 😊 fotómaratott féktárcsával, a gyári felni amúgy elsőre nem tűnik rossznak, de az elsők durván beesettek, (nyomtáv) +ha megnézitek a BBR / Top Marques féle SRT Viper felnijét, akkor már egy játékfelni lesz a Maisto-é... oké-oké az egy durván drágább modell.

A féktárcsa a szokásos nyereggel egybeöntött műanyag, így esélytelen lett volna megcsinálni forgósra, de nem is bánom, az még +fél nap lett volna, meg nekem amúgy sincsenek álmatlan éjszakáim ha nem forog egy modell kereke, így csak kormányozható lett... egy újabb "szegény modell" alakult át <#idiota> tudom a gyári jobb, szebb, vétek hozzányúlni azért jó ha gurul stb.-stb.-stb. <#beka3>

Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2017.03.17. 21:11:43
mikeman
egész jó ahhoz képest hogy kis méret <#eljen>

ugyanez 1-18ban és AA-ban :

bulba
Napfényes napot 😊

355
Uraim, a nagy márkák sajnos váratnak magukra. Ha ebből a csomagból elkel pár darab, akkor jön Anson, Solido, Welly, de a nagyok egyenlőre a tulajnál maradnak (és nem tudom, hogy mi van közöttük).

Úgy tűnik, hogy az árak kicsit magasra sikeredtek. Ha valakinek tetszene valamelyik modell, tegyen ajánlatot. Ide feltettem a képeket egyesével, nagyban.

Utoljára szerkesztette: 355, 2017.03.16. 09:33:05

kemszi2
okés,köszi
Missa
<#eljen><#nevetes1>
Itt van Amerika!

"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA

bulba
A Chevy pick-upnak nagyon jó a színe <#eljen>

355
Nem hiszem, versenyfeliratos autókat nem nagyon vett a tulaj.

schumimodells
Reggelt.

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

kemszi2
Helo!

Lesz valami rally vonalon is?
355
Nnna, akkor a lista (meg a kép még1×). Bocs, hogy nem küldöm mindenkinek egyesével, de az sg levelezőjét nem ilyesmire találták ki.

Az Opel és a Porsche Maisto, a többi Yat Ming Road Signature. Minden modell kitűnő egészségnek örvend, csak dobozukban voltak tartva (kivéve a doboz nélkül fotózottak), a dobozok pedig tiszta környezetből jöttek. A legtöbb kibontva sem volt. Mindegyik 1/18-as.

Postázás (a vevő költségére) előre utalás után megoldható. Személyes átvétel délutánonként Bp. XVIII. kerületben, vagy (H-Cs) délben a Forgách utcai metrómegálló környékén. Egy-egy darabra szerény mértékű alku lehetséges, több darabra kedvezmény jár, érték szerint.

Kérek minden kedves érdeklődőt, hogy ne sg-s privit küldjön, hanem dobjon egy emilt az etcrozsahegyinet címre, a kért autó sorszámával.

A lista holnap este felkerül a Zindexre és Facebookra.

Az eladóval egyeztettem, és szabadidő függvényében megnyitja az utat a többi modellhez is.

Lista pdf-ben: Eladó modellek

Utoljára szerkesztette: 355, 2017.03.13. 19:54:06

<#awink> <#eljen>

Gondolom hogy sokan írtak, mert akiről én tudok már effektív az is "sok" hazai viszonylatba, de hát akkor jó a biznic ha pörög 😊
355
Még ha tudnád, hogy hányan kérték priviben <#falbav><#smile> Már csak időt kell rá találni. Azért 400+ modellt odébb rámolni és felírogatni többórás meló. Tudom, írjuk fel csak az AutoArt Lambókat <#smile>

😄

Kénytelenek lesznek megcsinálni <#nezze>

Olyan nyomás van már <#vigyor1>
goser
Egy ilyen listát én szívesen látnék :-)
Missa
Ja, az igazi Yunick féle mustang tetszik nekem is.
Az 1:18-as modell változata az már nagyon nem. Igaz, az nem H61 gyártmány, hanem ACME. Állítólag az ACME viszont valami "feltuningolt" Welly-t tett a dobozába. ACME áron.
Szóval ha lehet, én maradnék az utcai (vagy a tribute) Boss-oknál.

Missa
<#nevetes1>
Ez hónapok óta az előjegyzési listámon van.
Abban a pillanatban, hogy nyertem a lottón, máris ütöm le.

Tök jó a rongyos gumi. Biztos jó drága lehet.Elbabrálnak vele a készítők..
355
<#eljen>

Ilyet csinált az Exoto is. A '67-es Le Mans-on Andretti lágyan érintette a szalagkorlátot. Vagy inkább korlátokat...

Kissé autentikus...de rohadt jól néz ki....... A régi idők romantikája....telemetria????dehogy!!!SZIGSZALAG!!!

Nem rossz... A feketén hogy nem látszik a rés, illetve hogy nincs rés... olyan mintha igazi lenne.

Persze jól is lövi le őket az ember.
355
Ilario 1/18 1949 Delahaye 175 S Roadster Saoutchik, ~700$. OMFG!!! <#wow1>

355
Kyosho Ousia 1/18 Range Rover Sport SVR. Zárt fém.

Na erről beszéltem, ha nem lenne picit vastag a kar, és csak odapillant az ember, simán lehetne akár az 1:1-é is.
Köszi... jól néz ki az az "eredeti" Boss.
mikeman
ha ilyen lista féle lesz majd ki ne maradjak már én se belőle 😊))))

mikeman
wow
így napfénybe kibontva még szebb <#eljen>

mikeman
találtam neked egyet
a legszebb kék verzió
....khmmm ... szóval az ára annyira már nem baráti.... de ha nagyon kell 😊))

'69 Mustang

355
Az egy 2004-es Chevy Nomad Concept.

Utoljára szerkesztette: 355, 2017.03.11. 13:35:02

bulba
Csak kíváncsiságból kérdezem, a felső sorban jobbról a második modell az milyen márka/típus?Elég extrvagánsan néz ki!

bulba
<#wow1> Akkor vagy nagyon szerény tag lehet, vagy az én emlékezőtehetségem trágya, de senki nem ugrik be akinek 1000 fölötti gyűjteménye lenne, pedig ca 2008 óta olvasom a topicot rendszeresen.

bulba
Köszi!
206-osom sajnos-sajnos nincs.

bulba
Ja, motortér, az ennél is teljesen OK. Nyitható mozgatható "belsőségekkel" sajnos nem áll olyan jól mint az általad említett Nissan, a tanksapka nyílik, de a rekeszek, kartámaszok fixek, illetve az ülések -talán a kárpitozás miat?- sem mozgathatók (egy másik kínai modellemen azok is tologathatók). Ezek olyan dolgok ami jó lenne ha működne de igazából elnézhető. Ami az én ízlésemnek fáj, hogy az ötödik ajtóval együtt nem emelkedik fel a kalaptartó, pedig mozgatható, 4 csatlakozó és két zsinór kéne hozzá. Mondjuk annak a ténynek az ismeretében, hogy a modell "belterjes" kínai oldalakon -ahol nem vállalnak külföldi szállítást- ennek a felébe(!) kerül csak, ez is ok.
Képek:

Utoljára szerkesztette: bulba, 2017.03.11. 10:27:14

Missa
Klassz! <#eljen>
Bocs, Peugeot 206-d nincs?

bulba
Napot!

Missa
Bár azt hiszem rossz irányba "gondolkodtam". Most, hogy kérdezted, jobban utána néztem.
Nem a film volt az alap.
Volt valami Smokey Yunick nevű faszi, aki a NASCAR-ba tervezett néhány autót. A '69-es Boss Mustang 302 Trans Am verseny változatba ő tervezett valami motort, vagy komplett az autó is ő építhette. Ja meg persze valami Camaro-t is.
Gondolom akkor ez a Smokey Tribute változat, ennek a verseny gépnek lehetett a klónja, utcai átépítése, lebutítása.
Íme az eredeti Smokey Boss:
Smokey Yunick Boss Mustang

És a Camaro:

Missa
Az valami Smokey Tribute verzió. Gondolom a filmre asszociált anno valaki a színezéssel, a felnivel. De láttam ilyet (fotót persze) '68-as Camaro-ban is. Úgy néz ki nagy kultusza lehet ennek a Smokey filmnek. Nekem annyira nem jött be. A Mustang, az igen!
Nem rossz szín változat ez sem, de ha lehet(ne, de nem lehet, mert alig van belőlük a piacon) én a következő sorrendben favorizálom őket: kék - sárga - Smokey - orange.

Utoljára szerkesztette: Missa, 2017.03.10. 21:52:47

355
† John Surtees. Már odafent tolja neki. RIP

Sárga meg a fekete/arany jól néz ki... de utóbbin miért van más felni ?
Missa
Szia!
Bár nem írtad, de ha meg sem említem...
Szóval ha a "bűvkörödbe" kerülne, Highway61 gyártmányú, 1:18-as Ford Mustang Boss 1969, bár milyen színben, lécci nekem szólj elsőnek!
Nagyon rá vagyok izgulva a típusra:

355
Régebben aktív volt itt, börzékre is járt.

355
Igen, asszem én is nyakig ülnék a trutyiban, ha ezek Ferrarik lennének 😊 Azokat szerencsére megtartja. És nem nagyon lesz még Bentley és Rolls, azok is otthon maradnak.

Az igen! Bár most spec nem ilyenekre gondoltam 😉 hanem mondjuk egy 1-200 db-os, komolyabb gyártóktól való gyűjtemény(ek)ről.

Ilyen többezres gyűjti sztem már .... na mindegy, semmi közöm hozzá, mindenki abba rakja amibe jólesik 😊

De azért 4600 db, jesszus, az akármilyen budget modellbe is egy komoly vagyon.

Én a legdurvább amit láttam (aszem mondhatjuk hogy árba is, de db.számba biztos) egy közel 1200db-os gyűjtemény volt, abból kb. 7-800 csak Bburago, a többi Maisto és régebbi Welly-k, talán még elszórva pár tucat Solido, UH +hasonszőrű budget gyártók, de az is külön színenként szortírozva... döbbenetes volt.............. igazándiból akkor is, és most is az fogalmazódott meg bennem, hogy ezt most minek ?? Ez mire jó ?

Részemről abból a pénzből inkább egy egész jó 1:1 és mondjuk egy 100db-os full minőség 18as gyűjti.... 😊 tudom, mások vagyunk <#alien> <#alien2>
A gyálit láttam személyesen, komoly.. Gyanus ez a mostani, lehet ezt is ismerem.. 😊
Jah hát nem úgy értettem hogy áll a pénzed benne, csak hogy jópár modellt magának lekap az ember 😊

Az occcsó dologban egyetértek, de ez nem csak a modellekre igaz... :/