269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • crosspeet
    no igen, ez komoly... ;)))
  • crosspeet

• crosspeet
    Őszintén megmondom, mert nem szeretek átkúrni senkit. A RoadRunner / GTX klasszisokkal komolyabbra sikeredett mint a Camaro... Ez persze a céltudatos no kárpit, de bukócső van, dologra értendő főleg, de valahogy összességében is.. Ha javasolni akarok, és ez a Miki izlése is, sokkal jobban a Plymouth, persze most magam ellen beszélek. de lehet kissé eltúlzom. Nem rossz, de ha melléteszem ezt a zöldet, akkor egyértelmű a válasz.

• microdimension
    Nyamíííí
  • BMW FAN
  • microdimension
    A rendelés tekintetében:

Akkor én ha gondoljátok, elérhető vagyok minden nap, mivel szabin leszek. Én kb. 3-4 darabot néztem ki, priviben elérhető leszek, nyugodtan írjatok. Paypalon szoktam utalni, ott az éppen aktuális vételi (mármint eladási) árfolyamon számítják a jó kis ojrót Forintra. De ez ismerős lehet Nektek.

Addig is:

[IMG][/IMG]
  • microdimension
    GMP, nos igen. Amit kinéztem GMP-ből, az nem más, mint a Plymouth verziók. 130-160 ojró környéke plusz posta. De még erősen hezitálok rajta.
    A Street Fighter jó kis dög, árfüggő a vételi szándékom

Abból is van ebay-en néhány és Exact Detail-ből is.
  • BMW FAN
    Meg kapsz mellé egy ilyet is:D Na? tuti üzlet:DD
  • mikeman
    basszus, én 4re gondoltam
    akkor az felejtős???

53eur-on ragadt a lambo!!! de a kolléga még nem jelentkezett!!!!!!!
  • BMW FAN
    Na jó,kapsz érte 15ezret:DD És nagylelkű voltam:D
  • crosspeet
    thx.. ;)
    Igazából nem, de ha valakinek tetszik, és ajánlatot tesz, nem mondom hogy nem gondolkoznék el rajta.. csak ne 5rugós legyen az ajánlat azért.. :)))
  • mikeman
    na megyek füvet locsolni :))
    I'll be back
  • mikeman
    csodaszép gép
    árulod még???
  • mikeman
    jó kis gép az, nekem bejön, bár ha valóban van kivetni való rajta akkor kár érte, de így "messziről" jól néz ki
  • crosspeet

• crosspeet
    áhhááá.. nem rossz.. ;)

• microdimension
    Igen:-) legalább az műxik.
  • microdimension
    A gyártó az a Yatming Road Signature. Azt hiszem van tőlük piacon még egy kedvencem, a Buick Riviera. A Matchboxshopban 9e körül lenne.

A plexi pedig az ArtCar BMW sorozatból van, mivel azokat külön tárolom, nem a saját plexijük alatt
  • mikeman
    a Charger-nek mozdítható a lámpa takarója??
  • crosspeet
    teljesen véletlen, egy közös rendeléstől eltekintve persze, nem érdekel egy GMP Camaro StreetFighter..? ;)
  • microdimension

Arrószóselöhet:-)
  • crosspeet
    ez szép! Ki a gyártó..? Ill.a plexivitrin miféle..?
  • crosspeet
    Nekem ők vannak HW61-ből, nem rosszak, nem AA, de korrekt.
    54eurót megér.

• microdimension
    Ammánbiztos: Roadrunner-ről lekéstem a múltkor, aukción volt, viszonylag jó áron ment el.
    Az az egyik álmom, de az ára: sokkkoló.
    Amit nagyon szeretnék még, de minőségiben: egy 1969-es Charger és egy 1972-es Trans Am.

Egyébként a kevésbé elismert gyártóknak is vannak szépen sikerült dolgai, pl. van egy ilyenem is, kár, hogy kevésbé kidolgozott a belső és a motortér, mert pl a festése jelen esetben jobb, mint a Z28-as Camaro-é.

• mikeman
    van egy kollégám aki minden nap onnan jár be dolgozni, úgyhogy ez abszolút nem lehet akadály
  • crosspeet
    Szeged fele járok néha-néha, vagy faterom, mert ott lakik, szal mikivel beszálunk, ha neked is ok.. ;)

(Békéscsaba)
  • mikeman
    mondjuk néhány BMW-t
    na jó ez csak vicc volt, ......egy nagyon durva vicc
  • mikeman
    engem így lehet érdekelne
    és szerintem Peet is hajlana rá
    az már akár 3 lenne így :))
  • mikeman
    de fincsi gépek vannak itt
    tudnék válogatni közülük
  • microdimension
    Jó, lehet kicsit túlérzékeny vagyok az első szabadnapomon:-)

Egyébként ez fog érkezni még:

[IMG][/IMG]

Nem tudom, melyikőtök szeretne mondjuk az MCW honlapról rendelni, ha esetleg szegedi, vagy Szegedhez közeli kolléga van, akkor egyben szívesen megrendelem őket.

Kezdek rákattanni ezekre az ámerikais erősgépekre:-) és persze nem szeretem dobozolni őket, így muszáj, hogy helyet találjak nekik a lakásban... mit is dobjak ki?
    :-D
  • crosspeet
    kérdezd MiseMant a HW61-ről, nemrég csorgatta rá a nyálát nálam.. XD
    Még jó hogy volt rajtam gatya...
  • mikeman
    szerintem te csak rossz szériát fogtál ki, vagy rossz eladót
    a kormány a Camaro-ban nálam is valóban állhatna magassaban, de ettől eltekintve az enyém hibátlannak mondanám, de ha én elvakult lennék is, kérdezd Peet-et, ő látta az én modellem
  • BMW FAN
    Nagyon jó modellek!Simán vegyél ,ha tetszik!Ugyan úgy mozog az antenna,forog a kardán,mozognak az ülések a napellenzők!
  • crosspeet
    a tiéd nagyon faca!!! tetszik! ;)
    De azért Microbinak is grat, még ha nem is lett sajna elégedett velük.. :(
  • BMW FAN
    Superr Bee:) kár érte ha hibás.

• microdimension
    Még azon gondolkodom, hogy érdemes-e Highway modelleket bevásározni? Ahogy itt belinkeltétek, most az MCW-n van jópár, jó áron. Szívesen vennék belőlük, de a minőségüket nem tudom hová tenni, mivel soha nem volt még ilyen modellem, ráadásul nem találtam normális felbontású képeket a neten egyről sem... viszont ezek így jól mutatnának nálam is:

http://www.diecastxchange.com/forum1/topic/64299-muscle-car-advice-for-newby-your-top-5-muscle-models/
  • BMW FAN
    Az enyémből sem kiszedhető:)
    Estét!
  • microdimension
    [IMG][/IMG]

Ezekről lenne szó, melyekben kissé csalódtam.
    A Camaro esetében az egy dolog volt, hogy a hátsó lökhárító leesve érkezett, ragsztóm van:-) így megoldottam. A gond csak az, hogy az egész autón, különböző részeken hibás a festés. Olyan, mintha a szárításkor megfolyt volna itt-ott. A műanyag részek krómozása hiányos. A kormány az ülésbe lóg.

Az RT esetében szintén a krómozásnál vannak hiányosságok, a festés szintén nem egységes az egész kasztnin, az antenna egy dolog, bár, mivel az ebay-en is így volt gyári dobozában fényképezve, lehet, hogy hibás szériát vett a német pacák olcsón és az eladásnál nem hívja fel a figyelmét a vevőnek? Nem tudom, mindenesetre eléggé húzós pénzt fizettem érte. Viszont most jön egy másik, világoskék színben, remélem az nem lesz hibás, az pedig jó áron áll házhoz:-)

Autoart-ból is van néhány amerikai modellem, azok festése, részletei kifogástalanok. Igaz, az áruk is magasabb sajna. (kivéve a nari-sari RT-t, mert abba beleszerelmesedtem és egy AA árát fizettem érte. Kár volt)

• mikeman
    és ami a poén, minden egyes kereke külön be volt zsugorfóliázva!!!!
    még csak hasonlóról sem hallottam :))

• mikeman
    estét!!

nekem a Camaro-n kihúzható az antenna, de nem kiszedhető
    szerintem téged át akarnak baszni :((
    amúgy ahogy Peet is mondta, nagyon korrekt gépek, én jó áron jutottam hozzá, de a többszöröséért sem válnék meg tőle, nagyon megszerettem azt a gépet és mindenkinek csak ajánlani tudom