269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #241574 köszke! ;)
De ezek a gyári lámpatakarók nagyon trék az igaziakon is, szerintem.. :D
Sebaj, megoldottam! :D -
crosspeet #241573 vajon.. XD -
crosspeet #241572 és azok valyon Z-tune, vagy Z2 lesz??? -
Faca kis gép!
-
Nismo GTR #241570 De igen jól emlékszel, 2011 Q3-ra írták ezüst fehér és feketében, utóbbi 2 matt :S
Sajnos nagyon durván drágák most az Aa-k úgyhogy a tavalyi rekordot idén kb 2-3 autóval követem -
crosspeet #241569 faca az a kékség, irígy vok.. ;)
Illetve azok a Z-Tune illetve Z2.... nagyon drágák ha vannak nagy ritkán, gyönyörű darabok. én is szeretnék egyszer egy Z2-est.... :(
Tényleg az AA tavaly ígérte matt fehérben ill feketében, neeem..??? -
Meg félek magamtól, ha 100 forintnál több van nálam, az nem marad meg sokáig! 

-
Hali, okok, nem fizettem még semmit, csak nagyon rá vagy izgulva a témára! :DDD -
Nismo GTR #241566 Arról szerintem holnap csinálok jobb képeket, mert még nem vettem egyedül lencsevégre :)
A Z-re megy a vadászoat, de hát ritka nagyon és elméletileg a következő évezredben újra kihozzák...
Idén még 1 darabot se vettem, pedig látom te is bővítetted gyűjteményed néhány szép darabbal :D Kb 1 hónap múlva meglepem magam 1 új GT-R el -
Felhívom majd.De nyugi,a Don nem fog lelépni a pénzeddel! -
crosspeet #241564 tyű, az első képen a jobb szélén az a kék, az egy GT-R35..??? Az faca (többek közt, mivel mind faca.. ;)) -
Igen szép gyűjtemény! 
-
crosspeet #241562
-
crosspeet #241561 jókolleksön
, szép a gratúrós is, megatöbbi, de hol a Z...??? ;)
Vadászat, van rá..? -
Ráadásul a baba kék-ről is lemondtam miatta (na nem végleg)! Rendes a srác a matchboxshop-ba, felhívott, és megegyeztünk hogy köv. hó elején küldi, mikor meggyön' a hivatalból a segíííly! :D -
Nismo GTR #241559 Sziasztok, rég nem voltam már, de ma érettségiztem le így visszatértem :D
Sokáig nemvolt fotóm, amit feltettem volna, így itt a Skyline gyűjtemény :D
-
Nah! Te tényleg mentapista vagy! Most írtam a FAN-nak, hogy az ember nem válaszol az emilemre, pedig már két napja fizetőképes magyar állampolgár vagyok... 

-
crosspeet #241557 mikó gyön az e36 kópéd..? :) -
crosspeet #241556 Köszke.. ;)
Nem volt sok idő kifesteni, kb 5perc max.. ;) Majdnem kivehető, de mégsem. ;) muszály volt, mert gyárilag és 1:1-ben gané, de így máris Suprásabb! ;) Nem volt drága, megérte hogy ne a kéket válasszam, illetveversenygépben jó ez a peros szín is... ;)))
Remélem beparkol még két pakk minimum, és csöröghetek rád hogy kezd el hegyezni a cerkát te is! ;)
Igen, jók a tehergépek is, kissé oroszos, de tetszik nekem is, thx!
Majd jössz, és ránézel. -
crosspeet #241555 Thx! ;) -
Crosspötyi!
Grat. az új cuccokhoz, nagyon tetszenek!

-
mondjuk ahhoz képest hogy nem szereted a piros kocsikat, elég piros ez a verseny szekciód :))))
amúgy jó vételnek tűnik ez a Supra is
motortere szép? fotót nem csinálsz róla??

-
és mikor festetted ki a lámpát, még csak most jött meg?????
egyáltalán mivel csináltad?
szét kellett szedni hozzá? -
az az igazság hogy baszogattalak a teherjárgányok miatt, de igazából nekem is tetszenek, jól néznek ki
grat hozzájuk
-
napot!
se diablo se gallardo

kurvára csak a pofára esés jutott eddig rám a héten -
crosspeet #241549 Gondolom "mindenki" egyetért azzal a ténnyel.. ( XXD ), hogy szükség volt a lámpafestésre elől.. limitáltam ez által, one off! Rar! 
Bár emlékszem, nagy felháborodás övezett, amikor egy Bburago Pócsét, és egy F40-est gumigédereztem az ablakok körül.... :DDD
-
crosspeet #241548 némileg még néhány rögtönzött kép, még be kell suvasztani ide a héten ezt-azt... ;))
-
crosspeet #241547 A méretek miatt gyors felhajtottam az Uaz-zal a Kamaz platójára, van hely még bőven, illetve kapott egy lámpafestést a Supra, így emberibb az orcája! ;)
Faca verdák! :D
-
crosspeet #241546 azt is, de még nem mindent.. ;)
-
Mit kaptál, oroszt?????? :)))
Amúgy napot!
-
crosspeet #241544 ja, nap! ;) -
crosspeet #241543 Na kinek jött ma pakk, méghozzá három járgánnyal..??? ;)))
Miki, a tiéd kurvára nincs benne, ez nem az a pakk, még mindig... :( -
crosspeet #241542 Szép ez a sor!!! 

Na peace, további kellemEST!
-
Köszi. A méregzöld-metál tényleg jól eltalált szín. Mondjuk a 3 Bullitt mind más-más színű, de 1968-ban gondolom érdekes lett volna a 2008-as szín 
A 2001-esből meg nem találtam zöldet, legalábbis jó áron, így lett egy színkavalkádos sorozat
[IMG][/IMG]
-
crosspeet #241540 A zöld nagyon szép darab, grat! 
Persze a fekete sem rossz.. ;) -
Ára?:))
Okés:)) -
Hihi 
Most jól lekoppintom a stúdiódat
-
Viszont baleset folytán kettő érkezett AA 2008-as Ford Mustang Bullitt-ből. Egy méregzöld, ez marad, és egy fekete. Ezt még nem bontottam ki. Csere-berére ha valakit érdekel, akkor felkínálom.
-
Jaj bakker,ezt nem ide akartam:DD -

[/IMG]