269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Egész jó... Nem értem a Maisto miért nem kezdett (korábban) ilyesmibe... a formákkal többnyire nincs baj, felni, motorterük is egész jó szokott lenni, a belsőt meg a kiállást ha felhúznák totál jó modelleket adhatnának ki.
  • ndns
    nos, magam is igy erzek
    errol a ferrari ezt adta ki, meg ez volt maga a kor.
  • 355
    Valakinek a Sum's Model gyártja az 1/18 Merci S Maybach-ot. Nem'tom milyen márka alatt jelenik majd meg.

És az Almost Real Models márkának ezt a jópofa 1/43-as Bentley faliképet (vagy mit). Rajta van egy készre szerelt 1/43-as modell és egy másik, alkatrészenként felragasztva. Egy ilyen FXX-K-t bevállalnék :)

1/18 Tecnomodel plasztik Ferrari 512S Coda Lunga.

Híreket mondtunk.
  • 355
    Öööö... 1/18 Maisto Exclusive Line Lambo Centenario.

• 355
    Nem rossz :) Végre egy vörös 1-2, és külön bónusz, hogy Kimié a pole Nagy kalappal neki!
  • ndns
    ennyiben tudok segiteni M8-ugyileg. tudom, nem sok, de vmi
    ami a tervezo beszedet illeti, az meg itt talal6o.
  • ndns
    kezdetnek megfelel?
  • ndns
    nagyon szivesen. ezt nem en allitom, hanem az osszes korabeli ujsag, szaklapok, tesztek...akkoriban (1999-2001) nem tobzodtak ennyire a sportos terepjarok. hol volt meg az urus akkor.... (erzesem szerint majd az urus fogja ujrarajzolni ezt a terkepet)
    volt szerencsem hozza, nagyon szerettem volna magamnak egyet, vezettem is... ha leszamitjuk azt, hogy egy eleg komoly terepjarorol van szo, aminek szeria-kozeli valtozataval megnyertek az austral tasmania rallyet vagy mit, a tod (torque on demand) rendszerevel, (gyarilag!) szinte dakaros rugoival...215 lovas v6-aval nagyon furge joszag. sok mindenben megelozte a korat.
  • bulba
    Nagyon korrekt post, köszi, hogy megosztottad!
    Az állítások közül talán a sportosság az egyetlen amit megkérdőjeleznék, nem tudom a 4-es automata mennyire csapja agyon az élményt. Nyilván látatlanban nem ítélünk, de egy mondjuk 5-ös kézivel szinte biztos vagyok benne hogy jobb lenne.
  • bulba
    Nem semmi!
    Amit én élőben láttam és ritka lehet, az egy Renault Laguna és Chevrolet Lacetti járőrautó volt. Állítólag van egy Fiat Linea is, de arról csak hallottam.
  • ndns
    igen, ez egy nagyon eredeti es kulonleges munkaja volt Simon Coxnak. talan ez volt az elso performance suv. (leszamitva a lambo 002-t). ki tudja?
  • bulba
    Számomra is bejövős, kevésbé "fantasy" (direkt nem fantáziadúst írtam) minta korábbi plakátok, de hangulatra nagyon adja!
  • bulba

Ez egy művészi értelemben vett igazi mestermű!
    Nagy, nagy GRATULA hozzá!
    A Bfüredi Councourson is volt egy nagyon igényes replika, szavakkal tényleg leírhatatlan látvány.
  • bulba
    Ejj, na ennél a VehiCrossnál pont nem számítottam ilyen véleményre, pedig hát tényleg eléggé "kitekert" formája van :)
    Az a nem semmi hogy a használtpiaci ára 4.5-6 millió közt van, úgy, hogy újonnan kb 30.000 dollárt kértek egy példányért. Ráadásul szerintem ennél olcsóbb nem is nagyon lesz.
  • bulba
    Szép hétvégét!

• ndns
    kivancsian varom a vegeredmenyt. szerintem abbol amit elmondtal, nem lesz rossz. sooot. a fotervezo nagyon reszletesen beszelt a formarol. abban azt hiszem egyeterthetunk, hogy a regi 8-as idotlen vonalaitol messze elmarad. mar az M8ast is tesztelik.
  • mikeman
    az a hátsó keréknyílás kicsit fura de hátha alakul még
  • PP993RS
    Arányaival nem lesz baj, azzal sose volt a rezsinnél.....

• mikeman
    hát ez az eddigiek közül a leggyengébb
    az előzőek ötletesebbek, művészibbek voltak
  • mikeman
    kezd ez alakulni, még a végén lesz belőle valami :)
    az nagyon nagy poén lenne ha mozogna a lámpafedél, végül is elég egyedi módon csinálták meg akkoriban Jag-ék
    jobb szeretnék egy tiszta oldalsó képet róla, az arányaira lennék kíváncsi, mert a maistonak pont az a legnagyobb hiányossága
  • PP993RS
    BBR / TMC Jag XJ220

Valami trükk van a lámpánál, lehet a fedél kipattintható lesz? Nem a legigényesebb, de az dicsérendő hogy legalább próbálkoznak... vagy csak simán lesz egy zárt / nyitott lámpás verzió ... a Thema-nál is csináltak ilyet. (szárny-->nyitva / zárva)

De az már most látszik milyen szép az autó, kár hogy nem az AA csinálta meg

Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2017.05.26. 18:38:24
  • 355
    Scuderia Ferrari plakát: Grand Prix de Monaco 2017. Jobb, mint a pasi vörös estélyiben :)

Itt az összes eddigi egyben.

Utoljára szerkesztette: 355, 2017.05.26. 17:37:14
  • 355
    Nekem az a púp is fura a motorháztetőn. Mintha nem fért volna el a motor és kellett egy szükségmegoldás. A tető hátsó részének összeszűkülése és a hátsó kerék feletti rész tényleg nagyon astonos.

Ha volna időm, megpróbálnám kicsit áthúzni a vonalakat photoshopban: a lámpát függőlegesen megnagyítanám, a nyakkendő széleit kerekebbre (vesésebbre) venném, és a púp (sz)éleit tompítanám.
  • zsolti65
    Szerintem is túl szigorú az arca.A régi 8-as nem volt ennyire agresszív,inkább letisztultabb, és elegánsabb. De hát ma más szelek fújnak... :)
  • 355
    Gőzöm sincs, miért rosso, tényleg tök narancssárga. Talán valami vöröshöz kezdtek sárgát adni,

Ferrari F12berlinetta, Rosso Dino. És ezek a kerekek is gyönyörűek :)

Utoljára szerkesztette: 355, 2017.05.26. 08:41:45
  • ndns
    igen, ez a kep meg a kiszivargottak kozul kerult elo, de azota egy egesz galleriank lett. erzesem szerint nagyon beletalaltal a hasonlatoddal, mert ez a csokornyakkendo valoban olyan "szalonoskodo" mint az egyik ellenfel ami ellen elvileg kuldik (kovetkezo SL, S coupe). az LC-ben megvan a GT, de sokkal kevesbe probal zaszloshajosdit jatszani/mutatni. ebben amit leirtal van igazsag, mostanaban mindenki azzal probal kompenzalni, hogy egyre nagyobb a markaidentitast jelzo formaelem . ami a fromat illeti, nos, szokni kell. szerintem ok megprobaltak egy biztonsagosabb osvenyre lepni, ami kevesbe unalmas mint amit eddig lattunk.
    en Infiniti hatast velek benne felfedezni, Hyundaiial, Astonnal razva es nem keverve. legalabbis ezt velem a tervezok celjakent felfedezni benne. de ez mar valoszinusitheto, hogy nem Habib-darab.
  • ndns
    az a hir jarja, hogy az uj nyolcasok egyszerre lesznek utodai a 6-soknak, es a 8-asoknak. tudom, hogy ez soknak hangzik, de a motorpaletta, 825-tol indul, 860-ig terjed, de M8 is lesz. legalabbis aszongyak
    az, hogy ez most mennyire lesz R8 ellenfel....en eddig LC-re tippeltem a kepek alapjan. viszont, ha engem kerdezel, akkor egy R8-hoz egy M1 dukalna. nem csak a "kozos mult" miatt (mindketto Lambo gyokerekkel) hanem elrendezesben is. ez sokkal inkabb Mercedes S coupe/ LC 500 liganak tunik.
    szerintem
  • 355
    Az iható bajorokat és is szeretem, a gurulósakért annyira nem vagyok oda. A 8erről ezt a képet láttam:

...és hűtőmaszk nekem nem jön be. Ezek már nem BMW-vesék, inkább valami csokornyakkendő, és az az éles törés is fura benne. Meg hogy az egyre kisebb lámpák mellett egyre nagyobb a hűtőmaszk. Az összkép dögös, de az eleje nem harmonikus. Szerintem.
  • mikeman
    csodálkoznék ha pont így nézne ki a végső verzió, de mondjuk nem bánnám :)
    főleg ha nem "csak" egy gran turismo lenne hanem egy igazi R8 ellenfél
  • ndns
    BMW Concept 8 Series | Wallpaper gallery
  • ndns
    Estet! Aki szereti a bajorokat :)

Utoljára szerkesztette: ndns, 2017.05.25. 20:42:10
  • mikeman
    nem törlöd le a mosolyom, mert kurvára nem azért vettem a modellt mert volt egy film amibe volt egy ilyen vagy ilyesmi modell, sose vettem csak ezért modellt, nem izgatnak a filmes kocsik modelljei, ha vettem is véletlen az csak azért volt mert amúgy megegyezett egy normál utcai géppel ami tetszett
    csak egy geg lett volna részemről, sorry
    amúgy ha már kekec, akkor Lord Sinclair (alias Roger Moore)-nak egy Aston Martin DBS-e volt, Danny Wilde (alias Tony Curtis)-nak volt Dino-ja. :))
    amúgy meg lehet hogy narancsos árnyalat a kocsi, de akkor miért Rosso (piros) a kódja????
  • PP993RS
    Jó mikor a piac beáraz egy modell nem is ér ez nagyon többet.... az eredeti ára meg.....
  • zsolti65
    Körzeti megbízott....
  • BMW M5
    Most kell Ariel Atom modellt venni mert ennél olcsobb már nem lesz .
  • BMW M5
    Felölem a Welly is megcsinálhatja a GTA szériájában.... az XC90 minösége és ára ( 75 Euró ) böven megfelelne
  • PP993RS
    Jó kis gép ez, mármint az 1:1 ;)

Sztem a norev se akarja megváltani a világot, újra-kiadni meg jóval egyszerűbb, (olcsóbb) bálna merciből is már lassan nem lesz gyári szín amit kiadhatnának.

És igen, ez a Volvo is faxa lenne nyithatóba, egy otto szintet simán hoz a norev. Vitrintávból persze, mert közelről nem érdemes-nincs is nagyon mit nézegetni, pláne egy belépő-szint rezsinen.

A norev elég jól ráérzett egy időben mennyit kell belerakniuk egy modellbe, szép lámpák, kellemes karok, plüss, korrekt beltér, motortér ugyan gyengébb, de valahol spórolni kell... + ennél ha megcsinálnák a bukólámpát is, tuti kasszasiker lenne. Mondjuk az már könnyen lehet nem 60€ lenne, de egy ottoért se ritka hogy 100€ körül kérnek.
  • BMW M5
    Az Otto megint belenyúlt a tutiba .... Volvo 480 Turbo

Nem értem miért nem éri meg pl. a Norevnek a szokásos 60 Euró körül kihozni nyitható fémbe egy ilyet . Inkább kihozzák a 286-ik Golfot a 128-ik színben
  • 355
    Jééé, van

• 355
    1/43 Vitesse sunStar Mitsu Lancer magyar rendőrség. Van a zsarvaknak Lancerük..?