269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
labdacs #1483 egy Ferrari fanatikus ismerősöm felhívott, hogy ahonnan szokta a cuccait (Ferraris pólók, cipők, dzsekik, stb) venni, ode jön két ilyen limitált FXX, kell-e az egyik. kellett. nem emlékszem pontosan, de kb 100 euro körül volt, picivel kevesebb. -
#1482 ezt hol szerezted? Mennyi volt az ára? -
labdacs #1481 1:1-eseket? :-) -
szilikee #1480 labdacs és ferrari által gyártott modelleket nem gyűjtesz? -
labdacs #1479 köszönöm. most egy kis BBurago power :-)
-
#1478 Labdacs! Szépek a verdáid grat! -
labdacs #1477
-
labdacs #1476
-
szilikee #1475 gyönyörű!!! -
labdacs #1474
-
#1473 Persze végtelen számú :D -
labdacs #1472 jöhet pár kép?
-
#1471 Kintről innen rendeltem anno teljesen korrektek. -
labdacs #1470 A Victor Hugo utcai bolt tényleg nagyon jó, vettem már náluk autót párat. De sajna régi modellek beszerzésével nem foglalkoznak, aztán még egy csomó minden még postaköltséggel együtt is olcsóbb. Pl ma vettem egy rég nem gyártott Jouef Evolution Ferrari 250 GT Berlinettát postaköltséggel, mindennel 35 juróért. Ami szép baráti ár érte. USA vám: kapsz egy levelet a postától, hogy náluk van a csomag. Bemész (Orczy tér), kifizeted a vámot (a termék értékének 4.8 százalékát), plusz 20% ÁFÁ-t. Sajnos a postaköltség is ÁFA-alap. :-( Ha magánszemélytől vásárolsz és ajándékként adja fel, akkor nincs ez a hercehurca. Meg van egy összeghatár, ami alatt nem kell vámot fizetni. Ezt pontosan nem tudom, mennyi, de 20-30 dollár lehet. A modellek tényleg olcsóbbak, meg több az újdonság, plusz az USA piacra gyártott limitált szériák, de macerás a vám tényleg. Ezért én is ritkán veszek onnan. Csak ha valami nagyonnagyonnagyon jó ajánlat, esetleg ritkaság jön szembe. Ki kell számolni, mikor éri meg. Németországban főleg egyéni gyűjtők vannak többségben az ebay-en, akik egyesével árulják a gyűjteményeiket. Ott érdemes csemegézni, ha nem a legújabb dolgokat keresi az ember. Ráadásul a németek németek. Amit leírnak, az tényleg úgy van, nagyon megbízhatóak. A csere tényleg macerás, de eddig leszámítva a lenti GTO-t, nem volt gondom. -
#1469 Igen olcsó én is néztem csak nem mindenki küldd Magyarországra onnan sajna.Aztán ha hibás esetleg a cucc akkor bajos a csere. Én általában a Victor Hugos modellboltban vásárolok ha hibás kicsrélik nagyon rendesek. -
ricka #1468 Csak nem Rendeltél már USA-ból is??
Hát nézegettem ott a legolcsóbb a modellpiac.Szinte féláron hozzá lehet jutni az új darabokhoz is egy két helyen.
A vámot hogyan mérik ki?Mert a 30 USD még viszonyleg nem sok. -
#1467 Azt hiszem ezennel elvetettem minden ezirányú gondolatomat és nem nagyon fogok ebay-ozni, bármennyire is akarnék... -
labdacs #1466 a postaköltség? változó. Németországból 17-30 euro, USA-ból min 30 USD + a vám és ÁFA, Angliából 10 GBP-től. -
#1465 A postaköltség miatt nem nagyon merek venni semmit. Mert ok, hogy vannak modellek, amiket itthon nem kapni, főleg régebbieket, de sokszor épp, hogy ha valami olcsóbb, akkor a postaköltség megdrágítja sajnos....Egyébként mennyivel jön ki drágábban, mint a belföldi díjaknál? 2-szer annyi kb? -
labdacs #1464 attól függ, milyen modellek jöttek ki 10ezer forintra, lehetett az jó vásár is. egyébként ebay-en a legjobb a már nem gyártott, ritkább modelleket beszerezni. néha rá lehet akadni egy-két gyöngyszemre. -
ricka #1463 hhhuuaaaaa
Hát elhiszem, hogy emelkedett a vércukrod 5 forintal.:-)))
Én egyszer rendeletem egy németországi modellkereskedésből 5-6 modellt.
Sajna a postaköltég illetve az átutalási összeg nem volt túl barátságos.
közel 10.000 ft.Egy modell ára.....:-(((
Szinte csakúgy érdemes rendelni ha több darab összejön nem?
-
labdacs #1462
hát nem egy szívderítő látvány, az biztos... -
ricka #1461 Huuu.Gondolom nem volt jó érzés...
Azért örömmel tapasztalom, hohy már itthol is kezd kialakulni egy modellpiac.Egyre több helyen teret hódit, és a választék is bővűl rendesen.
Persze az árak azért gondolom változóak. -
labdacs #1460 vásárolok magánszemélytől is, meg cégtől is. nem mondom, hogy még sosem kaptam ripityomra tört modellt, de belefér a szórásba. -
labdacs #1459 pozitívak a tapasztalataim. amivel gond van, az a Királyi Magyar Posta. de az sem vész, csomag még nem veszett el. -
ricka #1458 És megbízhatóü az ebay?
Magánszemélyektől veszel vagy inkább boltok termékeit válsztod? -
labdacs #1457 amikor kezdtem a gyűjtést, még lehetett pár helyen Bburagokat kapni. az EuroCenterben van (volt?) egy modellbolt, aztán a DunaPlaza-ban a játékboltban. jó hely a Viktor Hugo utca, bármit megszereznek, ami még gyártásban van. ha régebbiekre vágyom, akkor modellbörze. van egy srác, aki szinte csak Ferrarival foglalkozik. de a legtöbb modellemet neten keresztül szereztem be. a varázsszó: ebay. szinte már csak onnan vásárolok. vannak persze jó ajánlatok a vaterán is, de azokat én árulom. :-) -
szilikee #1456 szia!
egyébként hol szoktál vásárolni? -
labdacs #1455 Áldom is! -
#1454 "....igazából a feleségem beszélt rá..."
Áldd az eget, hogy ilyen asszonypajti van melletted! -
labdacs #1453 szia,
köszi, tudom, hogy szép. :-) igazából a feleségem beszélt rá. már van egy másik FXX is otthon, piros, világos felnis. nem akartam másikat, inkább egy 430 Challange-re fájt a fogam, az FXX formája annyira be sem jön. de ezen a feketén a digó csíkok szenzációsak. -
#1452 oldtimer show budapesten!2007.no
vember 16-17-18.Budaörs-Budapark.Automodellek is lesnek -
#1451 Sorry :( Nem lesz többet ilyen -
#1450 Ha lehet, olyan helyre töltsetek fel képeket, amihez nem kell külön felhasználói név és jelszavat megadni, mert így elég sokat kell kattintani ahhoz, hogy rendesen be lehessen nézni a topicba!
Majd' 40 kép linkjét írtam át. -
szilikee #1449 fxx gyönyörű!!hol szoktál vásárolni?
-
#1448 Ezeket még a veteránautó kiállításon fotóztam! :)
http://www.kepfeltolto.hu/2007/10/18/60y7.JPG
http://www.kepfeltolto.hu/2007/10/18/60yc.JPG
http://www.kepfeltolto.hu/2007/10/18/60yd.JPG
http://www.kepfeltolto.hu/2007/10/18/60ye.JPG -
#1447 Klassz! Ez a porsche ami igazából a mai napig sok ráncfelvarrás után is ilyen. -
#1446 Szerintem nem csak te érzel így, eme csoda iránt :P -
#1445 Elnézést az OFF-ért de ez a járgány megbabonáz! :) -