269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#1523 1:24-es méretarányú verdákat gyűjt valaki? -
#1522 Nekem van egy F Testarossa Sarga.Burago. Érdekel? -
labdacs #1521 nem tudok róla, hogy létezne, de a VH-ban biztos tudnak segíteni. max azt mondják, hogy tuti nincs. -
#1520 nem tudjátok hol lehetne 1:18-as Opel Corsa D-t szerezni?? -
#1519 Padova models volt senzatio -
#1518 best -
#1517 Csináltam most róla egy képet( a doboz jobb felső sarka a "hibás" )
http://www.freeweb.hu/lunatic/ferrarif2001.jpg -
#1516 a világ legszebb ferrarija! -
#1515 megvan - bár kicsit "karcos", a doboz egyik sarkánál a papir el van szakadva... de a kocsinak semmi baja, a fekete talpazat is megvan... -
#1514 Ehh, ilyen nem van ©koda Fabia-ban is? Nem Combi, nem Sedan, nem WRC, nem az új modell -
labdacs #1513 szia,
magvan az eredeti csomagolása? -
labdacs #1512 Testarossa DJ Skyline kérésére :-)
-
#1511 Minden ami FERRARI 1 18-as érdekel. -
#1510 Lamborghinim nincs, de ferrari vagy porsche 1/18as van.Van egy lamborghini police 1/18as. -
#1509 "]Ferrari F2001" - ezt ne ird be a webcímnél, és akkor műxik az ebay-es cím -
#1508 még nem döntöttem el h mennyiért is adjam, igazából nem is tudom mennyi lenne a reális ár érte... nézegettem a netet, de nagyon kevés ilyen van fent, az ebay-en meg horror áron adnák... ha cseréről lenne szó, akkor csak 1/18as Lamborghini érdekel. (Bár ezek a 288 GTO-k meseszépek :), Esetleg aki jobban ért hozzá, adhatna tanácsot...
http://cgi.ebay.com/1-18-Michael-Schumacher-2001-Ferrari-Formula-1Race-Car_W0QQitemZ300085161681QQihZ020QQcategoryZ105242QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem]Ferrari F2001 -
#1507 Mit kérs erté? Vagy mit? [email protected] -
labdacs #1506 van egy piros Bburago Testarossám, meg egy ezüst HW Elite. meg egy piros HW 512M, ami majdnem Testarossa, csak csúnyább az elöl-hátul. -
#1505 végre már, egyik kedvenc Ferrarim! Testarossád nincs véletlen? :)) -
labdacs #1504 288 GTO-k egymás közt..
a piros Bburago, a sárga HotWheels Elite
-
#1503 Eladnám vagy elcserélném:
1/18 Hot Wheels - Ferrari F2001 Michael Schumacher
[email protected]
-
labdacs #1502
-
labdacs #1501
-
labdacs #1500 emberek, nagy itt a csend. mindegy, pár képet még beszúrok. péntek este örömére.
-
#1499 Padova.Auto eMoto d'epoca 26 27 28. -
labdacs #1498
-
labdacs #1497
-
labdacs #1496
-
labdacs #1495 de a VH-ban ilyet pl nem kapni:
-
szilikee #1494 én Rómában a hivatalos Ferrari shopjában szoktam vásárolni modelleket. egy vagyonba kerülnek. -
szilikee #1493 akkor ez így nem annyira rossz arány -
labdacs #1492 az ismerősöm 10-15 autót rendel egyszerre, ha rendel. abból van egy hibás általában. ebből van olyan, hogy maga a modell a hibás (ujjlenyomat a fényezésen, ferde valami, stb), és olyan is, hogy csomagolás/szállítás közben sérült meg. ilyenkor elég egy fotót küldeni a hibáról és valamennyi pénzt utalnak vissza. külföldre nem járok. -
labdacs #1491 vannak a hasznaltauto.hu-n is ajánlatok. az a gond, hogy ezeket nem csak megvenni, hanem fenntartani is nagy költség. szóval marad az 1:18, 1:1-ben meg a VW..
Eddig 1:18 Ferrariban a következő gyártóktól vannak autóim: Bburago, HotWheels, Anson, Mira, Guiloy, Jouef Evolution, Ertl, Kyosho, Maisto, Techno Giodi, UT. -
labdacs #1490 igen, a vaterán olyan néven futok.
egy év alatt szép mennyiséget gyűjtöttél össze.
F1: most vasárnap óta kb 10 euróval drágult a Kimis Ferrari. -
#1489 Ezért jobb a VH-ban venni. -
szilikee #1488 azért az gáz,hogy mindenben van egy hibás. és külföldi bolhapiacokra nem jársz? -
szilikee #1487 neem. de ami késik nem múlik!:) már láttam 30 ezer euróért egész jó állapotban lévőt!
én a ferrari gyár által gyártott modell autókra gondoltam. -
ricka #1486 Én tavaly kezdtem el a modellgyűjtést.
Azóta felhalmoztam 14 F1 illetve, 19 utcai automodellt.Csak kizárólag 1/18 as modeleket gyűjtök.
Mivel nagy F1 rajongó vagyok, az ezekkel kapcsolatos modellek megtudnak bolondítani.:-)Sajna rengeteg rókabőrt letudnak húzni egy szezonon belül is.Lefogadom most aztán ontani fogják a Kimis Ferka kiadásokat.:-)))
A vaterát én is túrom ezerrel, valami azt súgja Te vagy a ferrarisember álcája mögött..:-))
-
labdacs #1485 annyira nem vagyok ám fanatikus, mint amennyire látszik. egyszerűen csak tetszenek. :-)
Te mióta gyűjtöd őket? én 1997 karácsonyán tettem szert az első modellemre. igaz, az még 1:24-es volt. egy időben mindenevő voltam, aztán két éve eladtam mindent, ami nem 1:18 és nem Ferrari volt.
hogy mennyi van? változó, sok olyan van, amit megveszek, de aztán eladom a vaterán, vagy a teszveszen. most is van kb 10 eladósorban.
azokkal együt kb 60. Kimi VB címe örömére beszereztük (szintén a feleségem beszélt rá) az első F1-es gépet is, egy F1-2007-et.
Az MCW tényleg jó, bár sajnos sok selejtet küldenek. egyik ismerősöm 1:43-akat gyűjt és szinte minden tőlük rendelt csomagjában van egy hibás. nekem is küldtek letört tükrű 288 GTO-t. miután reklamáltam, utaltak vissza 15 eurót. ami persze a tükröt nem pótolta. -
ricka #1484 Nagyon szépek a modellek!!
Látom elég Ferrari fanatkius vagy.:-).Egyébként többek közt én is a Ferrari modellgyűjtésbe fogtam bele, de még csak 9 modell van.:-(
De persze ott vannak az F1 verdák:-)
Összesen hány modelled van? Labdacs?
Hát tényleg elég macerás az USA rendelés.Valószínű kihagyom.:-))
A modellcarworld.com-ról én is rendeltem, rendben volt minden, tudom ajánlani mindenkinek.