269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Harly18
    1:24-es méretarányú verdákat gyűjt valaki?
  • mihailescu geo
    Nekem van egy F Testarossa Sarga.Burago. Érdekel?
  • labdacs
    nem tudok róla, hogy létezne, de a VH-ban biztos tudnak segíteni. max azt mondják, hogy tuti nincs.
  • w77d
    nem tudjátok hol lehetne 1:18-as Opel Corsa D-t szerezni??
  • mihailescu geo
    Padova models volt senzatio
  • DJ Skyline
    best
  • Lunatic83
    Csináltam most róla egy képet( a doboz jobb felső sarka a "hibás" )

http://www.freeweb.hu/lunatic/ferrarif2001.jpg
  • w77d
    a világ legszebb ferrarija!
  • Lunatic83
    megvan - bár kicsit "karcos", a doboz egyik sarkánál a papir el van szakadva... de a kocsinak semmi baja, a fekete talpazat is megvan...
  • RelakS
    Ehh, ilyen nem van ©koda Fabia-ban is? Nem Combi, nem Sedan, nem WRC, nem az új modell
  • labdacs
    szia,
    magvan az eredeti csomagolása?
  • labdacs
    Testarossa DJ Skyline kérésére :-)

• mihailescu geo
    Minden ami FERRARI 1 18-as érdekel.
  • mihailescu geo
    Lamborghinim nincs, de ferrari vagy porsche 1/18as van.Van egy lamborghini police 1/18as.
  • Lunatic83
    "]Ferrari F2001" - ezt ne ird be a webcímnél, és akkor műxik az ebay-es cím
  • Lunatic83
    még nem döntöttem el h mennyiért is adjam, igazából nem is tudom mennyi lenne a reális ár érte... nézegettem a netet, de nagyon kevés ilyen van fent, az ebay-en meg horror áron adnák... ha cseréről lenne szó, akkor csak 1/18as Lamborghini érdekel. (Bár ezek a 288 GTO-k meseszépek :), Esetleg aki jobban ért hozzá, adhatna tanácsot...

http://cgi.ebay.com/1-18-Michael-Schumacher-2001-Ferrari-Formula-1Race-Car_W0QQitemZ300085161681QQihZ020QQcategoryZ105242QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem]Ferrari F2001
  • mihailescu geo
    Mit kérs erté? Vagy mit? [email protected]
  • labdacs
    van egy piros Bburago Testarossám, meg egy ezüst HW Elite. meg egy piros HW 512M, ami majdnem Testarossa, csak csúnyább az elöl-hátul.
  • DJ Skyline
    végre már, egyik kedvenc Ferrarim! Testarossád nincs véletlen? :))
  • labdacs
    288 GTO-k egymás közt..
    a piros Bburago, a sárga HotWheels Elite

• Lunatic83
    Eladnám vagy elcserélném:
    1/18 Hot Wheels - Ferrari F2001 Michael Schumacher
    [email protected]

• labdacs

• labdacs

• labdacs
    emberek, nagy itt a csend. mindegy, pár képet még beszúrok. péntek este örömére.

• mihailescu geo
    Padova.Auto eMoto d'epoca 26 27 28.
  • labdacs

• labdacs

• labdacs

• labdacs
    de a VH-ban ilyet pl nem kapni:

• szilikee
    én Rómában a hivatalos Ferrari shopjában szoktam vásárolni modelleket. egy vagyonba kerülnek.
  • szilikee
    akkor ez így nem annyira rossz arány
  • labdacs
    az ismerősöm 10-15 autót rendel egyszerre, ha rendel. abból van egy hibás általában. ebből van olyan, hogy maga a modell a hibás (ujjlenyomat a fényezésen, ferde valami, stb), és olyan is, hogy csomagolás/szállítás közben sérült meg. ilyenkor elég egy fotót küldeni a hibáról és valamennyi pénzt utalnak vissza. külföldre nem járok.
  • labdacs
    vannak a hasznaltauto.hu-n is ajánlatok. az a gond, hogy ezeket nem csak megvenni, hanem fenntartani is nagy költség. szóval marad az 1:18, 1:1-ben meg a VW..
    Eddig 1:18 Ferrariban a következő gyártóktól vannak autóim: Bburago, HotWheels, Anson, Mira, Guiloy, Jouef Evolution, Ertl, Kyosho, Maisto, Techno Giodi, UT.
  • labdacs
    igen, a vaterán olyan néven futok.
    egy év alatt szép mennyiséget gyűjtöttél össze.
    F1: most vasárnap óta kb 10 euróval drágult a Kimis Ferrari.
  • NSTSpider
    Ezért jobb a VH-ban venni.
  • szilikee
    azért az gáz,hogy mindenben van egy hibás. és külföldi bolhapiacokra nem jársz?
  • szilikee
    neem. de ami késik nem múlik!:) már láttam 30 ezer euróért egész jó állapotban lévőt!
    én a ferrari gyár által gyártott modell autókra gondoltam.
  • ricka
    Én tavaly kezdtem el a modellgyűjtést.
    Azóta felhalmoztam 14 F1 illetve, 19 utcai automodellt.Csak kizárólag 1/18 as modeleket gyűjtök.
    Mivel nagy F1 rajongó vagyok, az ezekkel kapcsolatos modellek megtudnak bolondítani.:-)Sajna rengeteg rókabőrt letudnak húzni egy szezonon belül is.Lefogadom most aztán ontani fogják a Kimis Ferka kiadásokat.:-)))
    A vaterát én is túrom ezerrel, valami azt súgja Te vagy a ferrarisember álcája mögött..:-))

• labdacs
    annyira nem vagyok ám fanatikus, mint amennyire látszik. egyszerűen csak tetszenek. :-)
    Te mióta gyűjtöd őket? én 1997 karácsonyán tettem szert az első modellemre. igaz, az még 1:24-es volt. egy időben mindenevő voltam, aztán két éve eladtam mindent, ami nem 1:18 és nem Ferrari volt.
    hogy mennyi van? változó, sok olyan van, amit megveszek, de aztán eladom a vaterán, vagy a teszveszen. most is van kb 10 eladósorban.
    azokkal együt kb 60. Kimi VB címe örömére beszereztük (szintén a feleségem beszélt rá) az első F1-es gépet is, egy F1-2007-et.
    Az MCW tényleg jó, bár sajnos sok selejtet küldenek. egyik ismerősöm 1:43-akat gyűjt és szinte minden tőlük rendelt csomagjában van egy hibás. nekem is küldtek letört tükrű 288 GTO-t. miután reklamáltam, utaltak vissza 15 eurót. ami persze a tükröt nem pótolta.
  • ricka
    Nagyon szépek a modellek!!
    Látom elég Ferrari fanatkius vagy.:-).Egyébként többek közt én is a Ferrari modellgyűjtésbe fogtam bele, de még csak 9 modell van.:-(
    De persze ott vannak az F1 verdák:-)

Összesen hány modelled van? Labdacs?

Hát tényleg elég macerás az USA rendelés.Valószínű kihagyom.:-))
    A modellcarworld.com-ról én is rendeltem, rendben volt minden, tudom ajánlani mindenkinek.