269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • eyeball
    - Ezen besírtam...

Üdv.
  • BMW M5
    Van ez a vaterkán is , ha a licit gyengén áll a végén haverral megcsinálják a nyertes tétet , aztán semleges és mehet újra a móka .
  • PP993RS
    Azt sose felejtem el, mikor jött egy csóka, és engedjek már egy 500ast, mert bekapna itt a sarkon valamit :))))) ugyanis megy dolgozni.....

Na most én legyek a getzi, hogy szegény egész nap éhesen nyomja az ipart
  • crosspeet
    A legszebb.. Szep szakma ez a jatekauto haracsolas! Otthon meg eheznek a gyerekek. :D
    Gyógyíthatatlan. :)
  • crosspeet
    Jaa, ott is en voltam a troll, h miert nem postaz.. :)
  • PP993RS
    Most nevetni fogsz, de a bayen ez bevett szokás hogy találnak még egyet a spejzba :)

Egyre több licitbe futok bele, hogy jön egy "újonc" és felveri az árat, r-go hogy mennyit adnának meg érte(?), aztán vagy hagyja lemenni, vagy ha már jó az ár akkor visszavonja a licitjét... korrekt. Nekem volt olyan hogy tettem valamire, egyből felnyomta egy 0 értékeléses, aztán 7napig senki, jött a vége és visszavonta.... nah akkor visszavontam én is ;) egyél sz.rt.......... persze az ember írt hogy miért meg nemá.... aztán elment a modell, és másnap ott volt ugyanaz... mondta hogy van neki még egy ! :) A kispali faxából abból van neked még1.......

A másik bevett dolog még hogy elmegy valami licittel, és (pofa-vastagságtól függően) 1óra-1nap múlva ott van megint fent, azonnal megvehetőbe és arra az árra belőve amiért kb. elvitték volna :) mindenhol vannak sz.r alakok...
  • PP993RS
    Köszönöm-köszönöm ;)

Akármi is legyen, ha ilyen kaliberű modelleket vehetnénk 50-60€-ért, sztem egy rossz szavunk se lehetne
  • BMW M5
    Autoart RC ? Reggel kikéredzkedik és sose látod többet
  • Missa
    És az nem lehet, hogy visszaszökött a modell? Anno abban a faluban ahol gyerek voltam a cigányok operáltak ezzel a módszerrel. Ők kutyával csinálták.
    Ja. meg a Blöff című filmben is volt valami hasonló.
  • PP993RS
    Egy időbe -jó régen- én se postáztam semmit, tojtam rá mert felraktam valamit még a jó öreg apródra... általában 2-3 nap és vitték, franc csomagolgasson akkor meg járjon a fos postára... csak időközbe azért cseppet változtak a dolgok

De mondok mást, régen körberöhögtem ha valaki azzal indított hogy itt+meg ott lenne jó az átvét, eltudom-e vinni ide+oda... (persze aki már vett és tudtam hogy korrekt annak szívesen, de mikor valaki így indít....) most már egy kezemen se tudnám megszámolni hány modellt vittem konkrétan házhoz, csak vegye már meg valaki....... :/

És a zsír mikor ilyenkor is elkezdenek egy meg két darab ezrest alkudni
  • BMW M5
    Itt van amikor válaszolt az indexen

Ha jól emlékszem volt olyan is az indexen , hogy valaki kiírta , hogy elkelt a modell aztán 1 hét múlva egy ugyan olyan gépet árult megint . Kérdezték , hogy mégse adta el erre azt írta , hogy eladta de közben otthon talált egy másikat.....besz@rok
    Persze , reggel kiment , kinyitotta a kenyértartót és .... ne bazz itt van egy másik , na mindegy eladom ezt is .
    Valahogy így történhetett tisztelt bíróság
  • Missa
    Nem vagyok Porsche fan, de egyre jobban tetszenek ezek a Te felfújt VW bogaraid.
    Na, most komolyan, tényleg klasszak, tetszenek!
  • Missa
    A napokban mintha a FB-on lett volna valami hasonló.
    Ezt-meg azt eladok, postázni nem postázok. Csak személyes átvétel Budapesten.
    Csak úgy szétnéztem a neten, a budapesti és országos népességi adatok után. Nos a faszi a hirdetésével egyből a lakosság 80%-t kizárta, mint potenciális vevőt, kuncsaftot . Egy igazi marketing szakember! Én azt mondom, 10 ilyen kellene ennek a hazának! A baj csak az, hogy ezer van belőlük...
  • Missa

Még is csak léteznek a párhuzamos univerzumok!
  • PP993RS
    Jah kb. ennyi, meg a hátsót ketté kell vágni hogy jó legyen a magasság, mondom sztem akkortájt nem tudta a norev most játékautót vagy modellt csináljak, mert ez a rugózás amúgy egy jó nagy baromság. Bár még mindig jobb ha tré és rugózik, mert legalább beállítható, a fix meg ha sz.r akkor nettó szívás...

Viszont ez a homosexshop doboz.......... bigtoys4bigboys, ezt aki kitalálta
  • crosspeet
    Hatalmas.. XD
  • crosspeet
    Ja igen, lehet.. XD
  • crosspeet
    Ha jol remlik, konkretan kivettem a rugot elol, es kesz is volt. :D
    Egyszeru szerkezet. :)
  • PP993RS
    Jaj ne legyél már ilyen gonosz :) azt sehol nem írta hogy 100ért adta el, lehet eladta 60ért... a 75ös fekete is 45ért ment már a végén ;)
    Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2017.05.29. 21:55:35
  • BMW M5
    Az milyen volt mikor az itteni savazásokra az indexen válaszolt...... az ottaniak meg nem értették , hogy kinek írogat és pislogtak mint hal a szatyorban
  • crosspeet
    A vicc az, h az emberek jórésze olyan mint én...: ha nincs kép, pörgetek is tovább, rá se nézek.. Szal így nehéz eladnia, meg ez a személyes átvétel téma könyörgök... Vannak emberek Pesten kívül is bakker.....
  • PP993RS
    Köszi!

Ja-ja a futómű az ültetős, de ezeknél könnyebb mint az 1x1 ;)

És jah, az első rácsozás gyenge a Noreven... de ennyiért simán belefér, pláne úgy ha áll mellette egy AA is ;)

Aztán ki tudja, eljön még az idő hogy a telirács lesz a divat, most már az új bömösökön is durván nyomják, az új 5ös eleje fullba kamurács, még a vesék is :/ Aztán lehet kinyílik ha melege van annyira nem vágom ezeket a modern masinákat.
  • crosspeet
    Vigyázz, én nem mondtam h ő az! Ide járogat offline kísérteni, aztán meg odaát megy az üzifalon a fight! :D
    Szóval én szimplán csak általánosítgattam.. Höhh.. :D
  • PP993RS
    Azaz...
  • BMW M5
    A másik hirdetö ( laci0061 ) a "néhai" Cartman . Neki elég egy tel.szám és már jönnek is a házhoz S Mercivel a modelljeiért
  • crosspeet
    Persze persze, mar el is kelt.. Százért. XD
    Istenem, ennyire baleknak tunik itt mindenki..? :D
    A masik hirdeto, bar neki van elado modellje, de naponta ketszer felteszi ugyanazokat a hirdeteseket, kep nuku, szin nuku, stb..meg h hivjal fel! Nincs egyseg a mobilomon, papirkutyak.. :) hjajj, ez a pop-szakma sem hibatlan.. :D
  • crosspeet
    Sosem volt az a modell, nem veletlen a kepet is lopta.. ;)
  • BMW M5
  • crosspeet
    Grat! Volt ilyenem feketeben, nagyon patent gep! Ha jol remlik le kellett ultetnem az elejet, vagy ennek, vagy a turbosnak.. Mas nem volt minusz igazan, talan ha osszehasonlitanank, esetleg a racsozas korul.. Emlekszem, egy forumtarsnak adtam el (Norev 997 Gt2 fekete ill kek turbo), es annak az arabol vettem az Aa ezust 997 gt2-est! :)
  • BMW M5
    Elő fog az még bukkanni itt az indexen... más nick név alatt ... ugyanennyiért ....
    Meg is nézem a Tippmixen hátha lehet rá fogadni
  • crosspeet
    Es meg aszondja h mar elkelt. 100-ert.. Jaaa persze. XD
  • PP993RS
    Már régóta szeretnék egy 997 GT2-est, (persze AA-ba ha már lúd...) no persze közbe kismillió válság volt-->nem kell annyi 997, elég egy is, na jó legyen kettő... de azért csak jó lenne egy "sima" GT2-es. Az RS kicsit brutál a full karbon csomagtartóval +berakásokkal, amit a fekete szín ugyan elnyom, csak cserébe minden más részletet is ápol és eltakar. Oké, a csúcs 911-nek ilyennek kell lennie. Mint modell is nagyon patent, úgyhogy eladás szóba se jöhetett...

Aztán már úgy voltam egy GT3 str is jöhetne, mert annak nagyon szép full plüss a belseje, kormány+ülések is... persze -az is- horror, és kikopott.

Aztán teljesen váratlanul bedobta ezt a gép...

Nagyon korrekt masina! Ez is a Norev legjobb korszakába született, mikor talán még ők se tudták meddig kéne elmenniük, hogy jó legyen az ipar, ebbe még volt plüss (ezután az összes 997-ből már kihagyták) fűtőszálas hátsó ablak, matricák, stb.-stb. Ugyanolyan faxa kis gép mint a Cayman S, ahogy régebben is írtam az is simán elmenne egy AA modellnek ha normális kereket+gumit raknak alá.

Az 1:1-nek "hála" a motortér nem mérce ezeknél de amit lehet kihoztak belőle, van mélysége, van pár matrica, ez az AA-nál se szebb, a belseje is simán partiba van a plüssnek hála, ha az nem lenne csípőből egy kategóriával lejjebb merülne a modell. Talán a bizti öv ami látványosabb gyengébb, de én másba nem nagyon tudnék belekötni. (OK, szebb az AA nem vitás, de nincs akkora difi)

A csomagtérbe viszont sajna nem jutott plüss, bár az se pont egy vizuális gyönyör a 911-eseknél ;) de azért megcsinálhatták volna azt a kis likat, nem lett volna nagy kaland + a kajmánnál is belefért... bár fene tudja, lehet már az utastér plüssözésért is repült valakinek a feje...

Kiállásra, formára amúgy teljesen jó, a féktárcsa ugyanolyan béna műanyag mint az AA-nál, egyedül a gumi gyengébb, picit ballonosabb, meg "sarkos" az oldalfal, aki forgatott már a kezébe akármilyen norev 997-est az tudja mire gondolok, de ebbe az AA-ot nehéz überelni, cserébe simán 3x ennyibe kerülnek

• ndns

de nem igy van?! mikor eloszor lattam a 308ast neztem, hogy rosszul latok biztos csak eliras. vilagosan latszik, hogy 308-as erre ez koti az ebet, hogy 328. azert nem mindegy ez kb olyan mintha egy Countach 5000QV-t es egy Anniversary-t keverne ossze vki.
    nem eleg, hogy osszekeveri, de meg a Te vizjeleddel is hirdeti
  • Missa

Háááát, tudod, most a hetekben volt a cégemnél, egy amolyan személyiség-kommunikáció fejlesztő workshop. Mit ne mondjak 51 évesen élveztem mint sajtreszelővel a maszturbálást.
    Na mindegy, egy tesztben kihozta a tréner, hogy rendkívül precíz, alapos és megfontolt vagyok.
    És lásd ezt a helyzetet, VALÓBAN!
  • ndns
    ezen jot nevettem
    Klassz kép!
    Csak nem a Kyosho Ferrari 328 GTB-ről készült.
    Már csak tudom, ha már rajta a vízjelem. Talán én csináltam. ;-)
    Viszont én csak a saját modelljeimről csinálok képet, nekem pedig nincs vörös 328-asom. Csak sárgám van.
    A képen a régi dobozos, 308 QV verzió van.
  • Missa
    Most beszálltam én is az Indexes sztoriba.
    Mit látok, az én képemmel hirdeti a 328-ast.
    Csak, hát ugye, én csak a saját modelljeimről csinálok fotókat. Nekem meg soha nem volt vörös Kyosho Ferrari 328 GTB-m.
    Sajnos. Van egy nagyon szép sárgám, de hát az ugye árban meg sem közelíti a 100 ezret.

De az indexen levő kép, bizony nem a 328-ról, hanem a 308 QV-ről készült.

Na mindegy. Ha már használja a képem, 1. legalább a vízjelet törölte volna le. Ez egy sima Paint-tel megoldható. 2. esetleg ír egy emailt, "helló haver, ha nem gond, használnám a képedet". Alapvetően jó szívű gyerek vagyok, 99 %, hogy hozzájárulok. Még ráadásul ingyen is. Csak megkértem volna, hogy törölje le a vízjelet róla. Mert már van aki érdeklődött, hogy én árulom-e ilyen horribilis áron.
    :
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2017.05.29. 20:31:27
  • ndns
    de meg csak a kozelebe se engednek ha van ilyen csoport
  • ndns
    ez egy vicc
    We couldn't find anything for 1:18-as modellautó
    Looking for people or posts? Try entering a name, location, or different words.
  • PP993RS
    Nekem pont ugyanezt írta ki mikor jelentkezni akartam egy xaros dvd-s adok-veszek csoportba, de "letiltottak" mert nem volt fotóm :)
  • BMW M5
    A Facebook keresőjébe írd be ezt : 1:18-as modellautó adás-vétel