269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#2483 az amelyikről régebben képet linkeltél ide? -
#2482 Itt van K.I.T.T
25 euró a posta ha veszel még mellé két három modellt már nagyon jól ki is jöttél a pénzedből....
De ha itt ennyi akkor lassacskán újra lesz a boltokban is... -
#2481 Egy avangarde még van -
#2480 A legszebb van leghátul...:) -
#2479 jah, amúgy is sokat átkozom magam, mind1 :)
a fekete c merci meg van még? -
#2478 Szerintem vedd meg nyugodtan...
Legfeljebb tavasszal egy picit elátkozod magad... -
#2477 Jaja várj vele egy kicsit még. -
#2476 Legalább várj, mig utánanéznek páran, lehet tudnak olcsóbban.....Már csak azért se gazdagitsuk ezt a p*rasztot.... -
#2475 mivel nem látom, hogy máshol kapni lehetne, vagy hogy majd lessz belőle, ezért asszem én megveszem ennyiért (most lehet kövezni )!
Amúgy külföldi lapokon nézve sem olcsóbb. Kb ennyi lenne behzatni! -
#2474 Az azé genya dolog volt részéről... -
#2473 Sajnos vannak ilyen f*szok, akik még a s*art is aranyért adnák és belebeszélnék az emberbe, hogy ez egy nagyon ritka és kihagyhatatlan ajánlat....Azt tudom csak sajnálni, aki beugrik ezeknek... -
#2472 Az a jobbik eset Engem a kérdés után rögtön tiltólistára is tett a parasztja...
Mintha olyan nagyon meg akarnék venni tőle bármit is... :o) -
labdacs #2471 nem, csak ezüst és piros. mindegy, a grafitmetál marad 1:1-ben :-) -
#2470 :D -
#2469 Értem :) Grafitmetál szinű volt legalább? :P -
#2468 Igen, lehet megbánod, hogy elkezdesz vaterázni, mert rájössz később, hogy dupla annyi modellt veszel, mint szoktál :) -
#2467 na látod ebben a lényegre tapintottál! hamar karcolódnak, piszkosodnak ezek a kényes modellek! -
labdacs #2466 húú, nem rossz.
az aukción látott képekről viszont eszembe jutott egy kérdés; csak én vagyok ilyen kényes, vagy ti sem raknátok le sosem a földre az autókat? még ha az nem is föld, hanem hiperszupertiszta járólap is. -
labdacs #2465 nem kit, kész. elolvastam a hozzászólásom és felét én sem értettem. hiába, késő volt már. -
#2464 ez igen
basszus de össze tudnék vásárolni modelleket :D -
#2463 én is rákérdeztem és 2 óra múlva törölve lett a kérdés :D -
#2462 de ő gonosz :), nekem KITT kell :D -
#2461 Golf? Bburago-ban van Golf KIT? V-ös Golf?
Amúgy Tesco-ban is látni olykor ilyen KIT-et, de baromi drága...7000-8000 Ft az 1:18-as.... -
#2460 Én rákérdeztem, de törölte a kérdést. Szóval tuti az van, hogy sima csomagként küldi a többit meg zsebre rakja és beledumálja az emberbe, hogy ilyen meg olyan hiperszuper dobozban küldi.. -
labdacs #2459 ellen K.I.T.T. 88 euróért.. -
labdacs #2458 miután vége a licitnek, megkapod a másik e-mail címét, telefonszámát. -
#2457 amúgy a vaterán a vásárlás hogy történik? ha megveszek valamit akkor telefonon kell egyeztetni a részleteket? -
#2456 ez a játék modell pontosan hol van? van honlapjuk? -
labdacs #2455 én legutóbb (dec 23) a budakalászi Cora-ban láttam egy csomót. ott van némi választék összerakott kínai Bburago modellekből. igaz, elég érdekes, 8000 körüli forint. majdnem vettem egy Golfot, de aztán leraktam. -
#2454 A VH-ban biztos hogy nem lesz Burago Kit. -
#2453 Nem akarok senkit sem elkeseríteni de egy Ertl K.I.T.T. kb 10000 ft-ba kerül. A játék modellnél csak most épp elfogyott.
Ha valaki nem tud rá várni ,1-2 hónapot meg is érdemli hogy lerántsák 18 ropira+3,5 posta.
Csak azt nem tudom hogy mivel küldi annyiér a gyerek.UPS-sel a holdon át,nagykarácsonyi ünnepi pecséttel??
MO-n jelenleg a legdrágább postai csomag 1890ft.
Egész egyszerűen nevetséges a pali..... -
#2452 KIT-re gondolsz? Nem az előző K.I.T.-re, hanem a Bburago-nak voltak ilyen autói és ezeket hivták KIT-nek... -
#2451 Próbálkozz itt -
Stepenwolf #2450 Sziasztok!
Nem tudnátok abban segiteni hogy Bp-n hol lehet kapni még ezeket a fémházas pattintos 1:18-as modellautokat mert régen még gyűjtöttem őket csak abba maradt és most pár hete keresem megint őket és sehol nem látok!!
Előre is köszi -
#2449 amúgy Gabamano, sztem a KITT-el párhuzamosan veszem a w204-esed, ha még meglessz ;) -
#2448 köszi, de van vatrás közeli ismerősöm :) asszem még január első hetében megszerzem :) -
#2447 Én vállalnám, de akkor egy BMW-be is bele kellene szeretned :D Csak vicc :P -
#2446 Kérj meg valakit, hogy licitáljon a nevedben rá... -
labdacs #2445 akkor kérj meg valaki vaterást, hogy vegye meg neked. -
#2444 kár, pedig komolyan érdekelne a modell, de nem fogok csak ezért regelni a vaterára :(